Casio Dj-120d Plus Işlem Kontrollü 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi

517,82 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
544,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Dj-120d Plus Işlem Kontrollü 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENTRENDİBUL Satıcı Ünvanı: ENTRENDİBUL SANAL MAĞAZACILIK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336113465900001 Vergi Kimlik Numarası: 3361134659
    Bu ürün ENTRENDİBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dj-120d Plus Işlem Kontrollü 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Tip Masaüstü
Geri Bildirim Ver

Casio Dj-120d Plus yüzde İşlem Kontrollü 12 Hane Masaüstü Hesap Makinesi

Casio DJ-120D Plus 12 hane masa üstü hesap makinesi matematiksel çalışmalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Cihaz, evde ve iş yerinde masa üzerinde rahatlıkla konumlandırılabilir. Hesap makinesinin büyük ekran ölçüsü, verilerin daha net görülmesini sağlar. Ürün şık bir görünüme sahiptir. Alt ve üst kasa bölgelerinde siyah ve gri renkler kullanılmıştır. Hesap makinesinin klavye kısmında birçok kullanışlı kısayol tuşu bulunur. Böylelikle cihaz üzerinde işlemler yapmak çok daha pratik bir hâl alır. Hesap makinesi ile yapılan işlemlerin sonuçlarını sadece görüntülü değil sesli olarak kontrol etmek de mümkündür.

  • Ağırlık: 205 g
  • Basamak sayısı: 12
  • 300 adım kontrolü

Casio DJ-120D Plus Masa Üstü Hesap Makinesi Özellikleri

Casio DJ-120D Plus Masa Üstü Hesap Makinesi Özellikleri

Casio DJ120D Plus hesap makinesi, yenilikçi özelliklerle donatılmıştır. Cihazda aritmetik hesaplama yöntemi kullanılır. Bu sayede hesap makinesi üzerinde yüzde, oran, iskonto, indirim, kâr, satış fiyatı gibi işlemleri yapmak çok daha pratik bir hâl almıştır. Ürün 192 mm genişlik, 144 mm derinlik, 34,6 mm yükseklik ölçülerinde üretilir. Cihaz sahip olduğu boyut sayesinde rahat bir kullanım sunar. Casio DJ-120D Plus hesap makinesi 205 g ağırlıktadır. Ürün hafifliği sayesinde rahatlıkla taşınabilir yapıdadır. Hesap makinesi, 12 basamağıyla büyük ölçekli işlemlerin yapılmasını mümkün kılar. Cihazın sahip olduğu bir diğer nitelik, güneş enerjisiyle çalışmasıdır. Güneş ışığının yeterli olduğu yerlerde makine, batarya gücüne ihtiyaç duymaksızın çalışabilir. Cihaz güneş enerjisi olmadığı zamanlarda pille çalışabilme fonksiyonuna da sahiptir.

Casio DJ-120D Plus Masa Üstü Hesap Makinesi Kimlere Yöneliktir?

Casio DJ-120D Plus Masa Üstü Hesap Makinesi Kimlere Yöneliktir?

Casio DJ-120D Plus 12 hane masa üstü hesap makinesi oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Cihaz özellikle gün içerisinde yoğun olarak hesap makinesi kullanan kişiler için geliştirilmiştir. Ürünün sahip olduğu gelişmiş özellikler sayesinde günlük kullanımda daha pratik ilerleme kaydetmek mümkündür. Muhasebe başta olmak üzere sayısal ağırlıklı çalışma alanlarında da Casio DJ12D Plus hesap makinesinden yararlanılabilir. Ev ve iş yerlerinde masa üstü kullanıma uygun olarak üretilen cihazdan günlük hayatta da faydalanılabilir. Üniversitede çeşitli sayısal ve teknik alanlarda eğitim gören öğrenciler için yeterli bir üründür. Cihazdaki yeni nesil hesaplama sistemi sayesinde büyük işlemler yaparken hata yapma riski azaltılmıştır. Casio DJ-120D Plus 12 hane masa üstü hesap makinesi yorumları incelendiğinde iş hayatında bu üründen faydalananların oldukça memnun kaldığı rahatlıkla görülür.

Casio DJ-120D Plus Masa Üstü Hesap Makinesi Kaliteli midir?

Casio DJ-120D Plus Masa Üstü Hesap Makinesi Kaliteli midir?

Casio DJ-120D Plus 12 hane masa üstü hesap makinesi yüksek kalite materyallerden üretilmiştir. Ürünün iç ve dış aksamındaki parçalar kullanım ömrünü uzatmıştır. Cihazın dış kaplaması sert plastiktir. Bu sayede darbelere karşı dayanıklılık gösterir. Hesap makinesinin klavye kısmındaki kaplamalar da kalitelidir. Böylelikle tuşlar üzerinde kullanım kaynaklı silinmeler yaşanmaz. Cihaz, kaliteli ekranı sayesinde net bir görüntü sunar. Hesap makinesi ile yapılan işlemlerin uzun ve karmaşık olması durumunda ekran büyüklüğünden ve netliğinden yararlanılabilir. Ürünün uzun pil ömrü, güneş enerjisiyle desteklenir. Böylelikle cihazın bataryası bittiğinde güneş ışığından faydalanmak mümkün olur. Casio DJ120D hesap makinesi ergonomik yapısı sayesinde gün boyu yorulmadan kullanılabilir özelliktedir. İş hayatında bu dayanıklı ve şık hesap makinesiyle çalışmak daha konforlu alan yaratılmasını sağlayabilir. Cihazın aritmetik hesaplama sistemi ile işlemleri daha pratik ve hızlı biçimde sonuçlandırmak mümkündür. Casio hesap makinesini Trendyol güvencesiyle ve avantajlı fırsatlardan yararlanarak satın alabilirsiniz.