Casio 14 Hane Profesyonel Hesap Makinesi Ds-3b-w-dh

1.490 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.589 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio 14 Hane Profesyonel Hesap Makinesi Ds-3b-w-dh

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYMEN TİCARET Satıcı Ünvanı: VEYSEL KARANİ KÜÇÜKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2118571182600013 Vergi Kimlik Numarası: 6040426321
    Bu ürün EYMEN TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Casio 210088116 Ds-3b-w-dh 14 Hane Profesyonel Hesap Makinesi

Hesap yaparken net sonuca ulaşmak için elektronik bir makine kullanmak zaman kazandırır. Casio hesap makineleri ergonomik tasarımı, pil özellikleri ve hesaplama fonksiyonları dolayısıyla sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Cihaz işlem alternatifleri ve ekran genişliğine göre seçilmelidir. Casio DS-3B masa tipi 14 haneli hesap makinesi ile temel işlemlerin yanı sıra yüzde bulma, karekök gibi hesaplamalar da yapılabilir. Bunun yanı sıra Casio DS 3B ile döviz ve vergi hesaplamaları da yapmanız mümkündür. Rakamlarının boyutu tüm hesaplamaların rahatça görünmesini sağlar. Tuşların boyutları kalın parmaklara sahip kişiler tarafından da rahatça kullanılabilecek şekilde tasarlanır. Ürünün teknik özellikleri şöyledir:

  • Güç kaynağı: Pil + güneş enerjisi
  • Boyutlar: 189,5 x 140 x 40 mm
  • Ağırlık: 305 g

Casio 14 Hane Profesyonel Hesap Makinesi Özellikleri Neler?

Casio 14 Hane Profesyonel Hesap Makinesi Özellikleri Neler?

Casio DS-3B masa tipi 14 haneli hesap makinesinin ekranı geniştir. Ekranda aynı anda 14 rakam görmek mümkündür. Rakamların üst tarafında ise fonksiyon işaretleri vardır. Böylelikle hangi işlemi yapmakta olduğunuzu görebilirsiniz. Rakamlar 3'lü basamaklar hâlinde ayrılır. Ayırma işlemi virgülle yapılır. Hesap makinesinin tuşları parmak ergonomisine uygun şekilde kavisli olarak tasarlanır. Plastik tuş üzerindeki rakam, sık kullanımda bile kaybolmayacak şekilde üretilir. Casio DS-3B-W-DH modeli diğer masaüstü hesap makineleri gibi kare külçe gövdeye sahiptir. Bu tasarım, makineye güçlü bir görünüm kazandırır. Üründeki metal ön yüz, kasanın güçlü imajına uyum sağlar. Hesap makinesinin altında geniş kauçuk ayaklar bulunur. Bunlar makinenin kaymasını engeller. Cihazla yapılan işlemler bir ara bellekte saklanır. Böylelikle fazla tuşa basma gibi hatalar olsa bile işlem sürdürülebilir.

Casio 14 Hane Profesyonel Hesap Makinesini Kimler Alır?

Casio 14 Hane Profesyonel Hesap Makinesini Kimler Alır?

Casio DS-3B masa tipi 14 haneli hesap makinesi mühendislik veya istatistik gibi özel fonksiyonlu işlemler yapmayan kişiler tarafından satın alınabilir. Makine toplama, çıkarma, çarpma, bölme temel işlemlerinin kullanıldığı hesaplamalar için tercih edilir. Ürünün tuşları oldukça sessizdir. Bu nedenle birçok ofiste kırtasiye demirbaşı olarak kullanılan marka ve modeller arasında yer alır. Casio DS-3B masa tipi 14 haneli hesap makinesinde bulunan döviz hesaplama işlemi özellikle yabancı para ile ilgili bürolarda çalışan kişiler için de avantajlıdır. Vade farkı, faiz veya indirim gibi işlemler için de yüzde hesaplaması kullanılır. Hesap yaparken ekranda çıkan rakamların büyük oluşu da makinenin tercih nedenleri arasındadır. Ürünle vergi hesaplama da yapılabilir. Casio DS 3B hesap makinesi tüm şirketlerin ön muhasebe ve sekreterya bölümlerinde bulunması gereken önemli bir elektronik malzemedir.

Casio 14 Hane Profesyonel Hesap Makinesi Nasıl Çalışır?

Casio 14 Hane Profesyonel Hesap Makinesi Nasıl Çalışır?

Casio DS-3B masa tipi 14 haneli hesap makinesi güneş enerjisi ve pille çalışır. Ürünün üzerinde yer alan enerji panelleri gün ışığını soğuran hücrelerden oluşur. Bu solar hücreler içindeki silikon, panel üzerine düşen güneş ışığını emer. Silikon hücrelerin üzerindeki elektronlar aydınlık ile harekete geçer. Böylelikle elektrik akımı oluşur. Bu akım ile Casio DS-3B masa tipi 14 haneli hesap makinesine elektrik sağlanır ve cihaz açılır. Işığın yeterli olmadığı zamanlarda hesap makinesinin çalışması için pil gerekir. Casio DS-3B masa tipi 14 haneli hesap makinesi yorumlarına göre ürünün kesintisiz şekilde çalışması sürekli hesap yapan kişiler için oldukça önemli bir avantajdır. Cihazda hesap yapmak için işlem sırasına göre tuşlara basmanız yeterlidir. İlk rakamı yazıp yapacağınız işlemin işaretine (+, -, x , ÷) ve sonra ikinci sayıyı girerek eşittir (=) tuşuna basmanız yeterlidir. Daha detaylı işlemler için kullanım kılavuzuna bakmanız önem taşır. Siz de hesaplamalarınızda kullanmak için Trendyol üzerinden Casio DS-3B masa tipi 14 haneli hesap makinesi satın alabilirsiniz.