Stanley İskelet Kilitli Bıçak St010253

567,82 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
7 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
776,62 TL
7 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
840,93 TL

Ürün Bilgileri

Stanley İskelet Kilitli Bıçak St010253

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkmal Online Satıcı Ünvanı: İKMAL TEKNİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470005861800010 Vergi Kimlik Numarası: 4700058618
    Bu ürün İkmal Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler & avantajlarağırlık: 115 gruzunluk: 173 mmpaslanmaz çelik Pas tutmaz ve uzun ömürlüdür ip deliği kolay saklamanıza yardımcı olur Liner kilit Sağlam ve emin kilitleme sağlar Baş parmak yeri Kolay açmanızı sağlar
Geri Bildirim Ver

Stanley İskelet Kilitli Bıçak

Stanley iskelet kilitli bıçak St010253 şık tasarımı, modern yapısı, ergonomik kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Keski, orijinal yapısı kesme ve parçalama işlemlerini hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Belirli yiyecekleri kolayca dilimlenmeniz için ideal olup sert sebze ve yiyecekleri kolayca parçalar. Daha fazla basınç ve kuvvet gerektirmeden işlemlerinizi oldukça hızlı ve emniyetli şekilde gerçekleştirmenize yardım eder.

 
  • Paslanmaz çelik tasarım
  • Dayanıklı dizayn
  • Uzun ömürlü kullanım

Stanley İskelet Kilitli Bıçak Kullanımı

Stanley İskelet Kilitli Bıçak Kullanımı

Materyal tasarım kalitesi yüksek orijinal ürün yiyeceklerin besin değerlerini koruyarak hijyenik ve rahat kullanma imkânı sunar. Sapı ve metal malzemesiyle özel koleksiyon parçasıdır. Stanley iskelet kilitli bıçak sağlam tasarımı ve emniyetli kilitleme sistem özelliğine sahiptir. Kilitlenen yapısı sayesinde emniyetli ve pratik kullanım imkânı sunar. Başparmak yeri ürünü zahmetsiz ve pratik şekilde açmanız için özel olarak dizayn edilmiştir. Profesyonel mutfak şeflerinin yanı sıra günlük kullanımı için tercih edebileceğiniz bu ürün avcılık, oyma sanatı, marangozluk ve süslemede tercih edilebilir. Yorulmadan yaptığınız yemek ve işlemlerin keyfini çıkarabileceğiniz bu ürün ile işlemlerinizi kolayca hallettikten sonra kendinize ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Mutfakta yemek yaparken veya sofra hazırlarken günlük işlerinizde tercih edebileceğiniz keskin yapılı bu ürün sayesinde işlemlerinizi kolay ve pratik şekilde hallederek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Keskin yapısı, güçlü tasarımı ve ergonomik kullanım özellikleriyle oldukça yoğun ilgi görür.

 

Stanley İskelet Kilitli Bıçak Özellikleri ve Yorumları

Stanley İskelet Kilitli Bıçak Özellikleri ve Yorumları

Stanley iskelet kilitli bıçak yorumları ürünün yüksek keskin yapısı, ergonomik kullanımı ve estetik tasarım özelliklerini ön plana çıkarır. Orijinal ve dayanıklı yapı özellikleriyle uzun süre kullanabileceğiniz paslanmaz çelikten tasarlanan özel üretim bıçaktır. Sıra dışı performans gücüne sahip olup sadece yemek yapma esnasında değil yemek yeme sırasında ve her alanda işlemlerinizi hızlı ve zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmenize yardım eder. Uzun süre pas tutmadan muhafaza edilebilir. Orijinal çelik tasarım ürün zamanla deformasyon problemi oluşturmadan uzun süre emniyetli ve sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Yiyecekleri doğrarken ustalık kazandırarak işlemlerinizi rahatlıkla halletmenize imkân tanır. Özellikle mutfakta vakit geçirmeyi, yemek yapmayı seven kullanıcıların tercihidir. Kaliteli ve orijinal yapı özelliklerine sahip olup elinizi tam kavrayarak pratiklik kazandırır. İdeal ve hafif yapı özellikleriyle istediğiniz her yere yanınızda taşıyarak zahmetsiz ve rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Pas tutmayan uzun süreli kullanım desteği sağlayan ürünü ip deliği sayesinde kolaylıkla saklayabilirsiniz.

 

Stanley İskelet Kilitli Bıçak Fiyatı

Stanley İskelet Kilitli Bıçak Fiyatı

Stanley iskelet kilitli bıçak fiyatı bütçenize hitap edebilir. Ürünün marka kalitesi ve orijinalliğine göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Günlük yaşamın her alanında karşılaşılan özellikle mutfakta kullanılan kesici bir alettir. Özellikle yemek yaparken hayat kolaylaştıran ergonomik özel tasarım özellikleriyle ön plana çıkan bıçak, pratik ve rahat kullanım imkânı sunar. Salata yaparken, sebze ve meyveleri doğrarken kesim işlemlerini hızlı ve kolayca yapabilirsiniz. El ergonomisi için özel olarak dizayn edilmiş olup estetik, şık, kaliteli tasarım özellikleri ve rahat kullanımıyla dikkat çeker. Yüksek ısıya karşı dayanıklı yapıda olduğu için elde ya da bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Kesme sırasında daha iyi denge ve kontrol sağlarken eliniz ıslakken parmaklarınızın bıçaktan aşağı kaymasını önler. Uzun süre etkisini devam ettiren keskin yapısı sayesinde bilemeye ihtiyaç duymazsınız. Yumuşak meyvelerden, et ve en sert sebzelere kadar pek çok malzeme ve yiyeceği hızlı ve pratik şekilde parçalamanıza olanak sağlayan çok yönlü kullanım güvenliği sunan yeni nesil bir bıçaktır. Keskin yapısı, estetik, hoş görünümüyle öne çıkan ve her alanda sıklıkla tercih edilen bu ürünü Trendyol'dan analiz ederek kampanyalı fiyat seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.