Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi 2. Versiyon Fx-82ms

449 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
719,72 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
772,41 TL

Ürün Bilgileri

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi 2. Versiyon Fx-82ms

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T Satıcı Ünvanı: LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ VE BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048491000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080484910
    Bu ürün LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bilimsel
Geri Bildirim Ver

Casio ELEKTRONIK-4549526607219 2. Versiyon Fx-82ms Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi

Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi hem öğrenciler hem de detaylı hesaplamaların yapıldığı alanlarda çalışan kişiler için son derece ideal bir cihazdır. Karmaşık işlemlerin dahi yapılmasını kolaylaştıran zengin özellikleri ile dikkat çeken bu hesap makinesi ile dersler ve profesyonel hayattaki başarınızı artırmanız mümkündür. Siz de bu tür bir ürüne ihtiyaç duyuyorsanız Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesini satın alıp uzun yıllar boyunca sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Cihazın genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Boyut: 161,5 mm x 77 mm x 13,8 mm
  • Hane Sayısı: 10 + 2
  • Fonksiyon Sayısı: 240

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi Özellikleri

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi Özellikleri

Casio FX-82MS 2. versiyon hesap makinesi, 161,5 x 77 x 13,8 mm boyutlarındadır. Ağırlığı ise 105 gramdır. Çantanızda fazla yer kaplamaz ve sizi yoracak bir ağırlık yaratmaz. Buna bağlı olarak işe ya da okula giderken kolayca taşınabilir. Sürgülü sert kapağı ise taşıma sırasında tuşlar ve ekranın zarar görmesini engeller. Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, 12 haneye sahiptir. Bunlardan 10'u normal sayıları gösterir. Diğer ikisi ise üslü sayıları kapsar. Ürünün ekranının büyük ve yüksek çözünürlüklü olması sayesinde sayıları rahatça görüp işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Cihazın çalışması için bir adet AAA pil yeterlidir. Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, koyu renklerin hâkim olduğu tasarımıyla yaptığınız çalışma ve işlemlere odaklanmanızı kolaylaştırır. Böylece karmaşık hesaplamalar esnasında dikkatiniz dağılmaz.

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesini Kim Kullanır?

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesini Kim Kullanır?

Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesinin birincil kullanıcı kitlesi, başta mühendislik olmak üzere sayısal bölümlere devam eden üniversite öğrencileridir. Bu cihaz, sahip olduğu 240 fonksiyon ile ilgili bölümlerde görülen dersler için yapılması gereken işlemleri son derece kolay hâle getirir. Trigonometri, hiperbol, logaritma, üslü ve köklü ifadeler gibi zorlu adımların bulunduğu hesaplamaları Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesinin yardımıyla kısa süre içinde yapabilirsiniz. Cihazın sahip olduğu önceki adımları görüntüleyebilme ve yapılmış veri girişlerini düzenleyebilme özelliği ile hatalarınızı saptamanız ve yaptığınız işlemleri rahatça düzeltmeniz mümkündür. Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, finans gibi sayılara dayalı karmaşık işlemlerin yapıldığı alanlarda çalışan kişilerin kullanımı için de ideal bir üründür.

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi Kaliteli mi?

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi Kaliteli mi?

Japonya kökenli Casio firmasının imzasını taşıyan bu hesap makineleri, sık tercih edilen ürünlerin başında yer alır. Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, firmanın kalite geleneğini devam ettiren bir üründür. Çok fonksiyonlu yapısı sayesinde beklentileri fazlasıyla karşılayan bu model, aynı zamanda son derece dayanıklıdır. Cihaz, sert kapak yapısı sayesinde dış darbelere karşı direnç gösterir. Böylece kırılma ya da çatlama gibi durumları da engeller. Tuşlarının üzerinde yer alan baskılar, lazer kullanılarak yapıldığı için hiçbir şekilde silinmez. Dolayısıyla uzun yıllar sonra bile aradığınız fonksiyonu kolayca bulabilirsiniz. Cihaz, 2 yıl resmî distribütör garantilidir. Dilerseniz Casio FX-82MS 2. Versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu fonksiyonel cihaza sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece cihazın kapınıza kadar güvenle gelmesini de sağlayabilirsiniz.