NORA UN Sarı Buğday Unu Durum Buğdayı 1 kg 10 Adet Vegan

340,99 TL
(34,10 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

NORA UN Sarı Buğday Unu Durum Buğdayı 1 kg 10 Adet Vegan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nora Un Satıcı Ünvanı: NORA UN GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631068611300016 Vergi Kimlik Numarası: 6310686113
    Bu ürün Nora Un tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonellerin ve ev hanımlarının enlezzetli ve doğal Sarı durum buğday ekmeği , makarna ve erişteiçin özellikle tercih edilmektedir günlük dilde makarnalık buğdayolarak da bilinen sarı buğday, çok iri taneli ve uzun boylu bir buğday türüdür.Beyaz, açık sarı, sarı, kırmızı, kehribar ve esmer renkte olmak üzere farklırenklerde karşımıza çıkan bu buğday türüne ayırt edici özelliğini kazandıranise tohumudur. Çünkü sarı buğdayda taneye rengini veren dış kabuk değil,tohum kabuğudur. Neden sarı buğday tüketilmeli? Sarıbuğday doğal bir şekilde üretilen ve üretimi esnasında gübre kullanılmayan birbuğday türüdür. Bu nedenle de yüksek kaliteli ve oldukça sağlıklı bir üründür.Bunların yanı sıra sarı buğday unu kolay işlenebilen bir buğday türüdurumundadır. Bu da kullanımını kolaylaştırır. Ekmek yapımında kullanıldığındaise ekmeğe hem farklı bir renk verir hem de lezzeti yoğunlaştırarak damaktafarklı bir tat bırakır. Sarı buğday ekmeğinin faydalarınelerdir? Bu yüksek kaliteli buğday türünden elde edilen ekmeklerin insansağlığı üzerinde de olumlu etkileri bulunuyor. Tam da bu sebeple her geçen gündaha fazla insan bu lezzetli ve sağlıklı ekmek türünü tercih etmeye başladı. Bufaydaların bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz: -bağışıklık sisteminigüçlendirir. -tokluk hissi vererek kilo vermeye yardımcı olur. -lif oranıyüksek olduğu için küçük bir porsiyonla bile günlük ihtiyacı karşılayabilir.-kan dolaşımını hızlandırır ve sağlıklı gelişime destek olur. Buğday ununda en kalitelisini, ensağlıklısını üretme misyonu ile çıktığı bu yolda üretimini türk standartlarıenstitüsü tarafından onaylanmış kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemlerine (ıso 9001:2008 ve ıso 22000 ) göre gerçekleşmektedir. gluten içerir. Hijyenik koşullarda el değmeden tamotomasyonlu tesisimizde güneş ve nemden uzak serin bir yerde muhafaza edin.
Geri Bildirim Ver