Casio Mx-12b Masa Tipi 12 Hane Hesap Makinesi 1 Adet

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
370,11 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
452,52 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
501,87 TL

Ürün Bilgileri

Casio Mx-12b Masa Tipi 12 Hane Hesap Makinesi 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T Satıcı Ünvanı: LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ VE BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048491000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080484910
    Bu ürün LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Casio MX-120B, 12 haneli bir masa üstü hesap makinesidir. İşte hesap makinesinin bazı ana özellikleri: 12 Haneli Ekran: MX-120B, 12 haneli bir ekranı bulunur. Bu ekran, genel hesaplamalar için yeterli rakam gösterim alanına sahiptir.
  • Temel İşlemler: Hesap makinesi dört temel matematik işlemi (toplama, çıkarma, çarpma, bölme) yapabilir.
  • Hafıza İşlevi: MX-120B, basit bir hafıza işlevine sahip olabilir. Bu, hesaplamalarınızı kaydetmenizi ve daha sonra geri çağırmanızı sağlar.
  • Masa Üstü Tasarım: Hesap makinesi, masa üstü kullanım için tasarlanmıştır. Genellikle ergonomik tuş düzenine sahiptir ve kullanımı kolaydır.
  • Güç Kaynağı: MX-120B, genellikle pil ile çalışır. Pil ömrü modelden modele değişebilir.
  • Casio MX-120B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi, genel hesaplamalar için kullanılan bir masa üstü hesap makinesidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Masaüstü
Geri Bildirim Ver

Casio 0008 Mx-12b 1 Adet Masa Tipi 12 Hane Hesap Makinesi

Casio MX-12B masa tipi 12 hane hesap makinesi, karmaşık işlemlerin kolay bir şekilde yapılabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Ürün, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek bir tasarıma sahiptir. Masaüstü kullanımı için uygun olan ürün, boyut açısından standart modellere oranla daha küçüktür. Bu yönüyle hesap makinesi, kullanıldığı alanda fazla yer kaplamaz ve hemen her yere kolaylıkla taşınabilir. Cihaz; 147 mm derinlik, 106.5 mm genişlik ve 29 mm yükseklik ölçülerine sahiptir. Ürünün ekran boyutu da cihazı çok daha fonksiyonel hâle getiren bir tasarım özelliğidir. Böylelikle bu hesap makinesi ile yapılan işlemler çok daha net bir şekilde görülebilir. Ağırlığı 115 gram olan Casio MX-12B masa tipi 12 hane hesap makinesinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Ağırlık: 115 g
  • Basamak Sayısı: 12
  • Kullanım: Masaüstü

Casio MX-12B Masa Tipi Hesap Makinesi Özellikleri Neler?

Casio MX-12B Masa Tipi Hesap Makinesi Özellikleri Neler?

Casio MX-12B masa tipi 12 hane hesap makinesi, tasarımı ile dikkat çeken bir üründür. Oldukça zarif bir tasarıma sahip olan makine, küçük boyutu ve ince tasarımı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Casio MX-12B, manuel bir kullanıma sahiptir. Kişilerin işlemleri yaptıktan sonra hesaplamayı tamamlamak için eşittir tuşuna basması yeterlidir. Ürün, 2 farklı enerji kaynağı alternatifine sahiptir. Bu cihaz, pil ile çalıştırılmaya uygundur. Ürünün pil ömrü ise oldukça verimlidir. Ortalama yoğunlukta bir kullanımda kişiler pili değiştirmeye gerek duymadan üründen uzun süre faydalanabilir. Makine, aynı zamanda güneş enerjisi ile de çalıştırılabilir. Cihazın dış yüzeyi, plastik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Bu malzeme tercihi, ürünün kullanımını çok daha konforlu bir hâle getirir.

Casio MX-12B Masa Tipi Hesap Makinesini Kimler Tercih Eder?

Casio MX-12B Masa Tipi Hesap Makinesini Kimler Tercih Eder?

Casio MX-12B masa tipi 12 hane hesap makinesi, son derece geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başarır. Ürün, basit tasarımı sayesinde hemen her kullanıcı için uygundur. Bu makineyi satın almayı tercih eden kişiler arasında öğrenciler ilk sırada yer alır. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite gibi farklı seviyelerde eğitim gören kişiler, dersleri sırasında kullanmak için bu cihazı edinebilir. Ürün aynı zamanda geometri, matematik ve fizik gibi alanlarda çalışan kişiler için de oldukça idealdir. Bu kişiler, yaptıkları işlemleri kontrol edebilmek ve hızlandırmak için üründen faydalanabilir. Casio MX-12B hesap makinesi, aynı zamanda ticari faaliyetlerde bulunan kişilerin kullanımına da uygundur.

Casio MX-12B Masa Tipi Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio MX-12B Masa Tipi Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio MX-12B masa tipi 12 hane hesap makinesi, hemen herkes tarafından rahatlıkla tercih edilebilecek olan son derece kullanışlı bir üründür. Toplama, çıkarma, çarpma ve bölme gibi basit işlemlerin yanı sıra çok daha karmaşık olan hesaplamalar da söz konusu makine ile kolayca yapılabilir. Bu ürünün tasarımında kullanım rahatlığı ön planda tutulmuştur. Bu sebeple bazı kısayol tuşlarına yer verilmiştir. Örneğin; cihaz üzerinde yer alan C tuşu yapılan hesaplamaları silmeye yararken M + ve - ise işlem adımlarının hafızaya alınıp çıkarılmasını ifade eder. Bu tuşlar, özellikle uzun ve karmaşık işlemlerde kişilere büyük kolaylık sağlar. Dilerseniz Casio MX-12B masa tipi 12 hane hesap makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı makineye sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle güvenli ödeme seçeneklerinden de yararlanabilir, ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.