Tunçmatik Tsk5201 Lite Iı 850va Line Interactive Ups

2.000 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.024,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.451,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.451,97 TL

Ürün Bilgileri

Tunçmatik Tsk5201 Lite Iı 850va Line Interactive Ups

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuncsan Elektrik Satıcı Ünvanı: TUNÇSAN ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0867024301200014 Vergi Kimlik Numarası: 8670243012
    Bu ürün Tuncsan Elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TSK5201 TUNCMATIK LITE II 850 VA LINEINTERACTIVE UPS · Akıllı Düğme Teknolojisi · Kompakt ve Şık Tasarım · 2 Adet Topraklı Priz Çıkışı · 162-290V Geniş Voltaj Regülasyonu · Cold Start Özelliği · Kapalı Konumda Şarj Edebilme Özelliği · Kısa Devre ve Aşırı Yük Koruması · Düşük-Yüksek Gerilim Koru

Ürün Özellikleri

  • Power Supply 500 W ve üstü
Geri Bildirim Ver

Tunçmatik Tsk5201 Lite II 850 VA Line Interactive UPS

Yaşamın tüm alanlarına etki eden bilgisayar teknolojilerini kesintisiz kullanabilmek için güç kaynaklarının büyük önemi bulunur. Tunçmatik Lite II 850VA Line-Interactive UPS TSK5201 güç kaynağı, elektrik ihtiyacını kesintisiz kullanabilme imkânı verir. Bu ürün, televizyonlardan telefonlara kadar farklı boyutlardaki tüm elektronik aletlerin kesintisiz çalışmasına yardımcı olur. Olası elektrik kesintilerinde günlük yaşamın aksamaması için küçük bir jeneratör görevi üstlenen Tunçmatik akü,oldukça kullanışlıdır. Hem ev ve çalışma alanlarında hem de doğada vakit geçirirken en önemli yardımcılarınızdan biri olabilir. Evde keyifli vakit geçirirken veya önemli toplantıların tam ortasında elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenmemek için Tunçmatik TSK5201 akü kullanılabilir.

  • TSK5201 akü, 850VA koruyucu porta sahiptir.
  • Tunçmatik güç kaynağı, 40 dBA değerinden daha az sesle çalışır.
  • Bu ürün, 5.1 kilogram ağırlığı ile her yere kolayca taşınabilir.

Tunçmatik Line Interactive Ups Özellikleri Nelerdir?

Tunçmatik Line Interactive Ups Özellikleri Nelerdir?

Tunçmatik Lite II 850VA Line-Interactive UPS TSK5201 güç kaynağı, 850VA koruyucu port ve 480 Volt kapasiteye sahiptir. Geliştirilmiş güçlü koruyucu port, iki priz girişi ile çoklu kullanım imkânı verir. Güçlü ve yüksek performanslı kullanım sunan akü, 50 ile 60 Hz frekans aralığına sahiptir. Bu ürün 220 VAC çıkış voltajı ile güvenli bir şekilde kullanılabilir. 12V 9Ah Tunçmatik akü, yüzde 90 kapasiteye kadar 4-6 saat boyunca şarj olanağı sunar. 14.0 VDC şarj voltajına ve 1.0 A şarj akımına sahip güç kaynağının alarm emniyeti ve led göstergeleri de bulunur. Tunçmatik güç kaynağı; şebekeden çalışma, aküden çalışma ve hata durumlarında led göstergeleri ile uyarı verir. Alarm emniyeti; akü modu, düşük akü, hata ve aşırı yük durumlarında devreye girer.

Tunçmatik Line Interactive Ups Ne İçin Kullanılır?

Tunçmatik Line Interactive Ups Ne İçin Kullanılır?

Tunçmatik Lite II 850VA Line-Interactive UPS TSK5201 güç kaynağı, 5.1 kilogram ağırlığı ve minimal tasarımıyla istenen her yerde kullanılabilir. Bu ürünün temel kullanım amacı, elektrik gücü ile çalışan aletleri kesintisiz bir şekilde çalıştırmaktır. 2 adet topraklı priz çıkışı bulunan güç kaynağı, elektronik aletleri çalıştırmak ve şarj etmek için kullanılır. Bu ürün, elektrik kaynakları ile cihazlar arasında koruyucu bir araç olarak tercih edilebilir. Topraklama sistemi, kaçak ve akım dengesizliklerine karşı sizi ve elektronik cihazlarınızı korur. Tuncmatik Lite II 850VA Line Interactive UPS güç kaynağı, aynı anda bir bilgisayarı ve bir yazıcıyı çalıştırabilir. 10 dakika boyunca printer cihazlarını yüksek performansla çalıştıran cihazın otomatik sigortası bulunur. Bu ürün, dışarıda vakit geçirirken akü modunda telefon, bilgisayar ve fenerleri şarj etmek için de kullanılabilir.

Tunçmatik Line Interactive Ups Kimler Tarafından Alınır?

Tunçmatik Line Interactive Ups Kimler Tarafından Alınır?

Tunçmatik güç kaynağı, doğada vakit geçirirken veya uzun seyahatlere çıkarken arabada az yer kaplayan bir güç kaynağı olarak kullanılır. TSK5201, aracı sürekli çalıştırma ve aküden telefon şarj etme zorunluluğunun önüne geçer. Dışarıdan bakıldığında lacivert rengi ve sade tasarımıyla öne çıkan akü, özellikle çalışanlar tarafından tercih edilir. Bu ürün hem evde hem de çalışma alanlarında elektrik kesintilerine rağmen işlerin aksamaması için yardımcı olur. Bilgisayar ve yazıcıları bir arada çalıştırma olanağı veren cihaz, bağlı olan tüm yüklere eşit ve dengeli akım yollar. Tunçmatik Lite II 850VA Line-Interactive UPS TSK5201, uzun elektrik kesintilerine karşı evde kurtarıcı bir güç kaynağı olarak da kullanılabilir. Akü, aniden gerçekleşen elektrik kesintilerinde en kapsamlı iletişim aracı olan telefonlarınızı kesintisiz kullanabilmeniz için şarj eder. Tunçmatik Lite II 850VA Line-Interactive UPS yorumları, ürünün geniş kullanım alanlarını ve performansını gerçekçi bir şekilde yansıtır. Siz de elektronik cihazlarınızı kesintisiz kullanabilmek için bu ürünü, Trendyol’dan satın alabilirsiniz.