Mona Lady Kıvırcık Ve Dalgalı Saçlar Için Carbon Anti Static Tarak

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
129,90 TL

Ürün Bilgileri

Mona Lady Kıvırcık Ve Dalgalı Saçlar Için Carbon Anti Static Tarak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LYLLIA Satıcı Ünvanı: OSMAN ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6790556763
    Bu ürün LYLLIA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • siyah mat dalgalı ve kıvırcık saçlar için

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Tarak
Geri Bildirim Ver

Kıvırcık ve Dalgalı Saçlar İçin Carbon Anti Static Tarak

Kıvırcık ve dalgalı saçlar için carbon anti static tarak sayesinde dilediğiniz şekli oluşturabilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip olduğu için kolayca kullanılabilir. Kıvırcık ve dalgalı saçların rahat taranması ve şekil alması için tasarlanır. Geniş diş araları sayesinde saçınıza rahatlıkla ulaşır. Minimal tasarımı ve hafif ağırlığı sayesinde seyahatlerinizde de rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Anti static özelliğe sahip olan bu ürün, elektriklenmeyi ortadan kaldırır. Böylece kusursuz ve bakımlı gözüken saçlar elde etmeyi sağlar. Carbon özelliği sayesinde kıvırcık ve dalgalı saçlarda oluşan kabarıklığı önler. Böylelikle bakımsız görüntü ortadan kaldırır. Kolay kullanım özelliği sayesinde saçınızı yaparken pratiklik kazandırır. Kıvırcık ya da dalgalı saç tipine sahip olan sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Pratikliğinden yararlanarak saçlarınıza kısa sürede şekil vermenin avantajını bu ürün sayesinde yaşayabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Anti static özellik
  • Carbon yapı

Pratik Dalgalı Saçlar İçin Carbon Tarak Özellikleri

Pratik Dalgalı Saçlar İçin Carbon Tarak Özellikleri

Mona Lady tarak, birçok farklı özelliği sayesinde hayatı konforlu hale getirir. Zor şekil alan saçlara sahipseniz ve elektriklenmeyi önleyemiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Anti static özelliğe sahip olduğu için saçtaki elektriklenmeyi önler. Bu tarağı kullanarak saçınızdaki elektriklenmeyi kısa sürede yok edebilir ve pürüzsüz bir görünüme sahip olabilirsiniz. Carbon özelliği sayesinde ise kıvırcık ve dalgalı saçların kabarmasını engeller. Aralıklı tasarıma sahip olan bu ürün, saçın her noktasına ulaşır ve rahatlıkla şekil verir. 19 cm boyutunda tasarlanır. Böylelikle çantalarda kolaylıkla taşınabilir. Gün boyu saçınızı düzeltmeye ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olur. Kıvırcık ve dalgalı saça şekil vermenin zorluğunu ortaya koyarak kısa sürede dilediğiniz şekli vermenize olanak tanır. Kıvırcık ve dalgalı saçlar için carbon anti static tarak yorum ve değerlendirmelerine göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kullanışlı Yapıda Carbon Anti Static Tarak Avantajları

Kullanışlı Yapıda Carbon Anti Static Tarak Avantajları

Mona Lady saç tarağının avantajlarından yararlanarak hayat standardınızı artırabilirsiniz. Birçok kişiye hitap etmeyi başaran bu ürün, carbon ve anti static özelliği ile ön plana çıkar. Bu özellikleri sayesinde elektriklenme ve kabarmayı önler iken aynı zamanda şekil verir. Fonksiyonel yapıya sahiptir ve bu sayede birçok kişinin tercihi olmayı başarır. Ergonomik tasarıma sahiptir. Ele tam oturur ve el içerisinde rahatlıkla hareket ettirilebilir. Hediye olarak da tercih edilebilecek bir üründür. Hafif ağırlığa sahiptir. Zor şekil alan saçlar için ideal üründür. Sabahları işe ya da okula giderken pratik bir şekilde saçınızı düzeltecek bir ürün arıyorsanız tercih edebilirsiniz. Hayatınızın farklı zamanlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz favori ürününüz olmayı başarır. Kıvırcık ve dalgalı saçlar için carbon anti static tarak kullananlar elektriklenmeyi ve kabarmayı kısa sürede önleyerek bakımlı görünürler.

Her Bütçeye Uygun Carbon Anti Static Tarak Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Carbon Anti Static Tarak Fiyatı

Kıvırcık ve dalgalı saçlar için carbon anti static tarak fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Carbon ve anti static özellik ürünün fiyatını belirleyen temel etkenlerdir. Kullanım kolaylığı, ergonomik tasarımı, kabarmayı ve elektriklenmeyi önlemesi, şekil vermesi ürünün öne çıkan özellikleridir. Bu özellikleri sayesinde birçok kişinin ihtiyacını karşılar ve beğenileri kazanır. Kuru ya da ıslak saça rahatlıkla kullanılabilir. Elektrikli aletler kullanmak istemeyenler için ideal üründür. Elektriğe ve ısıya ihtiyaç duymadan da şekil verebilmeyi mümkün kılar. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanıma uygundur. Kaliteli materyale sahip olan bu ürün kusursuz bir şekilde performans sergileyerek beklentileri karşılar. Kullanışlı, carbon ve anti static özellikli, şekil vermeyi kolaylaştıran bir ürün arıyorsanız Trendyol’dan kıvırcık ve dalgalı saçlar için carbon anti static tarak satın alabilirsiniz.