Samsung EP-TA800XWEGWW Type C 25 W Hızlı Şarj Aleti

879 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.229 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Samsung EP-TA800XWEGWW Type C 25 W Hızlı Şarj Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Procell Satıcı Ünvanı: PROCELL MAĞAZACILIK DANIŞMANLIK İTHALAT İHRACAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733040754500001 Vergi Kimlik Numarası: 7330407545
    Bu ürün Procell tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablolu bağlantı tipine sahip olan Samsung Type-C şarj aleti hızlı şarj özelliğine sahiptir.
  • 25 Watt şarj aleti 50 gram ağırlığı ile konforlu taşıma imkanı sunar.
  • USB Type-C kablo çıkış arayüzü ile EP-TA800X tip C 25 W hızlı şarj aleti 25 W toplam anlık güç performansı gösterir.
  • EP-TA800X şarj aleti 47x78x26 mm boyutundadır. Minimal boyutu sayesinde şarj aletini istediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilir, Type-C şarj girişi uyumlu Samsung telefonları şarj edebilirsiniz.
  • Bir çıkış gerilimi ve bir çıkış akımı olan Samsung EP-TA800XWEGWW 25W Type-C hızlı şarj aleti- beyaz PD 3.0 (Power Delivery), PPS ve Samsung Super Fast Charging şarj teknolojilerini destekler.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Samsung EP-TA800XWEGWW Tip C 25 W Hızlı Şarj Aleti

Akıllı telefon ve taşınabilir elektronik cihazları hızlı ve etkili bir şekilde şarj etmek kablo ve adaptörle mümkün olur. Samsung EP-TA800X Type-C 25 W beyaz hızlı şarj aleti, üst düzey verim alabileceğiniz kullanışlı bir cihazdır. USB Type-C portu; yeni nesil telefon, tablet ve taşınabilir bilgisayarların neredeyse tamamında tercih edilen yaygın bir port türüdür. Type-C girişi bulunan tüm cep telefonu ve taşınabilir aygıtları şarj etmek bu cihazla mümkün olur. Bunun yanı sıra, güç çıkışı sağlama ve aygıtlar arasında veri aktarımı yapma gibi işlemlerde de şarj kablosunu kullanmak mümkündür. Birçok işlemi son derece seri ve efektif bir şekilde gerçekleştiren Samsung EP-TA800X Type-C 25 W beyaz hızlı şarj aleti, tüm girişleri tek bir kanal üzerinden sağlayan verimli bir cihazdır.

  • Giriş: USB C Tipi
  • Renk: Beyaz
  • Kablo Uzunluğu: 1 metre

Samsung EP-TA800X Tip C Şarj Aleti Özellikleri

Samsung EP-TA800X Tip C Şarj Aleti Özellikleri

Kablo girişiyle mobil aygıtlar arasındaki uyumluluğu bir sorun olmaktan çıkaran Samsung EP-TA800X Type-C 25 W hızlı şarj aleti, oldukça işlevsel bir cihazdır. Simetrik bir tasarıma sahip olan bağlantı noktaları, kabloyu adaptör ve cihazlara zarar vermeden takıp çıkarmayı mümkün kılar. Söz konusu kablo ile akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, tablet ve oyun konsolu gibi pek çok elektronik cihazı şarj etmek mümkündür. Sağlam bağlantı girişleri ve kablo yapısıyla öne çıkan bu ürün aynı zamanda oldukça fonksiyoneldir. Taşınabilir cihazları güvenli bir şekilde şarj etmenin yanı sıra akıllı telefon ve bilgisayarlar arasında hızlı veri transferi de gerçekleştirebilirsiniz. Samsung EP-TA800X Type-C 25 W hızlı şarj aleti, hafif ve portatif bir üründür. 1 metre uzunluğundaki kablosu sayesinde tüm işlemleri hareket alanınızı kısıtlamadan gerçekleştirir.

Samsung EP-TA800X Tip C Şarj Aleti Hangi Cihazlara Uygun?

Samsung EP-TA800X Tip C Şarj Aleti Hangi Cihazlara Uygun?

Yüksek güç değeri ile hızlı şarj olanağı sunması, neredeyse tüm yeni nesil cihazlarda Type-C portunun tercih edilmesine neden olmuştur. Söz konusu şarj aleti, standart boyutlara kıyasla daha büyük adaptörü ve sağlamlaştırılmış kablo yapısıyla güç ve performansı bir araya getirir. Samsung EP-TA800X Type-C 25 W hızlı şarj aleti, yeni nesil akıllı telefon, tablet ve kulaklık gibi pek çok cihazla birlikte kullanılabilir. 25 Watt değerindeki yüksek güç kapasitesi sayesinde haricî disk ve akıllı televizyonlar ile cep telefonunuz arasında dosya aktarımı da gerçekleştirebilirsiniz. Samsung A80, A70 ve Galaxy S10 gibi akıllı telefon modellerini hızlı ve güvenli bir şekilde şarj etmek için üretilen bu ürünü Type-C uyumlu tüm cihazlarla gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Samsung EP-TA800X Tip C Şarj Aleti Kaliteli mi?

Samsung EP-TA800X Tip C Şarj Aleti Kaliteli mi?

Samsung EP-TA800X Type-C 25 W hızlı şarj aleti, kullanım açısından avantaj sağlayan özelliklerinin yanı sıra dayanıklı yapısıyla da kullanıcıların takdirini kazanmayı başarır. Yüksek ısı ve aşınmaya karşı dirençli materyallerden üretilen kablosu uzun süre formunu korur. Şarj kablosunun bağlantı noktaları ve adaptörü de oldukça sağlamdır. Enerji aktarımını bir hayli hızlı bir şekilde gerçekleştiren bu ürün, mobil cihaz kullanıcılarına güvenli bir kullanım imkânı sunar. Uzun yıllar ilk günkü performansını koruyan bir şarj aletine sahip olmak isteyen pek çok kullanıcı bu işlevsel ürüne yoğun ilgi gösterir. Dilerseniz Samsung EP-TA800X Type-C 25 W beyaz hızlı şarj aleti yorumlarına göz atarak ürünü kullanan kişilerin fikir ve görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de pek çok cihazla uyumlu olan bu şarj aletine sahip olmak isterseniz Trendyol'dan yararlanarak satın alabilirsiniz.