Mopak Kücük Resim Defteri 20 Yaprak A5

39,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
55 TL30 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mopak Kücük Resim Defteri 20 Yaprak A5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EZG Satıcı Ünvanı: ENES ZAFER GEZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3951392725
    Bu ürün EZG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mopak kucuk resım defterı 20 yaprak Resim defteri 20 yaprak Karton kapak Küçük

Ürün Özellikleri

  • Kapak Türü Karton
  • Tel Tipi Düz
  • Sayfa Tipi Çizgisiz
  • Boyut Küçük Boy
  • Renk Beyaz
  • Defter Tipi Resim Defterleri
  • Kağıt Boyutu A5
  • Sayfa Sayısı 20 Yaprak
Geri Bildirim Ver

Mopak Küçük Resim Defteri 20 Yaprak A5

Resim çizmek büyük yetenek isteyen hobi ve mesleklerden bir tanesidir. Bu yetenek isteyen meslek ile uğraşan sanatçıların küçük yaşlar itibarıyla çalışmaya başlamaları gerekir. Siz de çocuğunuzun başarılı bir sanatçı olmasını istiyor ya da yeni ve eğlenceli bir hobi ile ilgilenmesini amaçlıyorsanız Mopak küçük resim defteri 20 yaprak A5 seçeneğine tercih edebilirsiniz. Ürün, resim çizmek için ideal bir tasarıma sahiptir. Bu özelliği sonucunda resim yapmaya yeni başlayan kişilerden profesyonel müşterilere kadar çok sayıda bireyin istek ve ihtiyacının karşılanmasına kaynaklık eder. Böylelikle tasarım yeni bir hobi edinmek isteyen kişilerin sıklıkla tercih ettiği resim defteri seçeneklerinden bir tanesi olmayı başarır. Siz de resim çizmeyi seviyor ya da yeni şeyler denemeyi amaçlıyorsanız Mopak küçük resim defteri 20 yaprak A5 satın alabilirsiniz.

  • A5 özellik
  • 20 yaprak
  • Küçük boy

Kaliteli Mopak Küçük Resim Defteri 20 Yaprak A5

Kaliteli Mopak Küçük Resim Defteri 20 Yaprak A5

Mopak A5 defter seçeneği 1. sınıf hamuru çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilir. 1. sınıf hamura sahip olan ürün, özellikle sayesinde çok sayıda kişinin isteklerinin ve ihtiyaçlarının rahatlıkla karşılanmasına kaynaklık eder. Çalışma esnasında delinme ya da zedelenme gibi müşteri memnuniyetini olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumların görülmesi söz konusu değildir. Keçeli kalem, kuru ya da sulu boya gibi pek çok değişik kalem ile rahat bir şekilde renklendirilir. Bu özelliği sonucunda yeni şeyler denemek isteyen müşterilerin favorileri arasında kendine yer bulur. Aynı zamanda okullarda verilen resim dersi içinde sıklıkla tercih edilir. Öğrencilerin kendi yeteneklerini test etmesini sağlayarak yeni bir hobi edinmelerinde başrole sahiptir. Siz de 1. sınıf kağıt hamurunun pek çok işlemden geçmesi sonucunda üretilen, uzun süre müşteri istek ve ihtiyaçlarını cevaplandıran ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Mopak Küçük Resim Defteri 20 Yaprak A5 Yorumları

Mopak Küçük Resim Defteri 20 Yaprak A5 Yorumları

Mopak küçük resim defteri 20 yaprak A5 yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün içerisinde 20 adet sayfaya yer verilir. İdeal sayfa sayısı sonucunda okul için tercih edilen resim defteri seçeneklerinden bir tanesi olmayı başarır. Sayfa sayısı ürünün resim çizme hobisi ile ilgilenen kişiler tarafından da sıkça kullanılmasına aracı olur. Aynı zamanda kağıt sayısı, çok sayıda kişinin gereksinim ve beklentisini cevaplandırır. Resim defteri A5 boyuta sahiptir. İdeal boyutu sayesinde pek çok farklı resmin rahat bir şekilde çizilebilmesine olanak tanır. Ağaç, çiçek gibi doğa resimlerinden heykel ya da insan gibi pek çok silüetin de kağıda aktarılmasına kaynaklık eder. Mopak küçük resim defteri 20 yaprak A5 kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de 20 yaprak, ideal sayfa sayısına sahip olan, A5 boyutu bulunan ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Mopak Küçük Resim Defteri 20 Yaprak A5 Fiyatı

Avantajlı Mopak Küçük Resim Defteri 20 Yaprak A5 Fiyatı

Mopak küçük resim defteri 20 yaprak A5 fiyatı değişik ekonomik gelir düzeyine sahip olan çok sayıda kişinin rahat bir biçimde karşılayabileceği miktar aralığında yer alır. Ürün, özellikleri sayesinde pek çok tarafından sıklıkla tercih edilir. Kapak tasarımı da müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Etkileyici ve dikkat çeken bir tasarıma sahip olan defter kapağı kız öğrenciler tarafından oldukça fazla talep edilirken erkek çocuklarında favorileri arasındadır. Siz de kaliteli kağıt yapısı sayesinde delinme ya da yırtılma gibi müşterileri rahatsız eden çeşitli durumların görülmediği, 20 kağıt sayfasının bir araya getirilmesi sonucunda üretilen ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmelerinin sonucunda A5 boyut özelliği sayesinde oldukça geniş bir kitleye hitap eden, okul derslerinde öğrencilerin gereksinimlerini karşılayan tasarımı Trendyol aracılığı ile hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.