2
Musluk Başlığı kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Demiray Krom 3 Fonksiyonlu Mutfak Lavabo Başlığı 360 Derece Döner Musluk Ucu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
69,60 TL

Ürün Bilgileri

Demiray Krom 3 Fonksiyonlu Mutfak Lavabo Başlığı 360 Derece Döner Musluk Ucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eymen Ticaret Satıcı Ünvanı: NURGÜL DEMİRAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6316915151800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790332112
    Bu ürün Eymen Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Esnek plastik başlığı ile istediğiniz yöne çevirebilirsiniz
  • Başlığı ileri geri iterek suyu ister normal akışta ister tazyikli olarak akmasını sağlayabilirsiniz
  • Standart lavabo musluk türlerinin hepsine uyum sağlar
  • Montaj gerektirmez, batarya ağzını musluğa yerleştirip çevirerek vidalamanız yeterlidir
  • Mutfakta işlerinizi kesinlikle kolaylaştıracak mükemmel bir ürün
  • Sert plastik malzemeden üretilmiştir
  • Paket içeriği:
  • 1 adet 3 aşamalı plastik esnek musluk başlığı
Geri Bildirim Ver

Krom 3 Fonksiyonlu Lavabo Başlığı 360 Derece Musluk Ucu

Mutfak ekipmanları arasında önemli bir yere sahip olan musluklar farklı tasarım ve modelleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Genel olarak mekan sahipleri tarafından tercih edilen tasarımlar kendi aralarında tazyikli ve basınçlı suların kullanılmasına olanak sağlayan musluk başlıkları ile hayatı kolaylaştırır. Ayrıca tazyik sayesinde işlemler daha hızlı yapılmış olur. Çok sayıda farklı model ve tazyik basıncı ile üretimi yapılan musluk başlıkları gerek özellikleri gerekse kaliteleri ile değişiklik gösterebilir. Demiray markası tarafından yapılan üretimler kalitesi ve uzun kullanımları ile pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünler arasında yer alır. 3 fonksiyonlu musluk başlığı markanın farklı kullanımlara uygun olarak üretimini yaptığı başlıklar arasında yer almasına karşın aynı zamanda su tasarrufu konusunda da ciddi avantajlar sağlar. Kalitesi ile de dikkat çeken ürün fiyatlandırma konusunda ki başarısı ile de tercih edilebilir ürünler arasında yer almaktadır.

  • 3 fonksiyonlu
  • Dayanıklı tasarım
  • Uygun fiyat

Demiray Mutfak Lavabo Başlıkları Kullanımı

Demiray Mutfak Lavabo Başlıkları Kullanımı

1945 yılında Kütahya’da kurulan Demiray, ısı cihazlarının satışları ile üretimlerine başlarken devam eden yıllarda çok sayıda farklı cihaz ve ekipmanın üretimini yapmaya başlamıştır. Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden birisi olan Demiray 2015 yılında ürün ihraç etmeye başlamıştır. Üretimi yapılan ürünler dünyanın farklı kıtalarında yer alan 7 ülkeye gönderilirken bu sayede AR-GE ve yenilik çalışmaları da devam etmektedir. Türkiye’nin çok sayıda şehrinde fabrikaları bulunan marka; lavabo başlıklarında yenilikçi tasarımlarını dayanıklılık ve sağlamlık temellerine yerleştirerek son derece kaliteli ürünler ortaya koyar. Mutfak lavabo başlığı üretimini de uzun yıllardır üstlenen marka müşterilerinin kullanımlarına uygun çok sayıda ürünü imal etmektedir. 3 fonksiyonlu musluk olmaları nedeniyle farklı kullanımlara uygun olan ürün, tüm modlarında farklı açılara dönebilme kabiliyetine sahiptir. Krom kaplama olan ürün gerek pratik kullanım gerekse şıklık olarak son derece dikkat çeker. Kolay kurulum özelliğine sahip esnek plastik ürün 360 derece dönebilmesi ile konfor sunar.

Demiray Krom 3 Fonksiyonlu Mutfak Lavabo Başlığı 360 Derece Döner Musluk Ucu

Demiray Krom 3 Fonksiyonlu Mutfak Lavabo Başlığı 360 Derece Döner Musluk Ucu

Demiray krom 3 fonksiyonlu mutfak lavabo başlığı 360 derece döner musluk ucu özellikleri ile düşük tazyik ve yüksek tazyik ayarlanabilme fonksiyonuna sahiptir. Esnek plastiği sayesinde 360 derece dönebilen ürünün başlık kısmı da hareketli olarak üretilmektedir. Başlığın ileri geri hareketi ile suyun normal veya tazyikli olarak püskürtülmesine olanak sağlayan ürünün montaj gerektirmemesi herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilmesine olanak sağlamaktadır. 3 fonksiyonlu 360 oynar musluk başlığı tasarruflu başlık krom ucunun musluğun ağız kısmına vidalanması ile kullanılan ürün sert plastikten imal edilmesine karşın üzerinde bulunan krom kaplama ile şıklık ve dayanıklılık vadetmektedir. Belli fiyatlardan satışa sunulan Demiray Krom 3 Fonksiyonlu Mutfak Lavabo Başlığı 360 Derece Döner Musluk Ucu indirim kampanyalar ile de satışa sunulabilir.

Demiray Krom 3 Fonksiyonlu Mutfak Lavabo Başlığı 360 Derece Döner Musluk Ucu Yorum

Demiray Krom 3 Fonksiyonlu Mutfak Lavabo Başlığı 360 Derece Döner Musluk Ucu Yorum

Demiray krom 3 fonksiyonlu mutfak lavabo başlığı 360 derece döner musluk ucu yorum bilgilerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Yorumlar kısmından ürünü kullananların tazyik akışı sayesinde işlemlerini daha hızlı çözdükleri görülür. Genel olarak yapılan yorumlar marka ve ürün ile ilgili olurken farklı fonksiyonlar için yapılan yorumlarda müşteri memnuniyeti ön plana çıkar. Ürün ile ilgili yapılan yorumlar musluk başlığının kullanımı, fonksiyonları, dayanıklılığı ve müşteri deneyimleri çerçevesinde değişiklik gösterebilir. Ürün ile alakalı yapılan yorumlar genel olarak olumlu ve şık görünümü ile de yüksek değerlendirme notlarına sahiptir. Demiray krom 3 fonksiyonlu mutfak lavabo başlığı 360 derece döner musluk ucu satın al seçeneği ile tek tıkla sipariş verilebilir. Dayanıklı tasarıma sahip olan ürün, uzun yıllar kullanım sağlayarak su tasarrufu sağlamanızı, mutfak işlerinizi daha hızlı tamamlamanızı hedefler. Demiray Krom 3 Fonksiyonlu Mutfak Lavabo Başlığı 360 Derece Döner Musluk Ucu kampanya zamanlarında avantajlı fiyatlar yakalayabilirsiniz.