Brs Dvı-d To Vga 24+1 Dvi-d Dijital - Vga Aktif Dönüştürücü -dvi Erkek (24+1) To Vga Dişi Dönüştürücü

195 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Brs Dvı-d To Vga 24+1 Dvi-d Dijital - Vga Aktif Dönüştürücü -dvi Erkek (24+1) To Vga Dişi Dönüştürücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Borsa Bilgisayar Satıcı Ünvanı: SAKİNE ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 1878121378600013 Vergi Kimlik Numarası: 7950309133
    Bu ürün Borsa Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • hadron hd4632 Dvı-d To Vga 24+1 Dvi-d Dijital - Vga Aktif Dönüştürücü -dvi Erkek (24+1) To Vga Dişi Dönüştürücü

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Brs 24+1 DVI Erkek to VGA Dişi Dönüştürücü

Cihazdan monitöre sorunsuz görüntü aktarımı için BRS DVI Erkek 24+1 to VGA dişi dönüştürücü ürününü tercih edebilirsiniz. Bu kablo, eski ve yeni cihazlar arasında verimli bir görüntü transferi sağlar. Kaliteli yapıda olan ürün aktarımı sorunsuz hâle getirir. Yüksek çözünürlüklü filmleri, oyunları ve videoları bu kablo ile sorunsuz biçimde deneyimleyebilirsiniz. Ürün; televizyon, bilgisayar, monitör gibi birçok farklı cihazda kullanılabilir. Bu kabloyu kullanarak farklı boyutlardaki ekranlara görüntü aktarmanız mümkündür. Kaliteli aktarım özelliği sayesinde, küçük ekranlardan geniş projektörlere kadar çeşitli monitörlerde izleme yapabilirsiniz. Ürün bu yapısı sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu kabloyu satın alarak seyir keyfinizi yüksek görüntü kalitesiyle destekleyebilirsiniz.

  • Ürünün Uzunluğu: 26 cm
  • Giriş/Çıkış Tipi: DVI-D Erkek - VGA Dişi
  • Maksimum Çözünürlük: 1920 x 1080 piksel

Brs Dvı-d To Vga 24+1 Dvi-d - Vga Aktif Dönüştürücü Özellikleri

Brs Dvı-d To Vga 24+1 Dvi-d - Vga Aktif Dönüştürücü Özellikleri

BRS DVI Erkek 24+1 to VGA dişi dönüştürücü esas olarak, kaynak cihazdan alınan görüntünün gösterim yapılan monitöre aktarımını sağlar. Günümüzde birçok bilgisayar ve uydu kutusunda DVI-D çıkış bulunur. Eski tip analog ve dijital monitörlerde ise VGA giriş tercih edilir. Kablo, DVI-D cihazdan alınan görüntünün bu giriş tipine sahip olan ekranlara aktarımını sağlar. Bu sayede dijital ve analog cihazlar arasında kaliteli bir görüntü transferi sağlanır. Ürün, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Örneğin; uydu veya TV kutusu ile monitör arasında bağlantı sağlayabilirsiniz. Bu sayede bilgisayar monitörünü televizyona dönüştürebilirsiniz. Bu ürün aracılığıyla DVI-D çıkışlı laptopu ya da kasayı televizyona bağlamanız da mümkündür. BRS DVI-D to VGA 24+1 aktif dönüştürücü görüntü aktarımı sağlamanın yanı sıra kalitenin korunmasını da sağlar.

Brs Dvı-d To Vga 24+1 Aktif Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?

Brs Dvı-d To Vga 24+1 Aktif Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?

BRS DVI Erkek 24+1 to VGA dişi dönüştürücü ürününün kullanımı oldukça kolaydır. DVI-D ucu giriş kısmıdır. Bu ucun, kaynak cihaza entegre edilmesi gerekir. DVD, TV kutusu, Blu-Ray oynatıcı gibi cihazlara bu giriş takılır. VGA ucu çıkıştır. Bu kısım; monitör, televizyon, projeksiyon cihazı gibi ekranlara takılır. Kablonun kullanımı için bu işlemi gerçekleştirmek yeterlidir. Gelişmiş yapıya sahip olan ürün haricen bir elektrik bağlantısı gerektirmez. Kabloyu doğru şekilde bağlayarak iki cihaz arasında rahatlıkla görüntü aktarımı yapabilirsiniz. BRS DVI-D to VGA 24+1 aktif dönüştürücü kabloyu kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. DVI-D çıkışının 24+1 girişli yapıda olması gerekir. VGA ucunda ise 15 pin dişi vardır. Kabloyu satın almadan önce cihazlarınızın giriş ve çıkışlarının ürüne uygun yapıda olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Brs Dvı-d To Vga 24+1 Dvi-d - Vga Aktif Dönüştürücü Kaliteli midir?

Brs Dvı-d To Vga 24+1 Dvi-d - Vga Aktif Dönüştürücü Kaliteli midir?

BRS DVI Erkek 24+1 to VGA dişi dönüştürücü görüntünün yüksek kalitede aktarılmasını sağlayan bir yapıdadır. Bu cihaz, yeni nesil ekran kartlarına uyumludur. Özel olarak geliştirilmiş kablo; bilgisayar, tablet ve TV kutularından alınan görüntünün analog monitörlere aktarımını sağlar. Ürün, FHD kalitede görüntü aktarım özelliğine sahiptir. Bu modelin bir diğer avantajı da farklı cihazlarla uyumlu olmasıdır. Ürün, DVI-D ve VGA giriş çıkışı olan bütün cihazlarla kullanılabilir. Kablo, yekpare bir yapıdadır. Görüntü aktarımı sırasında; kopma, donma ve gecikme bu sayede meydana gelmez. 26 cm uzunluğundaki ürün, beklentileri fazlası ile karşılar. Kablo, kaliteli malzemeden imal edilir. Uzun yıllar boyunca sorunsuz bir biçimde kullanılabilir. Film izlemek, oyun oynamak ve dosya görüntülemek için bu ürünü tercih etmeniz mümkündür. Yüksek çözünürlüklü görüntü aktarımı sağlayan ürünü Trendyol üzerinden birkaç adımda satın alabilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için BRS DVI-D to VGA 24+1 aktif dönüştürücü kablo yorumlarını inceleyebilirsiniz.