Matrixline 2 Makineli Bond Çantalı Dövme Makinesi Seti - Full Set

3.999,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Matrixline 2 Makineli Bond Çantalı Dövme Makinesi Seti - Full Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: XLINE TATTOO Satıcı Ünvanı: ALP KARŞIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1905149016600001 Vergi Kimlik Numarası: 5250090187
    Bu ürün XLINE TATTOO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Power Supply 250 - 350 W
Geri Bildirim Ver

Matrixline D2DF15DF58D115DFDF 2 Makineli Bond Çantalı Dövme Makinesi Seti

Matrixline 2 makineli bond çantalı dövme makinesi seti 30 parçaya sahiptir. Profesyonel görünümlü şık bond çanta, tüm malzemelerinizi düzen içerisinde ve güvenle taşımanız için idealdir. Her düzeyden kullanıcının ihtiyaç duyabileceği kalıcı ve tek kullanımlık gereçler, bu özel çanta içerisinde gönderilir. Uygulamalarınızın aynı kalitede devam edebilmesi ve zaman kaybı yaşanmaması için çantada birçok yedek materyale de yer verilir. Amerikan ürünlerinin tercih edildiği dövme seti içerisindeki iki makine TTS (Technical Tattoo Supply) markadır. Temel renklerden oluşan 10'lu boya takımı, clip cord, adaptör, LED ışık, karışık ölçülerde iğneler, sterilize uçlar, yay lastikleri, potalar ile solüsyon ve jeller sete dâhildir. Bunların yanı sıra transfer kâğıdı ve kalem de görsellerin çalışılacak yüzeye aktarılmasına yardımcı olur.

  • Liner ve shader makineler
  • Eğitim CD'si
  • 15 Volt güç kaynağı

Matrixline 2 Makineli Dövme Makinesi Seti Özellikleri

Matrixline 2 Makineli Dövme Makinesi Seti Özellikleri

Matrixline 2 makineli bond çantalı dövme makinesi seti, Türkiye'de geniş tedarik imkânlarıyla tanınan Xline Tattoo tarafından kullanıcıların beğenisine sunulur. Set içerisinde iki adet orijinal TTS marka dövme makinesi mevcuttur. TTS, tüm dünyada kaliteli dövme makineleri ve malzemeleriyle adını duyuran Amerikan menşeli bir firmadır. Makineler liner ve shader özelliklerine sahiptir. Cihazların bir tanesi hatlar ve çizgiler için kullanılırken diğeriyle gölgelendirme işlemleri tamamlanır. Bunların yanı sıra sette dövme yaparken ihtiyacınız olacak yüksek standartlı ekipman ve sarf malzemelerin tamamı mevcuttur. Görselleri uygularken hijyen sağlamak oldukça önemli olduğundan uçlar ve iğneler tek seferlik olarak kullanımınıza sunulur. 2,5 Amper ve 15 Volt kapasiteli güç kaynağı profesyonel düzeydedir. Makineye güç aktarımını sağlamak üzere sete bir adet çok kaliteli clip cord (klips kablosu) da eklenmiş durumdadır.

Matrixline Bond Çantalı Dövme Makinesi Seti Kimler İçindir?

Matrixline 2 makineli bond çantalı dövme makinesi seti, eğitim ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde tasarlanır. Çanta içeriğinde ekipmanın kurulumu, kullanımı ve dövme yapımıyla ilgili detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz bir CD mevcuttur. Bu sayede Matrixline dövme makinesi seti başlangıç aşamasından itibaren tüm kullanıcılar için uygun hâle gelir. İhtiyacınız olan tüm materyaller elinizin altında olacağından her fırsatta pratik yapabilirsiniz. Profesyonel Xline tattoo model arşivi, eldiven takımı ve çalışma suni derisi; el becerilerinizi geliştirmeniz için idealdir. En sık tercih edilen renk tonlarından oluşan 5 cc hacmindeki 10'lu Amerikan dövme boyaları, her türlü deseni ve görseli uygulamanıza olanak tanır. Farklı dövme tarzları denemeniz çalışmalarınıza yön verirken faydalı olabilir. Bu zevkli uğraşı bir hobi olarak sürdürebileceğiniz gibi toplam 30 parçalık komple seti kullanarak profesyonel hizmet vermeye de başlayabilirsiniz.

Matrixline Bond Çantalı Dövme Makinesi Seti Ergonomik midir?

Matrixline 2 makineli bond çantalı dövme makinesi seti, profesyonel uygulamaların altından rahatça kalkmanıza olanak sağlar. Rotary tipindeki makineler ve oluklu grip bölümü, ergonomik dizaynları sayesinde konforlu bir tutuşa imkân verir. Çizgi, dolum ya da gölgelendirme işlemlerini, tasarladığınız şekilde gerçekleştirebilmeniz için birçok hassas ayar mekanizması mevcuttur. Somunla sabitlenen grip, makinenin elinize rahatça oturmasını sağlamanın yanı sıra iğnenin sabit kalmasına da yardımcı olur. Çeşitli aparat ve yastıkçıklar da bu etkiyi güçlendirir. Titreşimin iğnenin performansını olumsuz yönde etkilememesi için ise grommet ve normal lastiklerden faydalanılır. Elektrik akımının kontrolünü sağlayan pedal, kauçuk yüzeyi sayesinde kaymaz. Yüksek kaliteli LED ışık, çalışma yaptığınız ortamların yeterince aydınlatılması ve bu sayede çeşitli hatalardan kaçınmanız için oldukça yararlıdır. Matrixline 2 makineli bond çantalı dövme makinesi seti yorumlarında kullanıcıların izlenimlerine yer verilir. Dilerseniz 30 parçadan oluşan bu ürünü Trendyol'dan hemen satın alabilirsiniz.