6
Ram kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Samsung M471A1K43DB1-CWE 8 GB DDR4 3200 mHz Notebook Ram

1.049 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.147 TL

Ürün Bilgileri

Samsung M471A1K43DB1-CWE 8 GB DDR4 3200 mHz Notebook Ram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ezgi Elektronik Satıcı Ünvanı: EYLEM ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6760105950
    Bu ürün Ezgi Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Samsung 8gb Ddr4 3200mhz Notebook Ram

RAM, rastgele erişilebilir bellek anlamına gelir. Tablet, akıllı telefon, ya da oyun konsolu gibi pek çok araçta kullanılan bir donanım parçasıdır. RAM'ler, elektronik cihazlarda öğrenmenin gerçekleşmesini ve cihazın yeni programlara hızlı bir şekilde adapte olmasını sağlar. Böylece cihaz performansını üst düzeye çıkarır. İşletim sisteminin çalışma hızını da olumlu yönde etkiler. Samsung 8GB DDR4 3200 MHz laptop RAM web tarayıcılarını düzenleyerek bireyin ekran başında profesyonel ve sağlıklı zaman geçirmesini sağlar. Ürün, birçok farklı programa kısa sürede erişim sağlayabilmek amacıyla geliştirilir. Farklı programlara her geçişte yeniden dosya açarak zaman kaybetme miktarını azaltır. Bu özelliği dolayısıyla cihazlarda öne çıkan parçalar arasında yer alır. RAM, her cihazda mevcuttur. Cihazların hızını doğrudan etkileyen bir donanım parçasıdır.

  • 8 GB kapasite
  • DDR 4 bellek
  • 3200 MHz işlem devri

3200 MHz Özelliğiyle Samsung 8 GB DDR4 RAM

3200 MHz Özelliğiyle Samsung 8 GB DDR4 RAM

Samsung 8 GB DDR4 3200 MHz aygıtlar hızlı erişim sağlama ihtimalini artırır. Aygıt, hücre adı verilen küçük kutucuklardan meydana gelir. Hücreler, cihazın o an ve yakın gelecek içerisinde ihtiyaç duyabileceği verilerle bilgilerin RAM bünyesinde toplandığı yerdir. Cihaz, yüksek gerçeklik taşıyan tahminler neticesinde elektronik aracın kullanım esnasında zaman kaybı yaşamadan çalışmasını tamamlar. Samsung 8 GB DDR4 3200 MHz notebook RAM M471A1K43DB1-CWE her an farklı bir göreve başlayabilme ve farklı programlara erişim sağlamak üzere dizayn edilir. RAM'ler uzun süre veri depolama özelliğine sahip değildir. Hard diske bilgiler kaydedildikten sonra enerji kesintisiyle kendi bünyesinde yer alan geçici bilgileri unutur. Geçici bilgilerin depolandığı RAM, yavaşlama ya da zaman kaybı yaşanmadan maksimum performans düzeyiyle sürecin devam etmesini sağlar. Ürün, birçok notebook’a uygun özelliklere sahiptir.

8 GB Kapasitesi ile Samsung Notebook RAM Performansı

8 GB Kapasitesi ile Samsung Notebook RAM Performansı

Samsung 8GB DDR4 3200 MHz notebook RAM 8 GB bellek kapasitesi ile ihtiyacı karşılar. Bu RAM, 3200 MHz aralığında yer alır. Ürün, saniyede 3200 işlem devri yapar. Bu niteliği sayesinde ürün, hızlı çalışma kapasitesi gösterir. Dolayısıyla verilerin hızlı gönderilmesini sağlarken aynı hızda veri alımını da etkileyerek cihaz performansında doğrudan rol oynar. Ürünün MHz kapasitesi, oyun ve diğer programları yoğun olarak kullanan müşteriler tarafından tercih edilme sebepleri arasında bulunur. M471A1K43DB1-CWE kodlu bu model, DDR4 belleğe sahiptir. DDR 4 bellek yapısı RAM'in ısınma süresini azaltarak cihazda yaşanabilecek sorunların önüne geçer. Bu seçenek, donanım ürünlerinin uzun ömürlü olmasına katkı sağlar. RAM, yüksek hız kapasitesi sunarken enerji miktarının ideal aralıklarda olmasına imkan tanır. Ürünün, kullanılan güç miktarını azaltması pil tasarrufu sağlar.

Avantajlı Samsung DDR4 3200 MHz RAM Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Samsung DDR4 3200 MHz RAM Fiyatları ve Yorumları

Samsung notebook RAM müşteri yorumları, ürünün beklentiyi karşıladığı ve ihtiyaçlara hitap ettiği yönündedir. Farklı notebooklar ile uyum sağladığı belirtilen ürün, bellek özelliği bakımından açılmayan ya da yavaş açılan programlarda yaşanan bu sorunları ortadan kaldırdığını belirtirler. Cihazların kullanım süresinin artmasına katkı sağlar. Ürün, uzun süre veri kaydı yapmazken müşterilerin cihaz kullanım esnasında ihtiyaç duyduğu programların aynı zaman zarfında uyum ile çalışmasını sağlar. Bu özelliğinden dolayı müşterilerin beğenisini toplar. Samsung 8 GB DDR4 3200 MHz notebook RAM fiyatı, ürün özellikleri çerçevesinde belirlenir. Farklı bütçelere sahip pek çok müşterinin karşılayabileceği rakam aralıklarında yer alır. Cihazın hız unsurunu etkilerken; aynı anda farklı programların birbirleriyle uyum içerisinde çalışmasını sağlar. Müşterileri zaman kaybı yaşamaktan kurtaran bu ürüne Trendyol aracılığıyla uygun ve avantajlı bir şekilde kolayca ulaşabilirsiniz.