Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml

109,65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
144,50 TL
2. Ürüne 7 TL İndirim
Kurumsal Fatura
158,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Form Köpük
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 Ml

İnsanlar yüzyıllardır sağlıklı ve genç görünmek için farklı yöntemler denerler. Bu sebeple de kendilerine bakım yaparak ayna karşısında saatlerini geçirirler. Bakım sırasında uygulanan ürünlerle ilgili hassas davranılmalıdır. Bunun sebebi her cilt tipi için ayrı içeriklere sahip bir ürünün olmasıdır. İnsanlar bu sınırsız sayıda ürün arasından kendilerine iyi gelen ürünü bulmaya çalışırlar. Aynı zamanda ciltlerine kullandıkları ürünlerin doğal içerikli olmasına da dikkat ederler. Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml sizin cilt bakımını özenle yapabilmeniz için doğal içerikli bir ürün olarak beğeninize sunulur. İçeriğindeki peeling etkisi yaratan dokusu ile teni yıpratmadan kese etkisi yaratarak yüzünüzde bulunan kiri temizler. Hücrelerinizin nefes almasını sağlar. Bu sayede sağlıklı bir cilt görünümü elde edebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Gül kokusu
  • Pürüzsüz cilt

Doğal İçeriğiyle Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü

Doğal İçeriğiyle Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü

Otal serisine ait bu özel temizleme malzemesi, köpük formunda üretilip cildi derinlemesine temizlemeyi hedefler. Özellikle de yağlı ciltlere etki eden doğal içerikli ürünün formülünde kükürt ve çam katranı bulunur. Bu iki etmen sayesinde teniniz derinlemesine temizlenir ve yüzünüzdeki hücreler nefes alır. Her gün düzenli olarak kullanıldığında kısa sürede etkisini gösterir ve bu sayede teninizdeki değişimi hemen fark edebilirsiniz. Eğer ara vermeden kullanmaya devam ederseniz Otacı Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü sizin pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza imkan yardımcı olur. Isparta’nın özenle seçilen güllerinden oluşturulan esansı ile birlikte cildinize ürünü uygularken sizi rahatsız etmez. Ardından cildinizin kokusu ile bütünleşerek gün boyunca etrafa hoş kokular yaymanıza sebep olur. Düzenli bir kullanım sayesinde cildinizdeki lekelenmeleri azaltabilir ve yeni lekelerin oluşumunu önleyebilirsiniz.

Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 Ml Yorumları

Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 Ml Yorumları

Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml kullananlar cilt lekelerinin azaldığından ve renk tonlarının eşitlendiğinden bahsederler. Gül suyu içerik olarak yüzü nemlendirirken ferahlatır. Ferahlama sayesinde nefes alan hücreler size sağlıklı bir görünüm kazandırır. Yüzünüzün pH seviyesini dengeleyen gül suyu sayesinde cildinizdeki yağlar teniniz zarar görmeden temizlenir. Cilt temizleme özelliğiyle birlikte tonik olarak da değerlendirilen ürün deneyenlerin beğenisini kazanır. Günde bir kez uygulanması yeterli olan gül suyu köpüğünü dilerseniz sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere kullanabilirsiniz. Makyaj pedine yeterince gül suyunu dökerek göz altlarınızı kapsayan şekilde yerleştirerek gözaltı morluklarında kayda değer ölçüde bir azalma yaratabilirsiniz. Siz de hoş kokusu ile sizi rahatlatırken bakım yapabileceğiniz Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml satın almak isterseniz ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 Ml Fiyatı

Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 Ml Fiyatı

Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml fiyatı oldukça uygun tutularak herkesin kullanması amaçlanır. Bütçenizi hiç yormayan bir fiyata sahip olan bu ürün ile güzellik merkezlerinde vakit geçirmenize gerek kalmadan kendi kendinize cilt bakımı yapabilirsiniz. Gül suyu kürü sayesinde gece uygulandığı takdirde teniniz her an oksijene doyar. Bu sayede nefes alan yüzünüz parlak ve canlı bir görünüme kavuşur. Otacı Otal Gül Kürü Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml yorumlarında deneyenlerin yüksek memnuniyet oranını görebilirsiniz. Yorumlarda müşteriler ürünün deneyenlerde pürüzsüz bir ten yaratmasından dolayı çiçek kürü yüz temizleme köpüğü hakkındaki memnuniyetini dile getirirler. Ağır bir kokusu olmaması sayesinde cildinizde hoş bir çiçek esansı kalır. Her cilt tipine uyumlu bu ürüne sahip olmak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden Trendyol’dan sipariş oluşturabilirsiniz.