5
Vida Çivi Dübel kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Site Hırdavat 900 Parça M3 Vida Civata Somun Pul Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Site Hırdavat 900 Parça M3 Vida Civata Somun Pul Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Site Endüstriyel Hırdavat Sanayi Ticaret Satıcı Ünvanı: SİTE ENDÜSTRİYEL HIRDAVAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771058168800001 Vergi Kimlik Numarası: 7710581688
    Bu ürün Site Endüstriyel Hırdavat Sanayi Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Vida
Geri Bildirim Ver

Site Hırdavat 900 Parça M3 Vida Civata Somun Pul Seti

Tadilat, bakım, onarım, montaj gibi pek çok faaliyet, parçaları bir araya getirmek suretiyle tamamlanır. Parçaların bir araya gelmesi ve sapasağlam bir yapı ortaya çıkması için de çeşitli malzemelere ihtiyaç vardır. Birleştirme ve sıkılaştırma gibi önemli tamir işlerinin ana malzemeleri arasında yer alan Site Hırdavat 900 parça M3 vida civata somun pul seti kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Zengin set içeriği, her alanda değerlendirebileceğiniz farklı uzunluklara sahip vidaları ve diğer aparatlarla birlikte profesyonel kullanıma uygun olan ürün, işeri pratik şekilde yapabilmeye vesile olur. Evde çeşitli araç gereçlerin tamirinde, mobilyaları onarırken, gevşek tasarımları sıkılaştırmak için ve parçası düşen eşyaları tamamlarken ya da sağlamlaştırırken değerlendirebilirsiniz. Profesyonel kullanıma uygun olan seti iş yerinizde kullanmak üzere de satın alabilirsiniz.

  • Kutulu set
  • Tam uyumlu parçalar
  • Zengin içerik

Site Hırdavat M3 Vida Civata Somun Seti Özellikleri

Site Hırdavat M3 Vida Civata Somun Seti Özellikleri

Tadilat kolaylığı sağlayan parçalardan oluşan vida civata somun pul seti 3 mm çapında dişli vidalardan oluşur. 3M olarak tabir edilen terim ise bu çapa uyum sağlayan somun ve pullara verilen genel isimdir. Set içeriğinde yer alan somun, pul ve civatalar; uzunlukları farklı 3M vidaların çapı ile tam uyumludur. Şeffaf kutusuyla müşteriye sunulan bu zengin içerikli set, 70 adet M3x5 vida civata başta olmak üzere çeşitli uzunluk ve kalınlıklara sahip parçalar barındırır. Boyutu M3x50’ye kadar uzanan vida, civata modellerinin kullanım alanları da birbirinden farklıdır. M3x5 modeller uzun, ince bir yapıdayken M3x50 türler kısa ve kalın ebatlara sahiptir. YHB ve YSB olarak da çeşitlilik gösteren ürünler, yıldız uçlu ve yıldız başlıklı olarak birbirinden ayrılır. YSB modellerini montaj yaparken yıldız tornavidayla sabitleyebilirsiniz.

Site Hırdavat M3 Vida Civata Somun Seti Kullananlar

Site Hırdavat M3 Vida Civata Somun Seti Kullananlar

Site Hırdavat 900 parça M3 vida civata somun pul seti yorumları ürün kalitesi hakkında detaylı bilgi içerir. Kullanışlı parçalardan oluşan sete sahip olanların geri bildirimlerinden oluşan yorumları okuyarak satın alma sürecini hızlandırabilirsiniz. Çeşitli montaj işlerinde ve onarım sırasında ihtiyaç duyulan M3x5 model vidalar, paslanmaz çeliktir ve sabitlemek için somun ve civataları da kutu içeriğinde mevcuttur. Kısa boylu ve kalın yapılı YHB modeller sert plastik yüzeylerde, metal, pirinç ya da sac levha sabitlerken kullanılabilecek tipte sivri tasarımlardır. Gün içerisinde çok farklı alanlarda ihtiyaç duyabileceğiniz işlemlerde değerlendirebileceğiniz vida somun pul çeşitleri, yaptığınız işin sağlam olması için gereken tüm parçaları içerir. Yıldız başlı ürünlerden meydana gelen Site Hırdavat 900 parça M3 vida civata somun pul seti kullananlar yıldız tornavida yardımıyla montaj işlemini gerçekleştirebilir.

Site Hırdavat M3 Vida Civata Somun Seti Fiyatı

Site Hırdavat M3 Vida Civata Somun Seti Fiyatı

Kutunun içerisinde yer alan 250 adet pul ve 200 adet somun tüm M3 modellerle uyum sağlayacak şekilde üretildiği için tüm işlemlerinizde kullanabilirsiniz. Toplam 900 parça M3 vida civata somun pul seti ile iş yerinizde ihtiyacınız olan ekipmanları tamamlayabilir, alet çantanızda bu kaliteli ürünlere yer verebilirsiniz. Şık kutusuyla dağınıklığın önüne geçen ve aradığınızı kolaylıkla bulmanızı sağlayan M3 vida somun çeşitli yüzeylere uyum sağlayan farklı boylarla müşterinin ihtiyacına göre hazırlanır. Site Hırdavat 900 parça M3 vida civata somun pul seti fiyatı kutu içerisinde yer alan parça sayısına ve kalitesine göre değerlendirilir. Kullanım alanlarının genişliği ile ön plana çıkan paslanmaz çelik modellerle, yaşam alanlarınızda harikalar yaratacak işler başarabilirsiniz. Kendi montaj ve tamir uygulamalarınızı yapabilmek için elinizin altında olması gereken seti Trendyol’dan temin edebilirsiniz.