BUZZER Enerji Içeceği 250 ml X 24 Adet

430 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BUZZER Enerji Içeceği 250 ml X 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sembol ticaret Satıcı Ünvanı: SUAT ELMACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sinop Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4925869650400019 Vergi Kimlik Numarası: 3320108517
    Bu ürün sembol ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Guaranalı Enerji İçeceği Koruy u c u ve renklendirici ic?ermez. Koli içi 24 adet.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 250 ml
  • Paket İçeriği 24'lü
Geri Bildirim Ver

Buzzer Enerji İçeceği 250 ml x 24 Adet

Gün içinde yemek yerken ya da çalışırken bir şeyler içme ihtiyacı oluşur. Özellikle yaz mevsiminde soğuk içecekler oldukça ilgi çekicidir. Ofis ya da çalışma ortamında tek kullanımlık olan tasarımlar ön plana çıkar. Buzzer enerji içeceği 250 ml x 24 adet, 250 ml hacmi sayesinde bir kişilik porsiyona uygundur. Genellikle yorgun ve halsiz hissettiğiniz günlerde iyi bir kurtarıcı olan bu ürün, hem enerji vermesi hem de lezzetli olmasıyla beğeni toplar. Ürünün içeriğinde bulunan bileşenler, müşteriye yüksek dozda enerji veren maddelerden oluşur. Kaliteli içeriği sayesinde bu ürünü tükettikten sonra enerjinizde artış meydana gelir. Yoğun ve tempolu günlerde sıklıkla tercih edilen enerji içeceği, çalışma şeklini daha efektif bir hale getirebilir.

  • Koruyucu ve renklendirici içermeyen ürün
  • 24’lü paket
  • 250 ml hacim

Buzzer 250 ml 24 Adet Enerji İçeceği İçeriği

Buzzer 250 ml 24 Adet Enerji İçeceği İçeriği

Tek kullanımlık ambalajlarda üretilen bu ürünü tükettikten sonra şişesini çöpe atabilirsiniz. Lezzeti oldukça yüksek olan enerji içeceği sadece yoğun günlerde değil her zaman sevilerek tüketilir. Yüksek enerji verme özelliği sayesinde ara öğünlerde de tercih edilebilir. 24’lü olarak satılan Buzzer enerji içeceği, sizi sürekli alışveriş yapma derdinden kurtarır. Bu sayede zamanınızı daha verimli geçirebilir ve kendinize vakit ayırabilirsiniz. Oldukça nostaljik bir içecek olan bu ürün, geçmişteki kalitesinden ödün vermeden tekrar sizinle buluşur. Renklendirici ve koruyucu içermeyen temiz içeriği sayesinde herkes tarafından güvenle tüketilebilir. Lezzetini doğal aromalardan alan enerji içeceğini günlük yemek rutinine ekleyebilirsiniz. Şeker ve arama oranı son derece dengeli olan enerji içeceği, leziz ve özel bir tada sahiptir. Ürünün serin ve kuru yerde muhafaza edilmesi önerilir.

Buzzer 250 Ml Enerji İçeceği Yorumları

Buzzer 250 Ml Enerji İçeceği Yorumları

Teneke kutularda üretimi yapılan bu ürünün dışarısıyla teması tamamen kesilir. Bu sayede, dış havayla temas etmeyen ve sıcaklık farkından etkilenmeyen meşrubat tazeliğini korur. Enerji içeceğini buzdolabında güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Bu ürünü, kahveni yanında da servis edebilirsiniz. Günlük hayatta iyi bir enerji deposu olan Buzzer, çalışma veriminin artmasına yardımcı olur. İyi bir çalışma düzeni kurduktan sonra hayatınız oldukça olumlu bir yönde etkilenir. Buzzer enerji içeceği 250 ml x 24 adet yorumlarında ürünün sağlıklı içeriği ve yüksek lezzeti sayesinde beğeni topladığı görülür. Her yaştan insanın tüketebileceği enerji içeceği, oldukça hafif ve akıcı bir kıvama sahiptir. Müşteriler, ürünün hafif kıvamı sayesinde midede rahatsızlık ve benzeri sorunlar oluşturmadığından bahseder. Günlük olarak tüketilen bu içeceği çantanızda rahat ve güvenli bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Buzzer 250 ml Enerji İçeceği 24 Adet Fiyatları

Buzzer 250 ml Enerji İçeceği 24 Adet Fiyatları

Buzzer enerji içeceği 250 ml x 24 adet fiyatı, içeceğin üretim aşamasında geçtiği adımlar ve paket içerisinde bulunan ürün adedine göre belirlenir. 24’lü olarak satışa sunulan bu paketin içeriğinde yeteri kadar enerji içeceği bulunur. Bu sayede ürün, tüm ev halkı tarafından rahat bir şekilde tüketilebilir. Soğuk olarak içilmesi tavsiye edilen içeceği buzdolabında saklayabilirsiniz. Hava almayan şişesi sayesinde, son tüketim tarihini göz önünde bulundurarak istediğiniz zaman açıp tüketebilirsiniz. Günlük enerji ihtiyacının önemli miktarını karşılayan bu içeceği yorgun ya da bitkin hissettiğiniz her an tüketebilirsiniz. Hem enerji vermesi hem de lezzetli bir tada sahip olması sayesinde Buzzer, birçok kişi tarafından sevilerek tüketilir. Çoklu adet olarak satılan ve iyi koşullarda muhafaza edilen bu paketi Trendyol üzerinden inceleyerek güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.