ASUS PRIME B450-PLUS AM4 DDR4 2666 HDMI DVI ATX Anakart

4.260,82 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.366,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.748,86 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.748,86 TL

Ürün Bilgileri

ASUS PRIME B450-PLUS AM4 DDR4 2666 HDMI DVI ATX Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dualpazar Satıcı Ünvanı: D.U.A.L. BİLGİSAYAR YAZILIM SERVİS VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265065803700013 Vergi Kimlik Numarası: 2650658037
    Bu ürün Dualpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • Soket Tipi AM4
Geri Bildirim Ver

ASUS PRIME B450-PLUS AM4 DDR4 2666 HDMI DVI ATX Anakart

Kare formunda bilgisayarın içinde yer alan anakartlar, bilgisayar için gerekli tüm mekanikleri birbirine bağlayan bir köprü görevi görür. Bilgisayarların donanımlarını yönetir, komutları alır ve iletir. Donanımları arasında veri akışı sağlar ya da keser böylece bilgisayarınıza vermiş olduğunuz komutların yerine getirilmesini sağlar. Bu özelliklerinden dolayı bilgisayar için en önemli parçalardan biridir. Asus Prime B450-Plus AM4 DDR4 2666 HDMI DVI ATX anakart, önemli ve kullanışlı özellikleri ile bilgisayarlarınıza gerekli önemi gösterir. Bilgisayarınızın performansını ve hızını arttıran anakart ile daha iyi bir bilgisayar kullanma deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Yeni nesil Ryzen™ işlemciler ile uyumlu
  • Paslanmaz çelik arka plaka ile aşınmalara karşı 3 kat dayanıklı
  • 5X Protection X ile tam sistem koruması

Asus Prime B450-Plus Am4 Ddr4 2666 Hdmi Dvi Atx Anakartın Özellikleri

Asus Prime B450-Plus Am4 Ddr4 2666 Hdmi Dvi Atx Anakartın Özellikleri

Bilgisayarınız için en önemli parçalardan biri olan Asus Prime B450-Plus DDR4 2666 mhz anakart sahip olduğu önemli özellikler ile bilgisayarınızı daha hızlı ve seri kullanmanızı sağlar. Yeni nesil işletim sistemleri ile uyumlu olan anakart, bilgisayarınızın performansını arttırır. Sürücünüzü hızlandıran ve bilgisayarınızı hızlı bir şekilde kullanmanızı sağlayan donanımı ile size işlerinizde kolaylık sağlar. Hem işinizde hem de oyunlarınızda kolaylıkla kullanabileceğiniz belek yapılandırması ile size geniş alan sunar. Hızlı bir veri akımı sağlayarak bilgisayarınızı yüksek hızda ve performansta kullanmanıza olanak tanır. Paslanmaz çelikten özel olarak üretilen plakası sayesinde akımlardan gelen aşınmalara karşı dayanıklıdır. Böylece anakartınızı uzun zamanlar, tam performans ile kullanabilirsiniz. Birçok farklı ve avantajlı diğer özellikleri ile Asus Prime B450-Plus anakart ile bilgisayarınızın hızı bozulmadan istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Asus Prime B450-Plus Am4 Ddr4 2666 Hdmi Dvi Atx Anakart Ne İşe Yarar?

Asus Prime B450-Plus Am4 Ddr4 2666 Hdmi Dvi Atx Anakart Ne İşe Yarar?

Anakartlar, bilgisayar sisteminin içerisinde bulunması gereken tüm donanımları içinde barındıran ve akımları birbirine bağlayarak bilgisayara verdiğiniz komutların yerine gelmesini sağlayan bir sistemdir. Bilgisayarınızdaki komutları alır, iletir, yerine getirir ya da durdurur. Bilgisayarınızın içindeki diğer parçaları içinde barındırır ve onları yönetir. Bilgisayarınızın yüksek performanslı çalışması için üretilen Asus Prime B450-Plus DDR4 2666 mhz anakart ile işlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir, oyunlarınızı donmadan ve hızlı komutlar ile oynayabilirsiniz. Bilgisayarınız için en önemli parça olan anakart ile bilgisayar performansınızı yükseltebilirsiniz. Böylece bilgisayarınız komutlarınızı daha hızlı algılar ve yerine getirir. Bilgisayarınızın sistem bileşenlerini ve veri akışını seri şekilde yapan Asus B450-Plus anakart ile bilgisayarınız sizin beklediğiniz performansı sergiler. Böylece hem günlük işlerinizi hem de oyunlarınızı hızlı ve yüksek performanslı bir bilgisayarda oynamanıza olanak tanır.

Asus Prime B450-Plus Am4 Ddr4 2666 Hdmi Dvi Atx Anakart Kaliteli midir?

Asus Prime B450-Plus Am4 Ddr4 2666 Hdmi Dvi Atx Anakart Kaliteli midir?

Birçok kullanıcı tarafından beğenilen ve yüksek performansı sayesinde adından sıkça söz ettiren Asus Prime B450-Plus DDR4 anakart, oldukça kalitelidir. Kullanışlı ve avantajlı özellikleri ile size istediğiniz performansta bir deneyim sunar. Isınmaya ve aşınmaya karşı geliştirilen özellikleri ile uzun ömürlüdür. Bilgisayarınızın ve sistem donanımlarınızın korunmasında, kaybolmamasında ve zarar görmemesinde rol oynar. İstediğiniz anakart modeline karar vermekte zorlandığınız zamanlarda ya da satın alacağınız anakartın özelliklerini yakından öğrenmek istediğinizde Asus Prime B450-Plus AM4 DDR4 2666 HDMİ DVİ ATX anakart yorumlarına göz atarak sizden önce deneyimlemiş kullanıcıların tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Asus Prime B450-Plus AM4 DDR4 2666 HDMI DVI ATX anakart, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Siz de kaliteli ve uzun ömürlü olan Asus B450-Plus anakartı satın alarak aradığınız ve ihtiyacınız olan kaliteye kolayca ulaşabilirsiniz.