Biostar H610mh Ddr4 Lga1700

Ürün Bilgileri

Biostar H610mh Ddr4 Lga1700

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garaj Online Elektronik Satıcı Ünvanı: GARAJ ONLİNE ELEKTRONİK TİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389145041300001 Vergi Kimlik Numarası: 3891450413
    Bu ürün Garaj Online Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PCI Express x1 Slot Sayıs :1 Tümleşik Görüntü Kartı :Var İşlemci Üreticisi :Intel PCI Express x16 Slot Sayı :1 PCI Slot Sayısı :Yok Maksimum Bellek :64 GB Yapı Standartı :mATX Garanti Süresi :24 Ay Network :10/100/1000 Mbps Uyumlu İşlemciler :Core i9 Alder Lake Uyumlu İşlemciler :Core i7 Alder Lake Uyumlu İşlemciler :Core i5 Alder Lake Uyumlu İşlemciler :Core i3 Alder Lake Uyumlu İşlemciler :Pentium Alder Lake Uyumlu İşlemciler :Celeron Alder Lake Portlar :8 Kanal Ses(7+1) Portlar :1 x RJ-45 Ethernet Portlar :1 x VGA (Monitör Çıkışı) Portlar :1 x PS/2 Klavye_Mouse_Combo_Port Portlar :1 x HDMI Portlar :4 x USB 2.0 Portlar :2x USB 3.2 PCI Express x4 Slot Sayı :Yok Sabit Diskler :1x M.2 Soket Sabit Diskler :4 x SATA III ( 6Gb/s ) Soket Yapısı :Intel Socket 1700 Ram Hızı :DDR4 2133 MHz Ram Hızı :DDR4 2400 MHz Ram Hızı :DDR4 2666 MHz Ram Hızı :DDR4 2933 MHz Ram Hızı :DDR4 3200 MHz DIMM :2 Raid Desteği :Yok Ram Tipi :DDR4

Ürün Özellikleri

  • Chipset Intel H61
  • Soket Tipi 1700 Pin
Geri Bildirim Ver

Biostar H610MH DDR LGA1700

Anakart bilgisayarlar için önemli bir parça olarak kullanılan bir üründür. Yapı olarak kare formlarda bulunan anakartlar bilgisayarların çalışmasını sağlar. Bilgisayarın sahip olduğu parçaların sisteme uygun çalışması anakart sayesinde mümkündür. 64 GB depolama alanına sahip olan Biostar H610MH DDR4 LGA1700 uyumlu işlemciye sahip olan bir üründür. Tüm parçaların uyum içerisinde çalışmasını sağlayan bu ürün büyük değişimleri beraberinde getirir. Donanımsal ve işlevsel parçaların birbiriyle doğrudan bağlantı kurma ihtimali bulunmadığından anakart bu görevi rahatlıkla üstlenen bir parçadır. Söz konusu olan işlevsel parçalar anakartın uyguladığı sisteme uygun olarak çalışmaya devam ederler. Parçaların veya sistemlerin gerekli olan transferlerini de bu ürün sayesinde yapmanız mümkündür. İşlevsel özellikleri ile beğeni alan ürün, müşteriler tarafından tercih edilir.

  • Uyumlu parça kullanımı
  • Kolay ve pratik kullanım imkanı
  • Uygun fiyat aralığı

Kolay Çalışma Prensibine Sahip Biostar H610MH DDR4 LGA1700

Kolay Çalışma Prensibine Sahip Biostar H610MH DDR4 LGA1700

Kullandığınız bilgisayarların donanımı için gerekli olan Biostar anakart kullanımı gerekli olan bir üründür. Aynı zamanda anakartın genel bir çalışma prensibi bulunur. Bütün anakartların çalışma prensibi genel olarak aynı olacak şekilde tasarlanır. Bilgisayara takılan farklı donanımlı bütün parçaların bir arada uyumlu çalışması anakartın birinci görevi olup aynı zamanda bütün bu farklı donanımları ve çevre birimlerinin tek bir yerde toplama özelliğinin de bulunması oldukça önemlidir. Aslında bütün parçaların uyumunu sağlaması ile dikkat çeken bir tasarımdadır. Tüm parçaların uyum içerisinde çalışmasını sağlayan bu ürün Biostar H610MH DDR4 LGA1700 fiyatı ile de oldukça dikkat çeken bir üründür. Sunduğu kalite ve sahip olduğu bütün bu özelliklere uygun olarak hazırlanan fiyatı, bütçe dostu olup sağladığı imkanlar ile doğru orantılı olacak şekilde tasarlanır. Bu uyumlu işlemciye kolaylıkla sahip olmanız mümkündür.

Günlük Hayatta Biostar H610MH DDR4 LGA1700 Kullananlar

Günlük Hayatta Biostar H610MH DDR4 LGA1700 Kullananlar

Anakart bir bilgisayarın işlemci, sabit sürücü ve video kartı gibi donanımlar arasındaki bağlantıyı sağlayan gerekli bir ürün olması ile oldukça dikkat çeker. Birden çok işleve sahip anakart bulunur. Bilgisayarınızın depolaması gibi özellikleri göz önünde bulundurarak doğru ürünü tercih etmeniz tavsiye edilir. Biostar H610MH DDR4 LGA1700 kullananlar için önemli bir özellik olan 64 GB depolama alanı, birçok işlemi bir arada yapabilme hizmeti sunar. Veri akışını kolaylıkla sağlamanız mümkündür. Bileşenler arasında uyumu sağlayabilen koordineli çalışması ile öne çıkar. Anakart olmadan bilgisayarınızın sahip olduğu işlevsel donanımları yapması zor olacağından kullanılması gereklidir. Anakartlarda entegre birimleri bulunur. Az maliyetle entegre birimlerini anakarta ekleme imkanına sahip olabilirsiniz. Birçok fonksiyonu tek bir kart ile yapabilme imkanı sunan bu ürün ile pek çok işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Sahip Olduğu Özellikler ile Biostar H610MH DDR4 LGA1700

Sahip Olduğu Özellikler ile Biostar H610MH DDR4 LGA1700

Güç kaynağından gelen enerjiyi güç gerektiren gerekli verilere aktarması ile dikkat çeken bu ürün aynı zamanda uygun fiyat aralıklarında yer alır. Biostar H610MH DDR4 LGA1700 yorumları, müşterilere ürün özellikleri hakkında bilgi sağlar. Deneyim sahibi müşteriler tarafından yapılan yorumlar, ürün seçimi konusunda size yardımcı olur. Masaüstü bilgisayarlarda kasanın içinde bulunan çok işlevli bir tasarıma sahiptir. Dizüstü bilgisayarlarda ise genellikle arka kapakta bulunan bir üründür. Aynı zamanda bilgisayar parçalarının, işlev birimlerinin genellikle birleştiği noktadır. Anakart olmadan birçok parça bir araya gelmekte zorlanır. Bilgisayarınızın bileşenlerini tek bir noktada kolaylıkla birleştirmeniz, bu ürün sayesinde oldukça kolaydır. Bütün bu işlevsel özelliklere sahip olan ürün, size günlük yaşamda avantaj sağlar. Biostar H610MH DDR4 LGA1700 satın almak için Trendyol’a göz atabilir ve alışverişinizi uygun fiyatlarla yapabilirsiniz.