Sephora Big By Definition Waterproof Maskara 10 g

793,70 TL

Ürün Bilgileri

Sephora Big By Definition Waterproof Maskara 10 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ULTRA ÇARSI Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4700287822000001 Vergi Kimlik Numarası: 5780809540
    Bu ürün ULTRA ÇARSI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her kirpik önemli olduğu için SEPHORA COLLECTION, daha dolgun, suya dayanıklı bir saçak için Big By Definition maskarasının su geçirmez bir versiyonunu piyasaya sürüyor. Sonuçlar: Hacim, Tanım, Su direnci Bu maskara, çok boyutlu fırçasıyla kirpikleri tek tek ayırır Tanım, kirpik hacminizi artırır. Waterproof Big By Definition, kirpikleri fırçadaki farklı boyuttaki liflerden anında belirginleştirmek için ayıran bir maskaradır. Fırçanın liflerinin her biri, her boyuttaki kirpiği yakalar, bu da onu alt kirpikler ve küçük kirpikler için mükemmel bir maskara yapar. Makyaj sonuçları: her kirpik ortaya çıkar ve saçak +%151 daha uzun ve daha dolgundur, maskaranın su geçirmez formülü sayesinde suya da dayanıklıdır. Bu katmanlanabilir maskara, 3,6 kata kadar daha kalın kirpikler için hacim ve yoğunluk sağlar. Su geçirmez formülüyle Big By Definition sadece kirpikleri ayıran bir maskara değil. Gözlerinize çok etkili bir görünüm vermek için daha da ileri gider. Big By Definition maskaranın bu ultra dayanıklı versiyonu ile her koşulda belirginliği hedefleyin. Uzun süre kalıcı formülüyle bu SEPHORA COLLECTION maskara, 3,6 kata kadar daha kalın kirpikler için hacim ve yoğunluk sağlar. Bu vegan su geçirmez maskara suya, sıcağa ve neme karşı dayanıklıdır. Akmaz, bulaşmaz veya pul pul dökülmez. Bitki bazlı mumlarla yapılan bu maskaranın hafif, esnek dokusu, her bir kirpiği kökten uca sarar ve tüm bunları yaparken, kirpik ardına saçakları tamamen belirginleştirmek için pürüzsüzleştirir ve yumuşatır. Ultra koyu, topaksız bir görünüm için her vuruştan sonra daha yoğun hale gelen, oluşturulabilir sonuçlar verir. Hacim kazandıran bu maskaranın kirpikleri belirginleştiren formülü, yapısı keratine benzeyen bitki bazlı proteinlerle zenginleştirilmiştir. Bu uzun süre kalıcı maskara akmaz veya pul pul dökülmez. Gün boyu tutar, ancak çıkarılması kolaydır.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver