Can Yayınları Yabancı Albert Camus

124 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Yabancı Albert Camus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUSTO KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: İBRAHİM SUNGUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7830105363
    Bu ürün KUSTO KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Can Sanat Yabancı Albert Camus

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Albert Camus
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Yayınları - Yabancı Albert Camus 133692

Albert Camus Yabancı Can Yayınları sizlere Albert Camus’un eşsiz hikayesini sunuyor. Son derece titiz bir şekilde kaleme alınmış olan bu önemli eser Can Yayınları’nın kaliteli basımı ile sizlerle bir araya geliyor. En çok çevrilen, en çok araştırılan ve hala en çok satan kitaplardan biri olan Can Yayınları Yabancı Albert Camus, aynı zamanda yazarın en gizemli eseridir. Bu romanın kahramanı Murso, saçma bir engelde ölümün egemen olduğu en anlamsız fenomeni yaşar, ancak sembolik bir kahraman değil, bilinmeyen bir yabancıdır. Bu kusurlu kimlik, gerçekliği algılayanı yapılandırmak veya yeniden düzenlemek mümkün olmasa da gerçekliğin yankısını yakalamaya çalışan boş bilincin bir görüntüsüdür. Kayıtsızlığı ve pasifliği bu boş bilincin ürünüdür. Yabancı, büyüleyici gücünü, içerdiği trajedi duygusuna borçludur: sürekli soyut anlam arayışı, bilinç ile toplumsal dünya arasındaki çatışma. Albert Camus, “Mutluluk, dünyayı ve insanları, her yerde, her yerde, hiçbir şey beklemeden sevmektir” diyor. Giderek popülerliği artan bir yazar olması, aşkının yansımasından başka bir şey değildir.

  • Varoluşçuluğun En Önemli Metinlerinden
  • Başarılı Çeviri
  • Kaliteli Basım

Albert Camus Yabancı İçeriği

Albert Camus Yabancı İçeriği

Can Yayınları Yabancı Albert Camus yorumları noktasında tüm okuyucular bu kitabı tek solukta okuduklarını her daim ifade etmeye devam ediyor. Roman; Meursault'nun yaşamaktan nefret eden, ölümü soğukkanlı bir doğada kabul eden ve çevresindekilerden çok farklı bir yapıya sahip olan annesinin ölümüyle başlar. Bu ölmekte olan karakterin endişeli sakinliği, kitap ilerledikçe ve hikâye kahramanı tanıdıkça daha anlaşılır hale geliyor. Meursault, hayatını kendi iradesine göre yaşar ve yaşadıklarından dolayı hayatın endişelenmeye değmeyeceğini düşünür. Hayata bakışı, etrafındakiler için garip ve anlaşılmaz olarak algılanır. Aniden Cezayir'de işlediği plansız, tamamen rastgele bir cinayet Meursault'nun hayatını kontrolden çıkardı. Ölümü kabullenen ve olayları rayına oturtan Meursault'un hayatı ve kendine karşı ilgisizliği kitabı trajik bir duruma sokar. Can Yayınları Yabancı Albert Camus fiyatı ve uygunluğu ile sizler de bu eskimeyen gizemli öyküyü bir an önce okumaya başlayabilirsiniz.

Albert Camus Yabancı Çevirisi

Albert Camus Yabancı Çevirisi

Can Yayınları Yabancı Albert Camus indirimleri ile çok daha uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz ve gizemli roman olarak kabul edilen bu kitap, sosyal normları yok sayan ve yabancılaşarak ölen Meursault'nun hikayesini anlatıyor. 20. yüzyılın en iyi kitaplarından biri olan bu kitap, 110 sayfalık bir kısa öykü olmasına rağmen okuyucularında derin duygular uyandırdığı için dikkatleri üzerine çekmiştir. Albert Camus'nun en önemli eserlerinden biri ve dünyanın en çok okunan kitaplarından biri olarak, Can Yayınları tarafından düzenlenmiştir. Samih Tiryakioğlu'nun çevirdiği bu kitabın kapak tasarımı Utku Lomlu'ya aittir. Can Yayınları Yabancı Albert Camus kampanyaları ile direkt olarak bu kitabı okumaya başlayabilir, kütüphanenizde bu kitaba yer açabilirsiniz.

Albert Camus Yabancı Fiyatı

Albert Camus Yabancı Fiyatı

Can Yayınları Yabancı Albert Camus satın al seçenekleri ile satın alınan bu kitapta zaman kavramına yer vermeyen yazar, kahramanın çevresinden, hatta kendisinden yabancılaşmasını, kendisini zamandan ayırarak yansıtmak ister. Basit bir dille olayı tamamen olgusal olarak anlatan yazar, çarpıcı anlatımıyla Meursault'nun tuhaf dünyasını okuyucuya sunar. Bir kitaptaki en sıradan karakterler bile hikâyeye anlaşılmaz bir şekilde katkıda bulunur. En basit ifadelerin anlamını düşünmeye değer. Çok okunan kitaplardan biri olan bu kitap, keyifli zaman geçirmek için doğru yer. Felsefi karakterini romana aktarabilen bir yazar, absürt dünya görüşüne rağmen, tüm insanlığın açmazını, yaşama tutkusunu ve umudunu kaybetmeden, özgün bir şekilde romanına yansıtır. Bu sayede de okuyucu olarak tek solukta kitabı bitirebilirsiniz.Trendyol'da bulabileceğiniz bu kitabı hemen satın alarak okumaya başlayabilirsiniz.