Baymak Elegant Prime Klima Kumandası

322 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
363,15 TL

Ürün Bilgileri

Baymak Elegant Prime Klima Kumandası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lagom Endüstri İklimlendirme Satıcı Ünvanı: AYŞE YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9670102398
    Bu ürün Lagom Endüstri İklimlendirme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sipariş vereceğiniz kumanda ve kumandalar, kullanacağınız cihazin orjinal kumandasıyla eşdeğer teknik özelliklere sahiptir Kumandalarımız ve Kumanda Siparişi Hakkında
  • Ürün resimleri temsili olup, Gönderilen kumanda resimdeki ile birebir aynıdır.
  • Kumandalar üzerinde aksi belirtilmedikçe herhangi bir marka vb. isim yazmamaktadır.
  • Satışta olan kumandalarımız 1.Kalite Orjinal kalıp yan sanayi kumandadır.
  • Sipariş verdiğiniz Kumandanın, kullanmakta olduğunuz kumanda ile aynı olmasına Lütfen dikkat ediniz.
  • Kullandığınız kumanda resimdeki kumandamız ile aynı ise cihazınızı sorunsuz çalıştırır.
  • Önemli: Satın Almış Olduğunuz Kumanda ve Kumandalar,Kumanda Test Cihazlarımızda Kontrol Edilip Siz Değerli Müşterilerimize Gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası Tayfun16

Sıcak havalarda evlerde serinliğe ihtiyaç duyulduğunda klimalar öne çıkan elektronik ev ürünleri arasında birinci sırada gelir. Bunaltıcı yaz havalarında günün her saati kullanılabilen klimalar, klima kumandaları ile kontrol edilebilir. Klima kumandaları yoğun kullanımda temassızlık ya da işlevselliğini yitirme gibi özellikler yüzünden kullanılamayabilir. Klimanız için yedek bir kumanda almanız gerektiğinde öncelikle cihazınıza uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Baymak Elegant Plus klima kumandası Baymak klimanızla kusursuz şekilde çalışır, böylece eskiyen ve işlevselliğini yitiren kumandanızın yerine yeni kumandayı tercih edebilirsiniz. Baymak Elegant Plus klima kumandası sayesinde klimanızın ısı kontrollerini gerçekleştirebilir, klimanızı açıp kapatabilir ve günün istediğiniz saatinde klimanızı rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası, geniş ekran göstergesi sayesinde klima ayarlarınızı kumanda üzerinde yer alan ekran üzerinden kolayca takip edebilirsiniz.

  • Fonksiyonel Tuşlar
  • Ergonomik Tasarım
  • Pratik Tuş Dizilimi

Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası Tayfun16 İşlevsel Kullanım

Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası Tayfun16 İşlevsel Kullanım

Baymak Elegant plus kumanda kullanımı fonksiyonel tuşları ve işlevsel özellikleri sayesinde oldukça kolay ve pratiktir. Kumanda üzerinde yer alan On/Off tuşu ile klimanızın açma/kapama özelliklerini kontrol edebilirsiniz. Speed tuşu sayesinde klimanızın vereceği hava miktarının çıkış hızını yükseltebilir ya da düşürebilirsiniz. Aşağı ve yukarı yön tuşları ile klimanızın hava çıkış noktasını yönlendirebilir, havanın aşağı veya yukarı gidişini kontrol edebilirsiniz. Cool ve Heat seçenekleri sayesinde klimanızın vereceği hava sıcaklığını ayarlayabilirsiniz. Cool seçeneği ile soğuk havayı, Heat seçeneği ile de soğuk havalarda sıcak hava aktarımını sağlayabilirsiniz. Swing tuşları ile dikey ve yatay salınım özelliklerini ayarlayabilirsiniz. Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası satın al seçeneği ile klimanızı kontrol etmek için Baymak klima kumandasını satın almayı tercih edebilirsiniz.

Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası Tayfun16 Özellikleri

Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası Tayfun16 Özellikleri

Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası Tayfun16 tarafından sizlere ulaştırılacaktır. Klima kumandalarınızı kullanırken doğru ve etkin kullanım sağlayarak klima kumandanızdan en yüksek verimi alabilirsiniz. Klima kumandanızı klimanın sinyal alıcı bölgesine doğru tutmanız gerekir, doğru alana tutulmazsa klima sinyali göremeyebilir. Klima kumandalarınızı direkt güneş ışığı altında kalmayacağı bir yere bırakabilirsiniz. Klimanızı yazlık bir evde kullanıyorsanız ya da klima uzun süre boyunca kullanılmayacaksa klima kumandası içerisinde yer alan pilleri çıkartarak kumandanızın pil yuvasının daha sağlıklı kalmasını sağlayabilirsiniz. Uzaktan kumandanın ekran göstergelerinde kaybolma ve siliklik görürseniz kumanda içerisinde yer alan pilleri çıkartıp yeniden takmayı deneyebilirsiniz. Durum devam ederse yeni piller takarak kumanda ekranının eski görünümüne kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde Baymak Elegant Plus kumanda ellerinizi yormaz. Ergonomik ve pratik tuş dizilimi parmaklarınızı yormadan tuş basımı gerçekleştirmenizi sağlar.

Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası Tayfun16 Yorumları ve Fiyatları

Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası Tayfun16 Yorumları ve Yorumları

Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası Baymak Elegant Plus Prime klima modeli için özel olarak tasarlanmıştır. Klima kumandası Elegant Plus Prime Klima modeli ile tam uyum içerisinde çalışır. Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası yorum ve beğenileri Baymak Elegant Plus Prime Klima ile klima kumandasının uyumlu bir şekilde çalıştığını ve kullanıcıların klima kumandasının performansından memnun kaldıklarını göstermektedir. Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası minimal ve ergonomik tasarımı sayesinde evinizin her alanında kullanılabilir ve yer kaplamaz. Kaliteli materyallere sahip Baymak Elegant Plus Prime klima kumandasını uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası yorumları kullanıcıların klima kumandasından memnun kaldıklarını ve Baymak klima kumandasını beğendiklerini gösterir. Ergonomik yapısı ve fonksiyonel tuş seçeneklerinin yanında Baymak Elegant Plus Prime Klima Kumandası fiyatı ile de kullanıcılarının beğendiği ve önerdiği klima kumandaları arasında yer alır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.