Zem Jigger 2/4 Cl Çelik, Kokteyl Bar Ölçeği

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zem Jigger 2/4 Cl Çelik, Kokteyl Bar Ölçeği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GeldHaus Satıcı Ünvanı: MERT SENCER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610269069
    Bu ürün GeldHaus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zem Jigger 2/4 cl Çelik - Zafer Endüstriyel Mutfak Jigger 2/4 cl Çelik Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir. Marka : Zem Kapasite : 2/4 cl Genişlik : 4 cm ve 4,5 cm Yükseklik : 7,5 cm Paket içeriği : 1 x paslanmaz çelik bar ölçüm fincan/jigger Çanta güvenli kutulu paketli

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Zem ZEM.BEJ.2040.04 Jigger 2/4 CL Çelik Bar Kokteyl Ölçeği

Zem Jigger 2/4 cl çelik tekli kokteyl bar ölçeği, kaliteli yapısı ve ideal hacmi ile özel içecekler hazırlamak için dizayn edilir. Tek bir ürün ile iki ayrı ölçeği kullanmanız mümkün olur. Kadeh tipi ürün hem evlere hem de profesyonel bar ve restoranlara alınır. Zem Jigger 2/4 cl çelik ölçek, hafifliği sayesinde oldukça pratik bulunur. Özellikle alkollü içecekler servis edilirken barmenlere büyük kolaylık sağlar. Ölçek, raf ve tezgâh üstünde kullanıma uygun yapıda olur. Sadece içki hazırlarken değil, ölçülü tarifler için de tercih edilebilir. Zem Jigger kalitesi ile tüketiciye sunulan ürün, uzun ömürlü kullanıma hitap eder.

  • Kullanım Alanı: Bar ve Mutfak
  • Materyal: Paslanmaz Çelik
  • Ölçü: 2 ve 4 cl

Zem Jigger 2/4 Cl Tekli Kokteyl Bar Ölçeğinin Malzemesi

Zem Jigger 2/4 Cl Tekli Kokteyl Bar Ölçeğinin Malzemesi

Zem Jigger 2/4 cl çelik tekli kokteyl bar ölçeği, paslanmaz metal malzeme kullanılarak üretilir. Kaliteli çelik ile şekil verilen bu ölçekle hem 2 cl hem de 4 cl hacminde içki yapabilmek mümkün olur. Özellikle hassas bir ölçü gerektiren içkilerin sunumunda kullanılır. Zem Jigger 2/4 cl çelik, kokteyl bar ölçeği, elde ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Çelik olduğu için asla kırılmaz. Düşmelere ve darbelere karşı dayanıklı kullanım sunar. Ölçüm yapılan malzemenin kimyası gereği, ürün üzerinde lekelenme ve solma gibi problemler yaşanmaz. Farklı şartlar altında çizilmesini önlemek için tel ve benzeri sert araçlarla temizlenmemesi tavsiye edilir. Zem Jigger 2/4 cl çelik tekli kokteyl bar ölçeği, asitli içeceklerden zarar görmez.

Zem Jigger 2/4 Cl Çelik Kokteyl Bar Ölçeğinin Ebatı Nasıl?

Zem Jigger 2/4 Cl Çelik Kokteyl Bar Ölçeğinin Ebatı Nasıl?

Zem Jigger 2/4 cl çelik tekli kokteyl bar ölçeği, tek bir ürün ile iki farklı ölçüm yapmayı olanaklı kılar. Üst kısmında 2 cl, alt kısmında 4 cl hacminde iki adet hazne bulunur. Özellikle kokteyl hazırlarken kullanılan bu ürün, mutfağın her alanında da işinizi kolaylaştırır. Zem Jigger 2/4 cl çelik tekli kokteyl bar ölçeğinin boyu 7.5 cm olur. 2 cl hacmindeki haznenin çapı 4 cm iken 4 cl hacmindeki haznenin çapı da 4.5 cm şeklindedir. Bu yönüyle ürün, kolay kullanıma ve saklanmaya elverişli özellikler taşır. Tek parça hâlinde tüketiciye ulaşan ölçek, oldukça korunaklı bir ambalaj içinde gönderilir. Ayrıca ekonomik bir fiyat aralığında sunulması ürünü tercih edilebilir kılar.

Zem Jigger Çelik Tekli Kokteyl Bar Ölçeğinin Kullanımı Nasıl?

Zem Jigger Çelik Tekli Kokteyl Bar Ölçeğinin Kullanımı Nasıl?

Zem Jigger 2/4 cl çelik tekli kokteyl bar ölçeği hem mutfak profesyonellerinin hem de amatör şeflerin kullanabileceği şekilde dizayn edilir. Tutması ve kavraması kolay olur. Üzerinde her bir haznenin hacmi yazar. Zem Jigger kokteyl ölçeği, şık görüntüsü ve yuvarlak çizgilerden oluşan tasarımı ile göz doldurur. Çeliğin parlak ve oturaklı duruşu, mutfaklara ve barlara estetik bir hava katar. Ayrıca bu sağlam malzeme tercihi, ürünün dayanıklılığını arttırarak uzun yıllar kullanıma imkân verir. Siz de bar, restoran ve kafe gibi işletmeleriniz için bu kullanışlı ölçeği tercih edebilirsiniz. Evde damak tadınıza uygun kokteyller hazırlamak için de Zem Jigger çelik ölçeği kullanmanız mümkün olur. Ürünü deneyimleyen gerçek kullanıcıların Zem Jigger 2/4 cl çelik tekli kokteyl bar ölçeği yorumlarını okuyup daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Kısa bir zaman ayırarak ürünü, Trendyol’dan sipariş edebilir, kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.