3
Su Isıtıcı & Kettle kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

AWOX Armada Inox Su Isıtcı Çelik Kettle 1.8 Lt.

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
14 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 4 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

AWOX Armada Inox Su Isıtcı Çelik Kettle 1.8 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HND Sanal Mağazacılık Satıcı Ünvanı: HÜLYA DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3100934456
    Bu ürün HND Sanal Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GENEL ÖZELLİKLER Çalışma Gücü: 1800 Watt Çalışma Gerilim ve Frekansı: 230V, 50 Hz Kapasite: 1,8 Lt. Garanti: 2 Yıl Paslanmaz Çelik Gövde Damlatmayan Ağızlık: Var 360 derece Dönebilen Gövde: Var Menteşeli, Kilitli Kapak: Var Kaynama Sonrası Otomatik Kapanma: Var Taban Ünitesine Güç Kablosu Sarma Özelliği: Var Ürün Ölçüsü (ExBxD)cm: 18 x 20 x 22 cm. Ürün Ağırlığı: 746 Gr. Kutu Ölçüsü (ExBxD)cm: 19 x 20,5 x 23 cm.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 1 - 2 L
  • Renk Gri
  • Gizli Rezistans Yok
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Awox Armada Inox Su Isıtıcı Çelik Kettle 1.8 Lt

Kettle, insanların hayatını kolaylaştırdığı için önemli mutfak malzemelerinin başında gelir. Sabahları işe gitmeden önce hızlı bir kahve hazırlama, öğlenleri yenilenmek için yeşil çay yapma ya da yemekten sonra hızlıca siyah çay demleme gibi pek çok konuda su ısıtıcısına ihtiyaç duyulur. Ürünün bu kadar önemli olması seçiminin de dikkatle yapılmasını gerektirir. Awox Armada Inox su ısıtıcı çelik kettle 1.8 lt modeli, zarif ve şık tasarımıyla mutfağınıza yakışacak bir ürün olarak kendini gösterir. Ürünün gövdesi gri renk tonu ile öne çıkar. Sapı, alt kısmı ve kapağı ise siyah renklidir. Model, uyumlu renkleri sayesinde sıklıkla tercih edilen bir üründür. Ayrıca model, çeyiz alışverişi için de son derece uygundur. Awox Armada kettle seçeneğine sahip olarak keyifli bir deneyim yaşarsınız.

  • Uzun süreli kullanım
  • Şık tasarım
  • Güvenli yapı

Güvenli Awox Armada Inox Su Isıtıcı Çelik Kettle 1.8 lt

Güvenli Awox Armada Inox Su Isıtıcı Çelik Kettle 1.8 Lt

Su ısıtıcı, günlük hayatta sıklıkla kullanıldığı için satın alma sırasında model özelliklerine dikkat etmek gereklidir. Awox Armada 1800 w 1.8 lt çelik kettle, sahip olduğu özellikleri sayesinde müşterilerini memnun etmeyi başarır. Paslanmaz çelikten üretilen ürün, yüksek ısılara dayanabilir. Model, 1800 watt çalışma gücü sayesinde son derece yüksek bir performans gösterir. Ürün, ağırlığı 746 gr olduğu için her yere rahatlıkla taşınabilir. Modelin ölçüleri küçük olduğundan mutfakta çok yer kaplamaz. Awox su ısıtıcısı içindeki su kaynadıktan sonra otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenli bir ürün olarak kendini gösterir. Modelin kilitli kapak özelliği de son derece avantajlıdır. Bu sayede herhangi bir dökülme durumu karşısında koruma sağlanmış olur. Ürünü sevdiklerinize hediye etme amaçlı olarak da satın alabilirsiniz. Tasarımıyla dikkat çeken, güvenli bu modele kolay biçimde sahip olabilirsiniz.

Kaliteli Awox Armada Inox Su Isıtıcı Çelik Kettle 1.8 lt

Kaliteli Awox Armada Inox Su Isıtıcı Çelik Kettle 1.8 Lt

Müşteri yorumları, bir ürünün avantajlarını anlamak için son derece önemli kaynaklardır. Awox Armada Inox su ısıtıcı çelik kettle 1.8 lt yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Ürünü kullananlar tarafından yüksek puanlar alan bu model, kullanışlı yapısı ile dikkat çeker. 1.8 litrelik hacmi sayesinde fazlaca suyu kaynatabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınızı kolayca giderebilirsiniz. Modelin paslanmaz yapısı sayesinde ürün içerisinde herhangi bir kireçlenme durumu söz konusu olmaz. Ürünün kendiliğinden kapanma özelliğinin bir avantajı olarak unutkanlık gibi durumlarda sizi pek çok tehlikeden korur. Damlatmayan ağızlığı ve 360 derece dönebilen gövdesi sayesinde herhangi bir sıçrama yaşamadan ürünün içindeki sıvıyı kolayca boşaltabilirsiniz. Awox Armada çelik kettle modeli avantajlarıyla kişileri son derece memnun eder. Beğeni kazanan bu seçeneği satın alarak kaliteli ve konforlu deneyimin tadını çıkarabilirsiniz.

Awox Armada Inox Su Isıtıcı Çelik Kettle 1.8 Litre Fiyatı

Awox Armada Inox Su Isıtıcı Çelik Kettle 1.8 Litre Fiyatı

Bir ürünün fiyatı sahip olduğu tüm özellikleri ve sağladığı avantajları dikkate alınarak belirlenir. Belirlenen satış rakamları ise farklı bütçelere uygunluk gösterir. Awox Armada Inox su ısıtıcı çelik kettle 1.8 lt fiyat konusunda son derece cazip bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Ürün, kaliteli yapısı sayesinde uzun süre deforme olmadan ve bozulmadan kullanım imkanı sunar. Bu sayede oldukça konforlu bir deneyime sahip olursunuz. Model, hayatınızı kolaylaştırma noktasında önemli bir yardımcıdır. Ürün hakkında merak ettiğiniz detaylara yorumlar ile kolayca ulaşabilirsiniz. Böylece kullanım ve kalitesi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kaliteli, uzun ömürlü, dayanıklı ve cazip fiyatlı bu ürüne Trendyol güvencesiyle sahip olmak mümkündür. Model sayesinde istediğiniz türden sıcak içeceğinizi hem kolay hem de hızlı bir şekilde hazırlama imkanına sahip olursunuz.