Cotton Box Genç Odası Tek Kişilik Complete Set Ocean Lacivert

1.499,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.465 TL

Ürün Bilgileri

Cotton Box Genç Odası Tek Kişilik Complete Set Ocean Lacivert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYHOME Satıcı Ünvanı: SEFA BEYOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1680152041
    Bu ürün BEYHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapitone Nevresim : 180x230 cm
  • Çarşaf : 160x240 cm
  • Yastık Kılıfı : 50x70 cm (1 Adet)
  • Kumaş : Ranforce 57 Tel %100 Pamuk
  • Kapitone Dolgu : 90gr/m2 Silikonize Elyaf
  • İade Koşulları: Ürün tarafınıza ulaştığı şekilde, yıkanmamış, kullanılmamış ve ambalajı zarar görmemiş şekilde iade edilmesi gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Boyut/Ebat 180 x 230
  • Renk Lacivert
  • Beden Tek Kişilik
Geri Bildirim Ver

Cotton Box Genç Odası Tek Kişilik Complete Set Ocean Lacivert

Gençlerin beğenisine uygun birçok renkte ve desende nevresim takımı bulunur. Gençlerin tarzına uyumlu Cotton Box genç odası tek kişilik complete set ocean lacivert, modern ve dikkat çeken bir genç odası dizayn etmenize yardımcı olur. Lacivert ve bej rengi mükemmel uyuma sahiptir. Ürün, gençlerin dinamik ruhunu odalara yansıtmayı sağlar. Deniz temalı baskıları ile dikkatleri üstüne çeker. Canlı lacivert rengi ve modern desenleri ile genç odalarınıza spor ve sıcak hava katabilirsiniz. Yumuşak kumaşı ve profesyonel dikişi sayesinde rahat kullanım yaşarsınız. Pamuklu kumaş içeriğine sahip ocean genç odası nevresim takımı, müşterilerin tüm beklentilerini karşılar ve beğenilerini kazanır. Dikkatleri üstünde toplayan lacivert ve bej renkte deniz figürleri ile odalarda modern ve spor görünüm oluşturabilirsiniz.

  • Etkileyici renkler
  • Sağlıklı kumaş içeriği
  • Uzun ömürlü kullanım

Cotton Box Tek Kişilik Complete Set Kullanışlı Özellikleri

Cotton Box Tek Kişilik Complete Set Kullanışlı Özellikleri

Ürün içeriğinde lastiksiz çarşaf, yastık kılıfı ve kapitoneli nevresim bulunur. Hepsi %100 pamuk içeriğine sahiptir. Kapitoneli nevresimin iç dolgusu 90 gr silikonize elyaftan oluşur. Tek kişilik kullanıma ve standart yatak ölçülerine uyumludur. Standart ölçülere sahip genç odası tek kişilik complete set ocean lacivert, yüksek oranlı pamuk içeriği sayesinde terleme yapmayan özelliğe sahiptir. Hafif, hava alabilen yumuşak kumaş yapısı müşterileri memnun eder. İlgi çekici renkleri ve deniz teması, müşterilerin zevklerine özel tasarlanır. Huzur veren renk ve desen uyumu, müşterileri etkiler. Bu ürün, kullanılan malzemeleri ve profesyonel dikimiyle farkını ortaya koyar. Cotton Box genç odası tek kişilik complete set ocean lacivert kullananlar, ürünün pamuklu yapısı ve canlı renklerinden oldukça memnun kalır. Dikkat çekici desenleri ve renkleriyle gençlerin beğenisini toplar.

Etkileyici Cotton Box Genç Odası Tek Kişilik Complete Set

Etkileyici Cotton Box Genç Odası Tek Kişilik Complete Set

Ürün, gençlere hitap eden spor ve sade görünümü sayesinde müşterilerden yoğun talep görür. Her dekorasyona uyum sağlayan deniz temalı tasarım, mükemmel lacivert ve bej tonuna sahiptir. %100 pamuk ve ranforce kumaştan üretilen bu ürün, müşterilerin tenini rahatsız etmez ve kaşındırmaz. Cotton Box genç odası tek kişilik complete set ocean lacivert 8680108053959 ürünü, avantajlı özellikleriyle müşterilerin dikkatini çeker. Genç odalarına etkileyici renkler ve modern görünümüyle hoş bir hava katar. Zaman içerisinde kullanım sonrası, kumaşta salma ve solma olmaz. Yıkama talimatlarına uygun şekilde yıkadığınız takdirde uzun ömürlü kullanım elde edersiniz. Üstün kalitesiyle farkını ortaya koyan bu ürün, yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir. Eşsiz özelliklerinden memnun kalan müşteriler, beğenilerini Cotton Box genç odası tek kişilik complete set ocean lacivert yorumları ile yansıtır.

Her Bütçeye Uyumlu Ocean Genç Odası Fiyatları

Her Bütçeye Uyumlu Ocean Genç Odası Fiyatları

Genç odası tek kişilik ocean lacivert, uygun yıkama koşullarına uyulduğu sürece kullanım sonrası lacivert ve bej renklerinde solma yapmaz. Kapitoneli nevresim, silikonize elyaf dolgusuyla belli miktarda ısıtma özelliğine sahiptir. Pamuklu ve yumuşak yapısı ile birlikte her açıdan eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Genç odalarında, deniz temalı desenleri ve uyumlu renkleri ile modern ve ilgi çekici ambiyans yaratabilirsiniz. Dikkatleri çeken her özellik, müşterilerin gereksinim ve beklentilerine yönelik hassasiyetle sağlanır. Her dekorasyona uyum sağlayan tasarımıyla rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Kaliteli duruşu ve birden fazla avantajı sayesinde ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Cotton Box genç odası tek kişilik complete set ocean lacivert fiyatları, her bütçeye uyum sağlayan hesaplı fiyatlara sahiptir. Müşterilere yüksek verimlilik sağlayan bu ürünü Trendyol aracılığıyla kampanyalı fiyatlarda satın alabilirsiniz.