5
Olta Makinası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Okuma Revenger 65 4,8 Dev 11,0 Kg

729,42 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
757,67 TL
9.3
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okuma Revenger 65 4,8 Dev 11,0 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Foçalı Av Market Satıcı Ünvanı: FOÇALI AV KAMP VE SPOR MALZEMELERİ PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388157583300001 Vergi Kimlik Numarası: 3881575833
    Bu ürün Foçalı Av Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OKUMA REVENGER 65 4,8 DEV 11,0 KG
Geri Bildirim Ver

Okuma Revenger RV-65 FD Olta Makinesi

Balık tutmak pek çok kişinin hobisidir. Denizde vakit geçirmeyi sevenler için özel olarak tasarlanmış Okuma Revenger RV-65 FD olta makinesi ile harika bir deneyim yaşayabilirsiniz. Yumuşak dönüşlü ve akıcı özelliği yansıtan makara sistemi ile hızlı bir şekilde sarım ve geri dönüş işlemlerini kolayca yapabilirsiniz. Balıklarınız oltaya geldiği anda bükülme etkisi yapmadan hızlı bir şekilde sarıp almayı kolaylaştırır. Ürün sayesinde oltanızın ipi takılmadan serbest sarım ve dönüş kombinasyonunu sağlayabilirsiniz. Kaliteli malzemelerle üretilen ürün uzun süreli kullanım sağlar. Balık tutmayı bilmeyen kişiler için bile kullanım rahatlığı sağlayacak ürünü sipariş ederek siz de denizde balık tutma hayalinizi ertelemeden gerçekleştirebilirsiniz. Okuma Revenger RV-65 FD modelini sevdiklerinize hediye etmek için de tercih edebilirsiniz.

  • Hızlı sarım ve yumuşak dönüşler
  • Bükülmeleri önleyici
  • Akıcı makara sistemi

Okuma Revenger Olta Makinesi Özellikleri

Okuma Revenger Olta Makinesi Özellikleri

Tatil gününde yapılabilecek eğlenceli aktivitelerden birisi de balık tutmaktır. Farklı bir deneyim imkanı sunan, çocuklarınızla ya da ailenizle birlikte hoş zaman geçirmek için tercih edebileceğiniz bir aktivitedir. Balık tutmak kendisiyle baş başa kalmak isteyenler için de denenmesi gereken bir hobi olarak düşünülebilir. Balık tutma hobinizi kolayca gerçekleştirmenize yardımcı olan Okuma Revenger olta makinesi RV-65 şık tasarımının yanı sıra işlevsel olarak rahat kullanım olanağı sunar. Akıcı sarma sistemi ile bükülme olmadan oltayı rahatça sarıp geri dönüş yapmanıza olanak sunar. Çok duruşlu anti- reverse sistemine sahiptir. Okuma Revenger RV-65 FD olta makinesi kullananlar sistemin pratik yapısından oldukça memnundur. Rahat kullanım olanağı ile hiç olta kullanmamış olanların bile rahatça kullanabileceği bir üründür. Korozyona dayanıklı grafit gövde ve paslanmaz çelik ile uzun yıllar ürünü sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kaliteli Yapısıyla Okuma Revenger Olta Makinesi

Kaliteli Yapısıyla Okuma Revenger Olta Makinesi

Balık tutma hayalinizi etkili bir ürünle gerçekleştirmek için ürünü sipariş edebilir ve bu çok işlevli ürüne anında sahip olabilirsiniz. Okuma Revenger RV-65 FD olta makinesi satın almadan önce ürün özelliklerini dikkatli şekilde inceleyebilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı ürüne sahip olarak çocuklarınızla eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Korozyon özelliği sayesinde uzun süre pas gibi sorunlar olmadan ürünü kullanabilirsiniz. Denizde yapılabilecek hobiler içerisinde balık tutmak pek çok kişinin merak ettiği ve ömründe bir kez olsun denemek istediği işlerden birisidir. Ürünü satın olarak bu emelinizi gerçekleştirebilirsiniz. Siz de böylece denizle iç içe olmanın ve balık tutmanın hazzını yaşayabilirsiniz. Kendi kendinize sıkıldığınızda gerçekleştirebileceğiniz bir hobi dışında çocuklarınızla farklı bir etkinlik yaşamak isteyenler için de idealdir. Onların hatıralarında güzel bir etki bırakmak için okuma Revenger rv-65 olta makinesi satın alabilirsiniz.

Okuma Revenger Olta Makinesi Fiyatı Trendyol’da

Okuma Revenger Olta Makinesi Fiyatı Trendyol’da

Yazın denizde yüzerek deniz ve yazın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Kışın da sevdiği denizden uzak kalmak istemeyenler için denizde balık tutmak ayrıcalıklı etkinliklerden birisidir. Kafa dinlemek için hafta sonu oltanızı alıp denizle iç içe olabilirsiniz. Balık tutma keyfi yaşamak isteyenler bu ayrıcalıklı ürünü uygun fiyat aralıklarında satın alabilirler. Okuma Revenger RV-65 FD olta makinesi fiyatı her bütçeye uygun cazip fiyat aralıklarında satılır. Kaliteli malzeme ile üretilen bu ürünü uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Yorum ve değerlendirmeler avantajlı bir alışveriş gerçekleştirmenizi sağlar. Ürünü satın alıp kullandıktan sonra ürün hakkındaki değerlendirmelerinizi paylaşabilirsiniz. Okuma Revenger RV-65 FD olta makinesi yorumları kısmında sizin için ayrılan özel bölümde ürün hakkındaki değerlendirmelerinizi ve ayrıca soru ve görüşlerinizi paylaşarak sizden sonra ürünü satın almak isteyenlere yardımcı olabilirsiniz.