Nerf Fortnite Gl Rocket Firing Blaster New Other E8910

4.899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Nerf Fortnite Gl Rocket Firing Blaster New Other E8910

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLACK TOYS Satıcı Ünvanı: BARIŞ KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4991337753
    Bu ürün BLACK TOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nerf fortnite gl özel süngerden dev nerf dartları atan fortnite gl ile gerçek hayatta fortnite oynayın! Popüler fortnite video oyununda kullanılan ekipmandan ilham alınarak tasarlanan fortnite gl'in döner şarjörü 6 dev dart alıyor, kurma kolunu manuel olarak hareket ettirdiğinizde her seferinde 1 dev dart atıyor. Kurma kolunu tamamen ileri ittiğinizde, silindir şarjör atış konumuna dev dartı yerleştirmek için döner. Dartı hedefinize atmak için kurma kolunu tamamen geri çekin. Bir dev dart daha atmak için kurma kolunu tekrar ileri-Geri hareket ettirin. Silindir şarjörü tamamen doldurmak için 6 orijinal nerf dev dart kutuya dahildir. Nerf fortnite gl'in büyük ve etkili atış gücüyle rakiplerinizi alt edin! Gözlük kullanılması önerilir (kutuya dahil değildir). Içindekiler: Dart tabancası, silindir şarjör (6 parça), kalkan (2 parça), 6 dev dart ve kullanma kılavuzu. Fortnıte oyunundan ilham alınarak tasarlandı: Nerf fortnite gl, popüler fortnite video oyununda kullanılan ekipmandan ilham alınarak tasarlandı. Dev dart atıyor: Fortnite gl, dev nerf dartları atıyor! 6 dev dart kapasiteli döner şarjörden her seferinde bir dart atın. Pompalı atış gücü: Tek seferde 1 dev dart atmak için kurma kolunu ileri geri çekin. Kurma kolunu ileri ittiğinizde, silindir şarjör dönerek dev dartı atış konumuna alır. Dartı fırlatmak için kurma kolunu geri çekin. 6 nerf dev dart içerir: Performans ve kalite yönünden test edilip onaylanmış 6 orijinal nerf dev dart kutuya dahildir. • 8 yaş ve üzeri içindir. • göz yaralanmalarını önlemek için: Uyarı: Gözlere ya da yüze nişan almayın. Oyuncuların ve menzil içinde bulunan kişilerin gözlük takmaları önerilir. Sadece orijinal nerf dartlarını kullanın. Diğer dartlar güvenlik standartlarını karşılamayabilir. Dartlar veya dart tabancası üzerinde değişiklik yapmayın. • uyarı: Boğulma tehlikesi - Küçük parçalara ayrılabilir. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir. • bazı parçaların monte edilmesi gerekir. Alet gerekmez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver