Chavin 9 Lu Deri Kaplı Ahşap Üzeri Cam Saat Ve Mücevher Kutusu St9-13

869,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chavin 9 Lu Deri Kaplı Ahşap Üzeri Cam Saat Ve Mücevher Kutusu St9-13

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehediye Satıcı Ünvanı: EHEDİYE BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326057020900001 Vergi Kimlik Numarası: 3260570209
    Bu ürün Ehediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Takı Kısmı Cam Kısmından Ayrılan Özel Bir Model. Ürün boyutları
  • 34 cm. x 24 cm. x 7,5 cm. (yükseklik). Ahşap üzeri deri kaplama. Üst kısmı cam. Özel kilitli saat kutusu . Yastıklar Dahildir . 9 adet saat , yaklaşık 20 adet yüzük veya kol düğmesi , büyük kısma da değişik büyüklükte takılar konulabilir. Resimdeki saat ve takılar dahil değildir. Kargo da zarar görmemesi için özel aparatlar ile zarar görmeyecek şekilde paketlenir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Chavin st9-13 9 'lu Deri Kaplı Ahşap üzeri Cam Saat ve Mücevher Kutusu

Gerek ev gerekse iş yerlerinde saat, mücevher ve benzeri materyalleri muhafaza etmek için kullanılabilecek en pratik ürünlerden biri Chavin deri kaplı ahşap cam saat ve mücevher kutusudur. Ürünün kullanışlı olması, kullanıcıların sıklıkla bu ürünü tercih etmelerindeki en önemli sebeplerden biridir. Chavin deri kaplı ahşap cam saat ve mücevher kutusu, cam kısmından içinin görünmesini sağlar. Deri kaplı olması şıklık kazandırır. Ahşap olması ise her daim dayanıklı ve sağlam kalabilmesi için önemlidir. Chavin markası tarafından üretilip piyasaya sürülen bu ürün, başta saatler ve mücevherler olmak üzere pek çok eşyanın saklanabilmesi ve taşınabilmesi için kullanılabilir.

  • Deri kaplı ve siyah renktedir.
  • Ana gövde malzemesi ahşaptır.
  • Cam yüzeyi sayesinde kapağı açılmadan içi görülebilir.

Chavin Saat ve Mücevher Kutusunun Özellikleri Nelerdir?

Chavin st9-13 9 'lu Deri Kaplı Ahşap üzeri Cam Saat ve Mücevher Kutusu Yorumları

Chavin 9'lu deri kaplı ahşap üzeri cam saat ve mücevher kutusu, benzersiz özellikleri ile kullanıcılara önemli avantajlar sağlamaktadır. En önemli özelliklerinden biri 9’lu olmasıdır. 9 adet saat saklayabilme kapasitesine sahip olması önemli bir avantaj sağlamaktadır. Bununla birlikte kolye, bilezik, yüzük, küpe ve daha pek çok mücevher / takı ürünü, kutunun farklı bölümlerine konumlandırılabilir. Chavin deri kaplı ahşap cam saat ve mücevher kutusunun boyutları ise 35 cm x 57 cm şeklindedir. Bu boyutlar sayesinde hem geniş bir iç hacme sahip olmaktadır hem de pratik bir şekilde muhafaza edilebilmektedir. Çekmece ve dolap gibi alanlara sığabilmektedir. Renginin siyah olması ise her türlü dekorasyona uyum sağlaması açından önem teşkil eder. Kutuyu bir çekmecede saklamak yerine masa üzerine konumlandırmak isteyenler için dikkat çeken bir detaydır.

Chavin Saat ve Mücevher Kutusu Sağlam mıdır?

Chavin st9-13 9 'lu Deri Kaplı Ahşap üzeri Cam Saat ve Mücevher Kutusu Yorumları

Chavin deri kaplı ahşap cam saat ve mücevher kutusu, sağlamlığını kaplamasından ve üretim malzemesinden almaktadır. Kutunun ana gövde malzemesi ahşaptır. Bu ahşap, darbelere, çevresel faktörlere ve zaman karşı son derece dayanıklıdır. Darbe gördüğünde kolayca kırılmaz ve kısa süre içerisinde deforme olması söz konusu değildir. Ahşap kısımların sağlamlığını artıran en önemli detaylardan biri de deri kaplamadır. Kutunun ahşap bölümleri, siyah renkli bir deri ile kaplanmıştır. Bu deri de zaman içerisinde solmayan, rengini yitirmeyen ve harici bir müdahale görmediği sürece yırtılmayan bir malzemedir. Dikkat çeken önemli detaylardan biri de Chavin deri kaplı ahşap cam saat ve mücevher kutusunun üst yüzeyinin cam olmasıdır. Cam olduğu için kutunun içi açıkça görünmektedir. Dolayısıyla sık sık kapağını açıp kapatmaya gerek kalmaz ve kilit sisteminin ömrü uzar.

Chavin Deri Kaplı Saat ve Mücevher Kutusu Kullanışlı mıdır?

Chavin st9-13 9 'lu Deri Kaplı Ahşap üzeri Cam Saat ve Mücevher Kutusu Yorumları

Chavin deri kaplı ahşap cam saat ve mücevher kutusu kaliteli, sağlam ve şık olmasının yanında kullanışlı olması ile de öne çıkan bir modeldir. Ürünün pratik ve kolay bir şekilde kullanılıyor olması, kullanıcıların sık sık bu ürünü tercih etmelerinde önemli bir rol oynamaktadır. Kullanıcılar, Chavin 9'lu deri kaplı ahşap üzeri cam saat ve mücevher kutusu yorum sayfasında da bu konu hakkında deneyimlerini detaylı bir şekilde yazmışlardır. Yorumlara bakarak ürünün ne kadar kaliteli, sağlam ve dayanıklı olduğunu anlamak mümkündür. Bununla birlikte aynı yorumlarda ürünün şık tasarımından ve kullanışlı özelliklerinden de sıklıkla bahsedilmektedir. Güçlü bir şekilde kapanan kilit sistemi sayesinde içerisindeki materyaller her zaman güvendedir. Açma ve kapama son derece basit olduğu için ekstra bir uğraşa gerek kalmamaktadır. Ürünün kilit sisteminin yanında cam yüzeye sahip olması, iç kapasitesinin yüksek olması ve minimal boyutlarda olması da kullanışlı olma özelliğini desteklemektedir.