Contec Semcares Cms50dl Pulse Oksimetre Cihazı Parmak Tipi

735 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Contec Semcares Cms50dl Pulse Oksimetre Cihazı Parmak Tipi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YELDAN MEDİKAL Satıcı Ünvanı: YELDAN TIBBİ MALZEMELER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0947002089800018 Vergi Kimlik Numarası: 9470020898
    Bu ürün YELDAN MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parmak Tipi Pulse Oksimetre Cihazı Contec CMS50DL Kandaki oksijen miktarı önemli bir yaşamsal parametredir. Contec CMS50DL pulse oksimetre cihazı ile parmaktan kandaki oksijen miktarı ve kişinin nabzı ölçülebilir. Kullanımı oldukça kolaydır. Ölçüm yapmak için hastanın parmağını cihaza yerleştirmek yeterlidir. Ölçüm sırasında herhangi bir şekilde hastada ağrı ya da acı oluşmaz. Cihazdaki fotoelektrik sensörler gerekli ölçümü yaparak ölçüm sonuçlarını ekranda gösterecektir. Yüksek hassasiyetle ölçüm yapar. Cihazın ekranından oksijen saturasyonu, nabız atışı ve batarya göstergesi izlenebilir. Cihaz ölçüm yapılmadığında 5 sn içinde kendi kendine kapanır. 2 adet AAA pille çalışır. Bu piller 24 saat sürekli ölçüm yapılabilir. Hafif ve küçük boyutlarda olduğu için taşıması kolaydır. Pillerle birlikte ağırlığı yaklaşık 50 gramdır. Kutu içinde Contec CMS50DL pulse oksimetre cihazı, 2 tane pil, boyna asmak için ip, taşıma çantası ve kullanım kılavuzu bulunur. Özet Menşei: Çin SpO2 ölçüm aralığı: %0-100 SpO2 ölçüm hassasiyeti: %70-100 ±2 Nabız ölçüm aralığı: 30-250 bpm Nabız ölçüm hassasiyeti: ±2 bpm Güç gereksinimi: 2x 1.5 V AAA alkali pil Ürünün ağırlığı: 50g (piller dahil) Ürünün boyutları: 114x71x42 mm
  • Ürünlerimiz OPAK MARKETkalitesi ve güvencesi ile satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Özelliği Led
  • Tip Parmak
  • Çalışma Tipi Pilli
Geri Bildirim Ver