RoseRoi Saç Kırık Alma Makinesi Umate Split Ender Pro

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RoseRoi Saç Kırık Alma Makinesi Umate Split Ender Pro

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Saç kırık alma makinesi split ender pro
Geri Bildirim Ver

Roseroi Saç Kırık Alma Makinesi Umate Split Ender Pro

Hayatı kolaylaştıran donanımlara sahip teknolojik cihazlar kendilerini kişisel bakım ürünlerinde de gösterir. Roseroi saç kırık alma makinesi Umate Split Ender pro, saçların uç kısımlarında oluşan kırıkları; ev ortamında ve kendi imkanlarınızla pratik bir şekilde almanız için özenle tasarlanır. Teknik donanımları ile ön plana çıkan cihaz, tüm saç modelleri için kullanıma imkan tanır. Ürün, kırmızı rengiyle de şık ve zarif bir dış görünüme sahiptir. Uygulama aşamasına geçmeden önce kullanım talimatlarını dikkatlice okumanız önemle tavsiye edilir. Ürün, sunduğu tüm bu eşsiz özellikleri sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir ve listelerinin üst sıralarında yer alır. Bu kişisel bakım ürününü, özel günlerinde sevdiklerinize hediye de edebilirsiniz.

  • Pratik bir kullanıma sahip kişisel bakım ürünü
  • Kaliteli ve dayanıklı malzeme yapısı
  • Tüm saç tipleri için kullanım imkanı

Kullanışlı Roseroi Umate Split Ender Pro Özellikleri

Kullanışlı Roseroi Umate Split Ender Pro Özellikleri

Roseroi saç kırık alma makinesi, kendi imkanlarınızla saçlarınızdaki kırıkları yok etmeniz için pratik bir kullanım imkanı sunar. Tek parçadan oluşan cihazın ana gövde kısmında 2 adet yön tuşu bulunur. Uygulama aşamasından dilediğiniz yön tuşuna basarak bıçak yönünü belirleyebilirsiniz. Cihazın üst yüzeyi, üstün bir dayanıklılık özelliğine sahip olan seramik plaka kaplıdır. Seramik plaka, dışarıdan gelebilecek olası düşme ya da çarpma risklerine karşı fiziksel bir dayanıklılık gösterir. Saçlarınızı ana gövde yüzeyinde yer alan fırçaların arasına geçirmeniz ve yön tuşlarından herhangi birine basmanız uygulama için yeterlidir. Saç kırıkları, saydam kapaklı hazne içerisine toplanır. Uygulama işleminiz bittikten sonra kırıkların hazne içerisinden temizlenmesi olası tıkanıklıkların yaşanmasının önüne geçer. Temizleme işlemi fırça gibi yardımcı donanımlar aracılığı ile yapılır. Cihazın ulaşabileceği maksimum sıcaklık derecesi 200’dür.

Roseroi Umate Split Ender Pro Çeşitli Kullanım Alanları

Roseroi Umate Split Ender Pro Çeşitli Kullanım Alanları

Ürün, sahip olduğu kompakt ebatlar sayesinde kolaylıkla, ağırlık yapmadan yanınızda taşınabilir. Bu sayede uzun süreli seyahatlerinizde bile kişisel bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda ürün muhafaza altına alındığı ortamda dağınık bir görüntüye sebep olmadığı gibi kablo yığınına da neden olmaz. Cihaz; kablosuz, desteksiz kullanıma imkan tanır. Şarj kablosu, ana gövdenin alt kısmında yer alır. Cihazın otomatik kapanma özelliği bulunmaz. Bu nedenle her kullanımdan sonra manuel olarak kapatılması gerekir. Ürünün kuru ve temiz saçlara uygulanması alınacak netice açısından yüksek derecede önem arz eder. Aksi halde birbirine yapışık halde duran saç telleri kırıkların ortaya çıkmasını engeller. Roseroi saç kırık alma makinesi Umate Split Ender pro yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de kişisel bakımınızı evinizde ve kendi imkanlarınızla pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Uygun Roseroi Umate Split Ender Pro Fiyatı

Uygun Roseroi Umate Split Ender Pro Fiyatı

Roseroi saç kırık alma makinesi Umate Split Ender pro fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Ürün, niteliği gereği elektronik bir alet olduğu için kullanım aşaması dahil herhangi bir sıvı, yanıcı ya da yakıcı madde ile temas etmemesi gerekir. Bununla birlikte uzun çalışma süreleri neticesinde oluşabilecek ısının, vücudun herhangi bir bölgesinde yanma tehlikesi oluşturmaması için kullanım talimatlarına dikkat edilmesi önemle tavsiye edilir. Ürünün, kullanılmadan önce şarj edilmesi gerekir. Şarj kablosu, ana gövdenin alt kısmından takılır ve çıkarılır. Ürünün şarj esnasında kullanılmaması hem kısa devre riskinin önlenmesi hem de kullanım ömrü açısından yüksek derecede önem arz eder. Siz de sağlıklı bir saç görünümü imkanı sunan bu kişisel bakım ürününe Trendyol’dan güvenli ve pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz.