Biostar Tb360-btc D Lga1151 Sodımm Ddr4 8li Ekran 6pin Psu Girişli Mining Anakart

4.995 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Biostar Tb360-btc D Lga1151 Sodımm Ddr4 8li Ekran 6pin Psu Girişli Mining Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DeltaBilgisayar Satıcı Ünvanı: DELTA BİLİŞİM HİZMETLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062034200011 Vergi Kimlik Numarası: 2740620342
    Bu ürün DeltaBilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 yıl üretici garantisi TB360-BTC D+ Ver. 6.0 Socket : 1151 Supports 8th and 9th Generation Intel Core Processor
  • Intel B360 single chip architecture
  • Supports SO-DIMM DDR4-2666 up to 16G maximum capacity
  • Supports 8 x PCIe x16 slots
  • Supports M.2 (16Gb/s) Connector
  • Supports HDMI Connector

Ürün Özellikleri

  • Ram (Sistem Belleği) 32 GB
  • Chipset AMD X370
  • Grafik Arabirimi PCI Ex. 2.0 / 3.0
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • Soket Tipi 1155 Pin
  • Kasa Tipi Midi Tower Kasa
  • HDMI Var
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Biostar TB360-BTC D LGA1151 SODIMM DDR4 8'li Ekran 6 pin PSU Girişli Mining Anakart

Biostar TB360-BTC D 6 pin PSU girişli mining anakart ile kripto para madenciliğini rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürünle evde kendi sisteminizi kurup özel donanımlı cihazlar oluşturabilirsiniz. Biostar TB360-BTC D 6 pin PSU girişli mining anakartı, birçok gelişmiş özelliğe sahiptir. Bu anakart sayesinde tekrarlanan işlemler ve hesaplamalar oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirilir. Şifre çözümü için denemeler yapabileceğiniz Biostar TB360-BTC D ürünü işinizi çok kolaylaştırır. Yaptığınız eylemden en yüksek verimi almak için bu anakart modelini seçebilirsiniz.

  • RAM kapasitesi 32 GB
  • Anakart AMD X370 chipset özelliği
  • 8 ve 9. nesil Intel Core işlemcileri destekleyen yapı

Biostar TB360-BTC D LGA1151 Anakartın Özellikleri

Biostar TB360-BTC D LGA1151 Anakartın Özellikleri

Biostar TB360-BTC D 6 pin PSU girişli mining anakart, son derece donanımlı bir üründür. Bu anakart, 8 ve 9. nesil Intel Core işlemcilerini destekler. Bu sayede ürünü elinizin altında bulunan işlemciler ile kullanabilirsiniz. Üründe AMD X370 chipset yer alır. Güçlü bir yonga düzeneği olan bu anakart sayesinde bilgisayarın kalitesi ve hızı artar. Bu yonga sistemi, donanımlar arası veri akışının kolay bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Biostar TB360-BTC D 6 pin PSU girişli mining anakart, 32 GB RAM kapasitesini destekler. Geniş bellek seçeneği sayesinde gerekli olan tüm programları indirebileceğiniz sistemler kurmayı mümkün hâle getirir. Ürünün grafik arabirimi, PCI Express 2.1 olup soket tipi 1155 pindir. Biostar TB360-BTC D mining anakart, DDR4 ekran kartı bellek ve midi tower kasa tipine sahiptir.

Biostar Sodımm DDR4 8'li Ekran Anakart Nasıl Kullanılır?

Biostar Sodımm DDR4 8'li Ekran Anakart Nasıl Kullanılır?

Biostar TB360-BTC D 6 pin PSU girişli mining anakartın kullanımı çok kolaydır. Bu ürünle evde topladığınız parçaları bir araya getirebilirsiniz. Eğer sıfırdan madencilik için teçhizat topluyorsanız bu anakartı seçerek diğer parçaları ürünle uyumlu olacak şekilde alabilirsiniz. Gerekli tüm malzemeleri topladıktan sonra anakart üzerine yerleştirmeniz gerekir. Bu çerçeve cihazın gövdesini oluşturur. Biostar TB360-BTC D 6 pin PSU girişli mining anakartı kurduktan sonra CPU kabloları ve ekran kartı takılır. Ardından gerekli tüm donanımları yerleştirerek ürünü kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. Bu ürünün üzerinden 8 adet ekran kartı bağlantısı yapabilirsiniz. Biostar TB360-BTC D 8'li ekran 6 pin PSU girişli mining anakartın uyumlu olduğu ürün çeşitlerini belirlemeniz gerekir. Bu özelliklere dikkat edildiğinde eksiksiz bir bilgisayar toplanabilir.

Biostar 6 Pin PSU Girişli Mining Anakart Kaliteli midir?

Biostar TB360-BTC D 6 pin PSU girişli mining anakart, son derece kaliteli bir üründür. Uzun ömürlü olan parça dayanıklı materyallerden üretilir. Madencilik yapmak isteyen bireyler göz önünde bulundurularak tasarlanan anakart nitelikli ve güçlüdür. Bu üründe HDMI bağlantısı mevcuttur ve bu sayede karta birden fazla teçhizat bağlamak mümkün olur. Biostar TB360-BTC D 6 pin PSU girişli mining anakart, birden fazla bağlantıyı rahatlıkla kaldırabilir. Kripto para madenciliği yapmak isteyen bireyler, bu anakartı ve ona uygun bilgisayar donanımlarını seçerek hem kaliteli hem de güçlü bir bilgisayar yapabilir. Tüm bileşenler anakarta bağlandığı için bu ürünün diğer teçhizatı desteklemesi son derece önemlidir. Ayrıca bu anakart elektrik tüketimi açısından kullanıcıya avantaj sağlar. Ürünün kullanımı hakkında kullanıcı görüşlerini öğrenmek için Biostar TB360-BTC D 8'li ekran 6 pin PSU girişli mining anakart yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeni bir bilgisayar toplamak isteyenler bu ürünü Trendyol'dan birkaç tıkla satın alabilir.