Arçelik K 1292 K Multi Mutfak Şefi Profesyonel Kırmızı K1292K

26.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Arçelik K 1292 K Multi Mutfak Şefi Profesyonel Kırmızı K1292K

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HarikaFiyat Satıcı Ünvanı: SERTAÇ AYAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1051389113200001 Vergi Kimlik Numarası: 1080347719
    Bu ürün HarikaFiyat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik elektrikli rondo 1000W gücüyle doğrama, parçalama ve öğütme işini kolaylıkla yapar.
  • Arçelik K 1292 K multi mutfak şefi profesyonel kırmızı rondo doğrayıcı hazne kapasitesi 2000 ml’dir.
  • Gövde malzemesi paslanmaz çelikten oluşan cihazın içinde de çelik rondo bulunur.
  • Öğütücü rondo modelinin yüksekliği 35 cm, genişliği 38 cm, derinliği 22,5 cm ve ağırlık ise 9190 gram şeklindedir.
  • Geniş hazneli rondo yanında hamur yoğurma aparatı, karıştırma aparatı, sıçrama önleyici kapak ve zamanlayıcı vardır.
  • Arçelik K 1292 K profesyonel mutfak şefi hız kademesi 12’dir.
  • Işıklı buton ile doğrama işleminin bitip bitmediği görülür.
  • Arçelik K 1292 K multi şef mutfak makinesi içinde yer alan dijital zaman ayarlayıcı ile zaman ayarlaması yapılır.
  • Kırmızı rondo gövde malzemesi dökümdür.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Arçelik K1292K Multi Mutfak Şefi Profesyonel Kırmızı

Hemen her kesimden kişi için sofraları donatmak oldukça önemlidir. Ancak yemek yapma konusunda hızlı davranmak adına pratik ürünler de kullanmak gerekebilir. Genellikle en ünlü şefler dahi mutfaklarında bazı araç gereçlerden yardım alırlar. Arçelik k 1292 s multi şef mutfak makinesi gibi bir yardımcı kullanmak özenli sofralarda olan onlarca çeşit yemeğin en önemli faktörlerinden biridir. Yardım alacak kimse yoksa yanınızda hızlı ve oldukça şık bir yardımcınız var. Bu yardımcı Arçelik k 1292 k multi mutfak şefi olarak sizlerin yardımına koşuyor. Gelişmiş özellikleri ve şık görünüşü ile en zengin sofralarınızın baş aktörü olmak için hazırlanan Arçelik k 1292 k multi mutfak şefi profesyonel kırmızı, en lezzetli yemeklerinizin hamur yoğurma gibi zorlu ve meşakkatli kısımlarını hallederken, sizler de en keyifli kısımlarını rahatlıkla yapacak ve bu eşsiz rahatlığın tadını çıkaracaksınız. Aynı zamanda K1292K kodlu ürün, şık görünüşü ile mutfağınıza da hoş bir uyum katacak.

  • Şık Görünüş
  • Kolay Kullanım
  • Hızlı Karıştırma

Arçelik K 1292 K Multi Mutfak Şefi Profesyonel Kırmızı K1292K Kullanımı

Arçelik K 1292 K Multi Mutfak Şefi Profesyonel Kırmızı K1292K Kullanımı

Bu ürün, kullanıcıların en sık tercih ettiği mutfak yardımcılarından biridir. Bunun en büyük nedeni ise ürünün işlevselliğidir. Özellikle küçük ev aleti dendiğinde akıllara ilk gelen Arçelik oldukça şık ve ödüllü olan Arçelik K 1292 K Multi Mutfak Şefi Profesyonel ürünü ile de ilgiyi üzerinde toplamaya devam ediyor. Oldukça şık olan bu mutfak şefi hem yapabildiği çeşitli özellikleri ile hem de aldığı ödüller ile hemen her kesimden kişinin hayallerini süslüyor. Özellikle mutfakta zaman geçirmeyi seven kişilerin tercih ettiği mutfak şefi, pek çok farklı özelliğinin yanı sıra işlevsel farklı aksesuarı ile de kullanıcılarının sevgisini kazanıyor.

Arçelik K 1292 K Multi Mutfak Şefi Profesyonel Kırmızı K1292K Özellikleri

Arçelik K 1292 K Multi Mutfak Şefi Profesyonel Kırmızı K1292K Özellikleri

Arçelik K 1292 K multi mutfak şefi profesyonel kırmızı özellikleri ile kullanıcıları kendine çekiyor. Ayarlanabilir zaman özelliği ile hazırlamakta olduğunuz karışımların başında beklemenize gerek kalmayacak, ayarladığınız süre durduğunda mutfak şefiniz duracaktır. Güçlü motoru ile 12 farklı hız ayarında işlem yapabilen ürünün aynı zamanda balon çırpıcı, çiğ köfte aksesuarı, hamur yoğurucu gibi aksesuarları da bulunur. Balon çırpıcı ile dilediğiniz krem şanti, krema, yumurta gibi gıdaları rahatlıkla karıştırabilir hatta çırpabilirsiniz. Çiğ köfte başlığını kullanarak dilediğiniz malzemeleri içeren ve damak tadınıza en uygun acılığa sahip çiğ köftenizi yapabilirsiniz. Arçelik K 1292 K multi mutfak şefi profesyonel kırmızı kullanımı ile Hamur yoğurma başlığı ile de siz bileğinizi yormadan tek bir dokunuş ile dilediğiniz hamuru yoğurabilirsiniz. Döküm gövdesi sayesinde hamurunuz yapışmayacak ve sağlamlığı sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunacaktır. Aynı zamanda ödüllü tasarımı ile de mutfağınıza şıklık katacaktır.

Arçelik K 1292 K Multi Mutfak Şefi Profesyonel Kırmızı K1292K Yorumları

Arçelik K 1292 K Multi Mutfak Şefi Profesyonel Kırmızı K1292K Yorumları

Pek çok kullanıcı için mutfak şefleri pek çok işi yapabilmelidir. Ancak Arçelik K 1292 K Multi Mutfak Şefi Profesyonel Kırmızı K1292K ile sadece hamur yoğurmakla kalmayacak aynı zamanda kremadan çiğ köfteye kadar pek çok farklı ürünü kolaylıkla ve zahmetsizce hazırlayabileceksiniz. Özellikle Arçelik K 1292 K multi mutfak şefi profesyonel kırmızı yorumları ve görüşlerinde, karıştırma gücünden de oldukça memnun kalındığından sıklıkla bahsedilir. Farklı başlıklar ve fonksiyonlarının olmasını da beğenen kullanıcılar, zamanlayıcı özelliğini sıklıkla kullandığını da belirtmektedir. Kullanıcı yorum ve değerlendirmeleri oldukça ön planda olan Arçelik K 1292 K multi mutfak şefi profesyonel kırmızı içeriği ve şık dış görünüşü ile de pek çok kullanıcı yorumunda yer almaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.