Amway Yıkama Öncesi Sprey Home™ Sa8™birim: Adet (400 ml) 2 Li Set

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Yıkama Öncesi Sprey Home™ Sa8™birim: Adet (400 ml) 2 Li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: safir32 Satıcı Ünvanı: NECATİ ARICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0750152333
    Bu ürün safir32 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kolay kullanımlı, hafif kokulu yıkama öncesi sprey, tereyağı, sıvı yağ ve çeşitli sosların bıraktığı lekeleri çıkarır. Mucize spreyi bir kez sıkmanız her türlü yıkanabilir, renk atmayan kumaşta (ipekli ve hassas kumaşlar hariç) mucizeler yaratır ve özellikle de yaka ve manşetlerdeki kirler için birebirdir.SA8™ Yıkama Öncesi Sprey, içeriğindeki benzersiz çözücüler ve yüzey aktif maddeler karışımı sayesinde,yağlı lekeleri çitileme veya ön ıslatmaya gerek olmaksızın çıkarır
  • Aerosol spreyin kullanımı basit ve mükemmeldir
  • Hafif bir narenciye kokusuna sahiptir
  • SA8 Yıkama Öncesi Sprey Ozon tabakasına zarar veren klofoflorokarbonlar (CFC) içermez
  • 400 ml kutu ile yaklaşık 80 gömleğin yaka ve kol manşetlerine ön uygulama yapabilirsiniz!
  • SA8™ Yıkama Öncesi Sprey, ütü istemeyen kumaşlar da dahil, her türlü yıkanabilir, renk atmayan kumaşta kullanılabilir Aerosol sprey kutusunu kumaştan 15 cm uzakta dik tutun
  • Doğrudan lekenin üzerine püskürtün
  • Normal yıkama işlemini yapın.
  • En iyi sonuçlar için, leke üzerindeki uygulamayı hemen yapın. İnatçı lekeler ikinci bir uygulama gerektirebilir. Lütfen dikkat: Boyalı yüzeylere, çamaşır makinalarına veya kurutma makinalarına sıkmayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Sıvı
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Etkili Formülü ile Amway Yıkama Öncesi Sprey

Pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen Amway yıkama öncesi sprey ürünü, modern içeriği ile oldukça dikkat çeken bir form ortaya koymaktadır. Yüksek kalitesi ve etkisi açısından üstün bir performans oluşturmakta bununla birlikte geniş bir kullanıcı kitlesinin ilgi odağı olmaktadır. Eşsiz içeriği ve hızlı emilimi ile birlikte kullanım sağlanan yüzeye zarara vermeyerek zorlu lekelere karşı savaş açmaktadır. Amway yikama öncesi leke çikarici sprey ürünü, dirençli yapısı sayesinde üstün fayda oluşturarak modern bir içerik yansıtmaktadır. Aynı zamanda insan cildine uyumlu formülü ile oldukça güvenli kullanım alanı sağlayan bu sprey, inatçı lekelere karşı yüksek performans oluşturmaktadır. Amway yıkama öncesi sprey home ürünü, oldukça kolay ve pratik bir yapı ortaya koymakta bununla birlikte müşterine üst düzey hizmet sağlamaktadır.

  • Her Zeminde Etkili
  • Yüksek Kalite
  • Özel İçerik

Eşsiz Formülü ile Amway Yıkama Öncesi Sprey Home

Eşsiz Formülü ile Amway Yıkama Öncesi Sprey Home

Amway markası tarafından büyük bir hassasiyet eşliğinde tasarlanan bu içerik, sıklıkla tercih edilen temizlik ürünleri arasında yer almaktadır. Günden güne geliştirilen formülasyonuyla piyasanın çok satanları arasına girmeyi başaran Amway sa8 yıkama öncesi sprey 400 ml ürünü eşsiz tasarımı sayesinde üstün bir güç ortaya koymaktadır. Temizleyici formuda sunulan bu sıvı ürün, normal yıkama işlemleri için tercih edilecek pratik bir işlev yansıtmaktadır. Aynı zamanda doğrudan leke üzerine püskürtülen sıvı yapısıyla oldukça kolay bir ürün sergilemektedir. Amway yıkama öncesi sprey home ürünü, kullanımı ile birlikte zengin içeriği açısından oldukça yüksek etki sunmaktadır. Çok zor inatçı lekeler açısından genellikle ikinci kez kullanım tavsiye edilmektedir. Sprey ürünleri özel formu açısından geniş kullanıcı kilteisinin ilgi odağı olmakta aynı zmanda çeşitli materyallerle desteklenen formülasyonunu gözler önüne sermektedir.

Amway Yıkama Öncesi Sprey Home Sayesinde Üstün Temizlik

Amway Yıkama Öncesi Sprey Home Sayesinde Üstün Temizlik

Sade ve hoş kokusu ile ev ortamının havasınıda değiştirerek oldukça eşsiz bir temizleyici ürün sunulmaktadır. Amway yıkama öncesi sprey kullananlar genel olarak olumlu dönüşler yapmakta ve kumaş olarak birçok tür üzerinde kolayca kullanıma uyum sağlamaktadır. Amway üreticileri, özel teknik sistemler ile farklı malzemelerin etkisel gücünü birleştirerek ortaya koymakta bu sayede müşterilerine hem zamandan tasarruf ettirip hem de pratik bir temizlik olanağı sunmaktadır. Ürünler, çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve genellikle boyalı yüzeylere verilmemektedir Bunun haricinde birbirinden farklı alanlara kullanılabilen Amway yıkama öncesi sprey 400 ml ürünü, direkt sıkma işlemi ile gözler önüne sermektedir. Kullanıcıların vücut yapılarına bağlı olarak alerjik reaksiyonlara karşı tedbirli bir yapı sunarken aynı zamanda ürün modeli, üstün etki ve kalite ile dikkat çekmektedir. Yıkama Öncesi Sprey Home™ Sa8™birim: Adet (400 ml) 2 Li Set olarak bulunmaktadır.

Amway Yıkama Öncesi Sprey Home ile İşlevsel Form

Amway Yıkama Öncesi Sprey Home ile İşlevsel Form

Modern içeriği ile birlikte yıkama öncesi sprey Amway home ürünü, sert ve yumuşak doku üzerinde aynı etkiyi oluşturmaktadır. Eşsiz formülü ile birlikte geniş bir kitleyi hedef alan temizleyici, kolay ve pratik kullanımı ile dikkat çekmektedir. Amway yıkama öncesi sprey home ürünü, yağ, soso gibi zorlu lekeleri kolayca arındırmakta bunun yanı sıra etkili formülü ile işlevselliğini gözler önüne sermektedir. Aktif madde içeriği ve hafif narenciye kokusu sayesinde kullanıcılarına huzur veren bir yapısı bulunmaktadır. Amway yıkama öncesi sprey kullanımı ile CFC içermeyen formu ile aynı zamanda dünya üzerinde de oldukça güvenlik sunmaktadır. Amway temizleyici, içerisinde barındırdığı özel yapı sayesinde birçok kişiye kullanışlı bir ürün sergilenmektedir. Bu kullanıcıların tercih ve beklentilerine bağlı olarak ürünler şekillenmekte ve piyasanın üst konumlarına yükselmeyi başarmaktadır. Siz de Trendyol üzerinden Amway yıkama öncesi sprey yorumlarını inceleyerek dilediğiniz zaman ürünü sipariş edebilirsiniz.