NewToys Sorti Zeka Ve Akıl Oyunu

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
290,28 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NewToys Sorti Zeka Ve Akıl Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • New Toys Sorti HAMMADDE : Plastik İÇERİK: 22 Adet plastik şekil, 1 adert plastik platform, 3 adet kitapçık toplam 25 parça ve 480 farklı oyundan oluşur.
  • OYUNCU SAYISI: 1 Oyuncu
  • HAZIRLIK: Plastik şekiller kitapçıkta sorularda ki gibi dizilir.
  • NASIL OYNANIR : Şekilleri yerinden kaldırmadan, yatay ve dikey kaydırarak, kırmızı şekil çıkış noktasından çıkarılmaya çalışılır.
  • KAZANIMLAR : Strateji geliştirir.
  • Görsel algı ve hafızayı güçlendirir.
  • Hızlı düşündürür.
  • Dikkat odaklanma ve konsantrasyonu geliştirir.
  • Mantık yürütme, problem çözme, plan yapma becerilerini geliştirir.
  • Hem eğlenip, hem öğreneceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Yaş 6 - 8 Yaş
Geri Bildirim Ver

Sorti Zeka Ve Akıl Oyunu ile Keyifli Oyun Geceleri

<!—One Section Start -->

Zeka oyunlarının özellikle küçük yaştaki çocukların hafızasını güçlendirdiği, planlı ve programlı hareket etme yeteneklerini geliştirdiği herkes tarafından bilinir. Sadece küçük çocuklar için değil aynı zamanda yetişkin insanlar içinde pek çok faydası bulunan Sorti zeka oyunu eğlenirken aynı zamanda beyin gelişimine de katkıda bulunmaktadır. İleri yaşlarda her bireyin başına gelen unutkanlık ile başa çıkmanın en kolay ve eğlenceli yollarından biri olan zeka oyunları birçok insan tarafından tercih edilmektedir. Sorti zeka ve akıl oyunu kullananlar kaliteli vakit geçirdiklerini çocukları için iyi bir aktivite olduğunu söylemektedir. Hatta sadece çocukların değil yetişkinlerinde oynamak için can attığını Sorti zeka ve okul oyunları yorumları kısmından kendi gözleriniz ile görebilirsiniz. Oyun tek kişilik bir zeka oyunu olduğu için sıra beklemeli ve sıra size geldiğinde oyunun keyfini çıkartmalısınız.

<!—One Section End -->
  • 480 farklı oyun
  • 25 parça plastik parça
  • 3 kitapçık
<!—Two Section Start -->

Sorti Zeka Oyunu Nedir

Sorti Zeka Oyunu Nedir

Paketin içerisinde 22 adet plastik şekil, 1 adet plastik platform, 3 adet kitapçık bulunmaktadır. Toplam 25 parçadan oluşan oyun 480 farklı şekilde oynanabilir. Kitapçıklarda yer alan sorulara göre plastik parçalar hareket ettirilir ve kitapçıktaki soruların kombinasyonları sonucunda ortaya 480 farklı oyun şekli çıkmaktadır. Sorti zeka ve akıl oyunu içerisinden çıkan 22 plastik şekli kitapçıklarda yer alan sorular doğrultusunda yerinden kaldırmadan sadece dikey ve yatay olarak hareket ettirerek kırmızı renkli şekil çıkış noktasından çıkarmak gerekmektedir. İçerisinden çıkan kitapçıklar seviye seviye ilerlemekte ve bu da oyuna daha fazla eğlence ve ilgi katmaktadır. Çocuğundan yetişkinine herkesin elinden düşürmediği ve sürekli oynamak istediği bu Sorti zeka oyunu beyin jimnastiği yapmayı sağlamaktadır. Çocuklarda hızlı düşünmeyi ve çözüm üretme alışkanlığını kazandırırken yetişkinlerde de unutkanlığa azaltmaya yarar sağlamaktadır.

<!—Two Section End --> <!—Three Section Start -->

Sorti Zeka Oyunu Kişisel Gelişim Sağlar

Sorti Zeka Oyunu Kişisel Gelişim Sağlar

Sorti zeka oyunu sayesinde kendini geliştiren çocukların daha planlı olduğunu söylemek mümkündür. Odaklanması gelişen oyuncuların yaptıkları işlerde daha başarılı olduklarını gözlemlenmiştir. Sorti zeka oyunu oynayanların strateji geliştirdikleri ve hayatlarında da uyguladıkları gözlemlenmektedir. Oyunun kazandırdığı bir diğer yetenekse hızlı bir şekilde çözüm üretebilme yeteneğidir. Düzenli bir şekilde Sorti zeka oyunu oynayan çocuklar sorgulama ve yaratıcılık konusunda kendini geliştirir ve araştırmaya hevesli olurlar. Araştırma yapmak için hevesli çocuklar okul hayatlarında da başarılı olur. Eğitim ve eğlencenin bir araya gelerek gelişim çağındaki çocuklara birçok yeni yetenek ve olumlu düşünme tekniği kazandıran Sorti akıl oyunu ebeveynler tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Her üründe fiyatın önemli olması gibi Sorti zeka oyunu fiyatı da kullanıcılar tarafından önemli olarak görülmektedir. Bir zeka oyununa göre Sorti zeka oyunun fiyatları oldukça uygundur.

<!—Three Section End --> <!—Four Section Start -->

Sorti Zeka Oyunu Herkesin Tercihi

Sorti Zeka Oyunu Herkesin Tercihi

Sorti zeka ve akıl oyunu özellikleri bakımından sadece çocuklara hitap etmekle kalmaz herkesin oynamasına imkân sağlar. İnsanların içinde gizli olan yeteneklerin açığa çıkmasına yardımcı olurken onları eğlendirmeyi, düşünmelerini sağlamayı da ihmal etmez. Teknoloji çağında olmamıza rağmen çocukları tabletlerden uzak tutmak aynı zamanda onları eğlendirip yetenek kazandırmayı amaçlayan yetişkinlerin tercih ettiği zeka oyunları, ebeveynlerin çocukları ile birlikte vakit geçirmesine de katkıda bulunmaktadır. Dikkat eksikliği problemi yaşayan insanların odaklanmalarını kolaylaştırmak için de iyi bir alternatif olan Sorti zeka oyunu, odaklanma becerisini geliştirmenin yanı sıra beynin sürekli çalışmasını da destekleyerek öğrenmeyi hızlı hale getirir. Sorti zeka ve akıl oyunu içerisinde bulunan 480 farklı oyun sayesinde çocukların merakını üzerinde tutmayı başarır ve çocukların ilgi odağı haline gelerek onların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlar.

<!—Four Section End -->