Dermalogica Dynamic Skin Retinol Serum 30 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.645 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.855,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermalogica Dynamic Skin Retinol Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markatrend Satıcı Ünvanı: MARKATREND KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612073041100001 Vergi Kimlik Numarası: 6120730411
    Bu ürün Markatrend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: Booster teknolojisine sahip, hızlı etki eden çoklu: retinoidimiz, cildi pürüzsüzleştirmeye, kırışıklıkların ve gözeneklerin görünümünü azaltmaya, düzensiz cilt tonunu dengelemeye yardımcı olur. Hızlı ve etkili Granactive Retinoid®, Retinol, zaman salınımlı kapsüllenmiş Retinol ve Retinol Booster kompleksi, ciltteki dört yaşlanma belirtisini hedef almak için farklı hızlarda çalışan cildi yumuşatıcı aktifleri cilde sağlar. Konsantre Skualen, Yulaftan elde edilen Beta-Glukan ile birlikte çalışarak, daha iyi görünen bir cilt için cildi desteklemeye yardımcı olur. Ürün Kullanım Önerileri: Cilt temizlendikten sonra, ince bir tabaka halinde tüm yüze uygulayın. Göze getirmeyin. Akşamları kullanın. Eğer ciltte bir kuruluk veya kızarıklık oluşursa, kullanım sıklığını azaltın. Gündüzleri SPF içeren bir ürün kullanın. Sadece harici kullanım içindir. Bu ürün bir A Vitamini türevi olan Retinol içerir. Eğer hamileyseniz veya emziriyorsanız, kullanmadan önce doktorunuza danışın. Ürün açıldıktan sonra kullanım süresi ambalaj üzerinde belirtilmiştir. Ürün İçeriği: Water/Aqua/Eau, Squalane, Glycerin, Hexyldecanol, Propanediol, Dimethyl Isosorbide, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyacetophenone, Hydroxypinacolone Retinoate, Retinol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Cupressus Sempervirens Oil, Juniperus Virginiana Oil, Abies Sibirica Oil, Tocopherol, Beta-Glucan, Caprylyl Glycol, BHT, Ceramide NP, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Palmitate, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hydroxystearic Acid, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Laureth-23, Trideceth-6 Phosphate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Linalool.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Retinol
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver