5
Bebek Deterjanı kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml Bahar Ninnisi Yumuşatıcı 1500 ml

341,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
341,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml Bahar Ninnisi Yumuşatıcı 1500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml+Bahar Ninnisi Yumuşatıcı 1500 ml Paket İçeriği
  • Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml x 1 Adet Dalin Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Bahar Ninnisi 1500 ml x 1 Adet
Geri Bildirim Ver

Dalin Deterjan 1,5 lt + Yumuşatıcı 1,5 lt

Bebeklerin huzurlu bir gün geçirebilmeleri, üzerlerindeki kıyafetlerin rahat ve temiz olmasıyla doğru orantılıdır. İçerisinde rahat hissettikleri kıyafetleri giyen bebekler, günlerini keyifli şekilde geçirebilir. Çocukların hassas cildine özel olarak üretilen içeriğiyle dikkat çeken Dalin deterjan 1,5 L + yumuşatıcı 1,5 L set olarak satılır. Bir set ile yumuşatıcı ve deterjan ihtiyacını karşılayabilir, bebeğinizin kıyafetlerinin yumuşacık olmasını sağlayabilirsiniz. Bebek kıyafetleri üzerinde oluşabilecek çeşitli yiyecek içecek lekelerine karşı kuvvetli bir etkisi olan ürün, giyecekleri tamamen temizler ve üzerinde bakteri oluşmasını engeller. Mis kokulu, temiz ve yumuşak giysiler giyen bebeğiniz gün içerisinde rahat ve huzurlu hisseder. Çocuğunuzun temiz kalabilmesi, güzel kokan kıyafetler giymesi için kullanabileceğiniz ürünü birçok farklı yıkamada kullanabilirsiniz.

  • Zor lekelere karşı etkili formül
  • Kalıcı mis koku
  • Hassas ciltler için özel içerik

Kaliteli İçeriğiyle Dalin Deterjan ve Yumuşatıcı Özellikleri

Kaliteli İçeriğiyle Dalin Deterjan ve Yumuşatıcı Özellikleri

Hipoalerjenik formüle sahip olan ürün hassas ciltler için uygun kullanım özelliklerine sahiptir. Dalin ürünleri yalnızca bebekler için değil, hassas bir cilt yapısına sahip olan yetişkinler tarafından da kullanılabilir. Çamaşırlara zarar vermeden narin bir şekilde temizlik sağlayan Dalin deterjan 1,5 L ambalajlı olarak markanın klasik kokusuyla sunulur. İç ferahlatan kokusu ve zararsız içeriğiyle nitelikli yıkama avantajı sunan ürün, uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Paket içerisine dahil olan yumuşatıcıyla beraber satın alınan andan itibaren birçok yıkama yapılabilir. 15’ten fazla yıkamada kullanılabilecek olan ürün, ekonomik boyutuyla bütçe dostu özelliktedir. Bebeğinizin sağlığını gözetmeniz için özel formüle sahip olan Dalin bebek sıvı çamaşır deterjanı içeriğinde boya bulunmaz. Kalite standartlar ön planda tutularak hazırlanan ürünü kullanarak bebeğinizin kıyafetlerini güvenli bir şekilde yıkayıp temizleyebilir, yumuşacık olmasını sağlayabilirsiniz.

Etkili Sonuçlar Veren Dalin Deterjan ve Yumuşatıcı

Etkili Sonuçlar Veren Dalin Deterjan ve Yumuşatıcı

Sıvı forma sahip olan ürün, bir kapak kullanımıyla etkili bir şekilde temizlik sağlar. Bebeklerin kıyafetinde bulunan meyve, püre, mama ve süt lekesi gibi kirleri kısa süre içerisinde tam olarak temizler. Ciltte tahriş oluşmasına neden olabilecek kimyasal gibi kalıntıları kıyafetler üzerinde bırakmadan nitelikli bir yıkama deneyimi sunar. Hoş kokularıyla bebekleri gün boyu keyifli hissettirir. Dalin deterjan 1,5 L + yumuşatıcı 1,5 L kullananlar çamaşır yıkama rutinlerini rahat geçirir. Temizliği hoş koku ve sağlıklı formülle birleştiren markanın ürünüyle kıyafetleri güvenli bir şekilde temizleyebilirsiniz. Bebekler ve hassas ciltli yetişkinler için özel olarak hazırlanan formülü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yumuşatıcı ve sıvı deterjan ürünleri elde yıkama için de uygun özellik gösterir. Kıyafetlerin yumuşak bir form almasını sağlayan yumuşatıcıyla beraber kullanacağınız ürünle etkili temizlik sağlayabilirsiniz.

Dalin Deterjan 1,5 L + Yumuşatıcı 1,5 L Fiyatı ve Yorumları

Dalin Deterjan 1,5 L + Yumuşatıcı 1,5 L Fiyatı ve Yorumları

Üretim esnasında birçok dermatolojik testten geçirilen Dalin yumuşatıcı ve deterjan ürünleri, cilt bariyerine zarar vermeyen formüllere sahiptir. Boya içermeyen formülüyle alerjik bünyeli kişilerin ve bebeklerin kıyafetlerinde güvenli kullanımı için uygun özellik gösterir. Hassas ve alerjik bünyeler için Trendyol üzerinden satın alacağınız ürüne uygun fiyatlarla erişim sağlayabilirsiniz. Avantajlı indirimleri yakalayabilir, uygun aralıklarda yer alan Dalin deterjan 1,5 L + yumuşatıcı 1,5 L fiyatlarına göz atabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünlerde müşteri yorumları bulunur. Ürünü daha önceden kullanan deneyimli müşterilerin yazmış olduğu Dalin deterjan 1,5 L + yumuşatıcı 1,5 L yorumlarını inceleyebilirsiniz. Deneyimli müşterilerin yorumlarından yola çıkarak ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Bebeğiniz için özel olarak hazırlanan ürünü kullanabilir, hassas cildine zarar vermeyen bu deterjanı ve yumuşatıcıyı güvenle kullanabilirsiniz.