Piranha X7 Gaming Mouse Kumaş Kablo 7 Tuşlu Oyuncu Mouse

244,50 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Piranha X7 Gaming Mouse Kumaş Kablo 7 Tuşlu Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dml Aktüel Satıcı Ünvanı: DML GAYRİMENKUL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0656032142400001 Vergi Kimlik Numarası: 6560321424
    Bu ürün Dml Aktüel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Piranha X7 Gaming Mouse · DPİ 800/1200/1600/2400 · E SPORTS GAMING MOUSE · KUMAŞ KABLO · ERGONOMIK TASARIM LED IŞIKLARI İLE OYUNLARA AYRI BIR KEYİF VERMEKTEDIR · 7 Tuşlu RGB Led Işıklı usb Kablolu Gaming MouseYÜSEK HASSASİYETLİ OYUNCU MOUSE · URUN OZELLIKLERI · Urun rengi:siyah · Giriş:USB 2.0 · Buton sayisi:7buton · 800/1200/1600/2400dpi seçme ozelligi var. · Kablo uzunluğu:150cm · Urun agirligi:130gr · Urun boyutu:130mm*85mm*40mm · Sistem:Windows

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 7
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Batarya Tipi Şarjlı
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Piranha X7 Gaming Mouse Kablolu Oyuncu 7 Tuşlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bilgisayar ekipmanlarında düşük gecikme için kablolu ürünler tercih edilebilir. Piranha X7 gaming fare ile düşük gecikmenin tadını çıkarabilirsiniz. Elinize tam oturan ergonomik tasarımı sayesinde hem görsel olarak hem de kullanım açısından tatmin edicidir. Piranha X7 gaming mouse kumaş kablo 7 tuşlu oyuncu mouse sayesinde makro ayarlaması yapıp geniş kullanım alanını verimli değerlendirebilirsiniz. 7 farklı tuş ataması sayesinde pek çok işinizi yorulmadan halledebilirsiniz. Birçok oyunda da makro, işe yarar bir özelliktir. Piranha kablolu mouse ile pratik kullanımın ve makro atamalarının kolaylığını keşfedebilirsiniz. Siyah rengiyle pek çok ekipmana uyum sağlar. Kumaş kaplı kablosu sayesinde zamanla deforme olmaz. Ayrıca kopma problemi de yaşatmaz. USB girişi ile rahatlıkla bağlanıp kullanılabilir. Laptop modelleriniz için de tercih edebilirsiniz..

  • Kumaş kablo
  • 7 farklı tuş ataması
  • LED ışıklandırma

Piranha X7 Gaming Mouse Avantajları

Piranha X7 Gaming Mouse Avantajları

Mouse tercihinizde ergonomik bir tasarıma sahip olması büyük bir avantajdır. Elinize tam oturacak bir ürünle saatlerce oyun oynayıp işlerinizi halledebilirsiniz. Bu durum, mouse kontrolünü de kolaylaştırarak sizi yormaz. Piranha X7 gaming mouse ile kullanım sırasında rahat edersiniz. Elinizi destekleyen yapısı ve tam kavranabilme özelliği, model avantajları arasında yer alır. Piranha oyuncu mouse ile oynadığınız her oyundan zevk alırsınız. Düşük tepkime süresi ve yüksek hassasiyeti oldukça avantaj sağlar. Piranha X7 gaming mouse yorumlarından memnuniyet derecesini rahatlıkla görebilirsiniz. Bir ürünü alırken o seçeneği kullanmış müşterilerin geri dönüşlerini görebilmek çok önemlidir. Bu anlamda Piranha X7 gaming mouse kumaş kablo 7 tuşlu oyuncu mouse yorumları size yol gösterir. Kararınızı kolaylaştıracak bu yorumlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Piranha ile gaming mouse sahibi olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Piranha X7 Kablolu Gaming Mouse Özellikleri

Piranha X7 Kablolu Gaming Mouse Özellikleri

Bir ürün ne kadar sağlam ve donanımlı olursa olsun kablo koruması da önemlidir. Yapısı hassas olan kablolar, zamanla deforme olup kopabilir. Bunun sonucunda cihazınız kullanılamaz bir hale gelir. Piranha X7 kablolu gaming mouse kumaş kablosu ile oldukça dayanıklıdır. Oyun heyecanıyla kabloyu çekiştirseniz dahi deforme olmaz. Piranha X7 gaming mouse özellikleri size avantaj sağlayacak faktörlerden oluşur. Ürün, 1.5 metre kablo uzunluğuna sahiptir. Siyah renk tonu vardır. 7 farklı tuş atamasına olanak sağlar. 2400 DPI hassasiyete kadar ayarı bulunur. 130 gram ağırlığa sahiptir. Bu da bileğinizde ağrı olmasını engeller. Piranha X7 gaming mouse kumaş kablo 7 tuşlu oyuncu mouse kullananlar arasında yer almak için ürünü favori listesine ekleyebilir ve takip edebilirsiniz. Müşteriler, çoğu zaman modelden duydukları memnuniyeti dile getirirler. Ürünü dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Piranha X7 Gaming Mouse Fiyatları

Piranha X7 Gaming Mouse Fiyatları

Bilgisayarınızın tüm ekipmanları ayrı ayrı önemlidir. Kontrolün büyük bir kısmı fare yardımıyla yapılır. Bu açıdan farenizi kullanışlı ve uzun ömürlü seçmek çok mühimdir. Piranha X7 gaming mouse kumaş kablo 7 tuşlu oyuncu mouse 8698720989815 kodu ile kolaylıkla ulaşılabilir konumdadır. Siyah rengiyle diğer ekipmanlarınıza uyum sağlar. 8698720989815 kodlu ürün pek çok kişinin beğenisini kazanır. Piranha X7 gaming mouse kumaş kablo 7 tuşlu oyuncu mouse fiyatlarıyla da dikkat çeker. Ürünün satış rakamı, performansıyla orantılıdır. Kumaş kablosu, 800 ve 2400 DPI arasında değişen hassasiyet ayarıyla oldukça donanımlıdır. 7 adet tuş ataması yapabilmeniz ise kullanışlı bir özelliktir. Piranha X7 gaming mouse fiyatlarını detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda ürünün diğer özellikleri hakkında da bilgi edinebilirsiniz. Trendyol ile ergonomik ve kullanışlı olan bu ürünü satın alabilirsiniz.