Casio Erkek Kol Saati Mtp-v001gl-1budf

1.459 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
7 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
1.470 TL
18 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
1.499 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
1.459 TL
7 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
1.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Erkek Kol Saati Mtp-v001gl-1budf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: AYHAN UÇUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5047985143600013 Vergi Kimlik Numarası: 8850403427
    Bu ürün AYHAN ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fırsat kategorisinde satılmakta olan saatlerde herhangi bir hasar çizik veya deformasyon söz konusu değildir Sezon sonu ya da internete özel olarak satılmakta olan fiyat avantajlı ürünlerdir

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali İyon Kaplama
  • Kordon Materyali Çelik
  • Su Geçirmezlik 1 ATM
  • Mekanizma Analog & Dijital
  • Kasa Renk Altın
  • Cam Tipi Mineral
  • Kadran Şekli Oval
  • Cam Şekli Düz
  • Tip Kol Saati
  • Ortam Casual/Günlük
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio Mtp-v001gl-1budf Erkek Kol Saati

Erkek aksesuarlarında önde gelen ögelerden biri olan kol saati, rengi ve parlaklığı ile dikkat çekecek şekilde tasarlanır. Bu tür bir ürün dizayn edilirken erkeklerin karakteristik özellikleri, çeşitli materyallerin yoğun miktarda kullanılması ile ön plana çıkarılır. Gerek toplumsal çevre için farklı bir izlenimin sembolü gerekse kişisel tarzın tamamlayıcı bir unsuru olarak görülen kol saatleri, pek çok kıyafet türü ile birlikte kullanılabilir. Kaliteli ve orijinal duruşu ile erkeklerin kendilerine verdiği önemi de yansıtan bu aksesuar çeşidi sayesinde fiziksel şıklığınızı güçlendirebilirsiniz. Klasik ve sportif tasarımları ile dikkat çeken kol saatinin materyal özelliklerini derinlemesine inceleyerek kendi kişiliğinizi öne çıkaran bir tercihte bulunabilirsiniz. Casio MTP-V001GL-1BUDF seçeneği ile siz de aradığınız kalitede bir ürüne sahip olabilirsiniz.

  • İyon kaplama
  • Kahverengi kordon seçeneği
  • Şık ve siyah bir kadran

Kol Saatinde Kaliteye Önem Verenlerin Tercihi

Kol Saatinde Kaliteye Önem Verenlerin Tercihi

Casio MTP erkek kol saati sahip olduğu malzeme kalitesiyle onu kullanmak isteyenlere güzel bir ürün deneyimi sunar. Söz konusu kol saati, iyon kaplama özelliğine sahiptir. Bu maddeyle yapılan tasarımlar, pek çok teknolojik aygıtta kullanılır. 19. yüzyılda keşfedilen bu teknik, maddenin ısıtıcı yöntemler aracılığıyla buharlaştırılarak kaplanacak olan materyalin üzerine oturtulmasıyla hayata geçirilir. Oto sanayide dahi kullanılan bu kaliteli yöntem sayesinde ürünlerin dayanıklılıkları kolayca artırılır. Saatler de bu madde ile kaplanarak oldukça kullanışlı bir hale getirilir. Sıradan yöntemlerden daha dayanıklı olan bu teknik sayesinde ürünlerin kullanım ömrü profesyonel bir biçimde uzatılır. Bu madde, ürünleri çizilmeye ve darbelere karşı koruma konusunda diğer malzemelerden çok daha güçlü bir performans sergilediğinden üreticiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Saati kullanarak siz de kaliteli bir ürün deneyimine kavuşabilirsiniz.

Erkek Aksesuarında Şık Bir Seçenek

Erkek Aksesuarında Şık Bir Seçenek

MTP-V001GL-1BUDF kol saati seçeneği, klasik erkek modellerinin sahip olduğu tüm özellikleri içerir. Oval kasa yapısı ve bileğe tam oturan boyutuyla dikkat çeker. Ürünün kasa çapı 36-40 milimetredir. Bu yönüyle erkek bileğine tam uyum sağlar ve şık bir izlenim bırakır. Saatin kasa rengi altındır ve kahverengi kordon seçeneğine sahiptir. Ürün bu yönüyle oldukça zarif bir seçenektir. Nostaljik olmasının yanı sıra, modern bir tasarımla hayat bulan sade dizaynı, pek çok kıyafetiniz ile kombinleyerek pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Estetik duruşu ve erkek klasiğini yansıtan şık tasarımıyla beğeni toplayan ürünü dilediğiniz her ortamda sergileyebilirsiniz. İyon kaplama özelliğiyle güçlendirilen tasarımı, saati darbelere karşı korurken siz de kaliteli bir ürün deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Casio MTP-V001GL-1BUDF erkek kol saati seçeneğini değerlendirerek kol saatinde aradığınız şıklığa sahip olabilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla Casio MTP Erkek Kol Saati Fırsatı

İndirimli Erkek Kol Saati Fırsatı

Casio MTP-V001GL-1BUDF erkek kol saati fiyatı ürünün teknik özellikleri ile eş değerdir. İndirimleri takip ederek uygun fiyat avantajları ile bu saate kolayca sahip olabilirsiniz. Sade siyah kadranı ile klasik bir duruşu tamamlayan niteliği sayesinde ürünü takım elbiseleriniz ile birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz. Timsah derisi desenini andıran deri kordonu ile aksesuarda şıklığı ve modayı yakalayan seçeneği değerlendirerek imajınızda bütünlük yakalayabilirsiniz. Ayrıca ürün, mineral cam özelliğine sahiptir. Bu teknik ile cam maddesi sertleştirilir ve kadranın üzerine yerleştirilir. Kırılmalara ve çizilmelere karşı saati koruyarak ürünün deforme olmasını olabildiğince engeller. Ayrıca bu cam sayesinde ürün tozlandığı zaman onu kolayca temizleyerek kullanmaya devam edebilirsiniz. Casio MTP-V001GL-1BUDF erkek kol saati yorumlar ve tavsiyeler kısmını değerlendirerek ürünü inceleyebilirsiniz. İndirimli kol saati fırsatına kavuşmak için hemen Trendyol’a göz atabilirsiniz.