Casio Fx-82es Plus Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
574,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Fx-82es Plus Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T Satıcı Ünvanı: LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ VE BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048491000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080484910
    Bu ürün LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Masaüstü
Geri Bildirim Ver

Casio 210082428 Fx-82es Plus Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi

Mühendislik ya da istatistik gibi alanlarda yapılan işlemler çok daha komplekstir. Bu tür spesifik işlemleri yapmak gerektiğinde bilimsel fonksiyonlu hesap makineleri tercih edilir. Casio FX-82ES Plus bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, çok sayıdaki işlem adedi ve geniş ekranı ile son derece kullanışlı bir üründür. Ekran modu, çoklu fonksiyona sahip tuşları ve taşınabilir boyutlarıyla özellikle öğrencilerin yanlarından ayırmadıkları bir cihazdır. Casio FX-82ES Plus bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, mühendislik notasyonuna göre özel olarak tasarlanmıştır. Hesap değiştirme fonksiyonu gibi özel işlemleri sayesinde alternatifli sonuçları aynı anda görebilmek mümkündür. Makinenin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Boyut: 161.5 mm x 77 mm x 13.8 mm
  • Ağırlık: 105 g
  • Enerji Kaynağı: 1 adet AAA pil

Casio FX-82ES Plus Bilimsel Hesap Makinesinin Özellikleri

Casio FX-82ES Plus Bilimsel Hesap Makinesinin Özellikleri

Casio FX-82ES Plus bilimsel fonksiyonlu hesap makinesinin geniş ekranı sıvı kristalden imal edilmiştir. Nokta matrisi ekranında ders kitabı modunda çalışabilirsiniz. Ekrandaki görüntüler, 96×31 nokta vuruşludur. Çok satırlı görüntülerde karakter hücreleri noktalarla birbirine bağlanır. Böylelikle hesap makinesinin ekranı, matematik formüllerinde nitelikli bir görsel format sunar. Ayrıca formülleri tekrar düzenleme avantajı da kazandırır. Sayısal entegrasyonda Gauss-Kronrod kareleme formülü kullanılır. Üründe 252 adet fonksiyon yer alır. Böylece yapılan karmaşık işlemlerin bile sayısal sonuçlarına tek tuşla ulaşmanız mümkündür. Casio FX-82ES Plus bilimsel fonksiyonlu hesap makinesinin ekranındaki basamak sayısı ise 10 + 2'dir. Söz konusu makine, hemen herkes tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilecek son derece fonksiyonel ve pratik bir üründür.

Casio FX-82ES Plus Bilimsel Hesap Makinesini Kim Kullanır?

Casio FX-82ES Plus Bilimsel Hesap Makinesini Kim Kullanır?

Casio FX-82ES serisinin yükseltilmiş versiyonu olan bu makineler, bilimsel bir formatta tasarlanmıştır. Formül girişi ve yenileme gibi işlemleri kolaylıkla yapabilme olanağı sağlar. Bu makine, özellikle formülasyona dayalı cebir işlemleri yapması gereken kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün üzerinden temel, kesirli ve parantezli hesaplamaların yanı sıra derece, dakika ve saniye işlemleri de kolaylıkla yapılır. Faktöriyel fonksiyonu, irrasyonel sayılarla işlemler ve transandantal sayılarla yapılan hesaplamalarda bu ürün kullanılabilir. Ürünü çoklu ifade komutu kullanan ve işlemleri yeniden yapması gereken mühendisler de tercih eder. Bunun yanı sıra Casio FX-82ES Plus hesap makinesinde istatistiksel hesaplamalar için sıkça kullanılan liste tabanlı STAT veri düzenlemesi fonksiyonu da bulunur.

Casio FX-82ES Plus Bilimsel Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio FX-82ES Plus Bilimsel Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio FX-82ES Plus hesap makinesi, 252 adet fonksiyon içerir. Bu fonksiyonlar, tuşların çevresinde farklı renklerle belirtilmiştir. İstediğiniz fonksiyona ulaşmak için o renkteki mod tuşuna basarak cebirsel işlemi aktif hâle getirebilirsiniz. Cihaz, kombinasyon ve permütasyon hesapları gibi temel mühendislik ve bilimsel işlemlerde de oldukça efektif bir kullanım sunar. Aynı zamanda istatistiksel olarak regresyon analizi işlemlerini yapmaya da elverişlidir. Hesap makinesinin tablo fonksiyonlarında 9 değişken girişi yapmanız mümkündür. Ürün, kuvvet hesaplamada farklı üsteller kullanma olanağı sunar. Hesap yaparken tek el ile kolayca tutulabilecek şekilde dizayn edilen Casio FX-82ES Plus bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, çantada rahatça taşınabilir. Dilerseniz Casio FX-82ES Plus bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu çok fonksiyonlu hesap makinesine sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece online alışverişin avantajlarından da yararlanabilir, ürünün yalnızca birkaç tıklamayla kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.