Toplum Gönüllüleri Vakfı TOG Deprem Dijital Destek Kartı

50 TL
Tutar: 50 TL
50 TL
100 TL
250 TL
500 TL
1.000 TL

Ürün Bilgileri

Toplum Gönüllüleri Vakfı TOG Deprem Dijital Destek Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toplum Gönüllüleri Vakfı TOG Satıcı Ünvanı: TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0854034173900000 Vergi Kimlik Numarası: 8540341739
    Bu ürün Toplum Gönüllüleri Vakfı TOG tarafından gönderilecektir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 6 Şubat 2023’te hepimizi derinden etkileyen afetin ardından yüzlerce Toplum Gönüllüsü genç, depremin yaralarını sarmak için harekete geçti. Siz de TOG Afet Destek Kartı satın alarak afet bölgesinde gönüllü çalışmalar yürüten Toplum Gönüllüsü gençlerin güçlenmesine destek olabilirsiniz. Onların dokunduğu her hayatta sizin de payınız olsun. Bu kart, dijital bir üründür ve fiziki gönderimi olmayacaktır.
  • Dijital destek kartı satışlarından elde edilen gelirin tamamı ilgili sivil toplum kuruluşuna aktarılmaktadır ve komisyon alınmamaktadır.
Geri Bildirim Ver