EDA TEKNİK Samsung Galaxy Tab A8 Sm-t290 Uyumlu Ekran Dokunmatik Beyaz Set Full Lcd Ekran

669 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EDA TEKNİK Samsung Galaxy Tab A8 Sm-t290 Uyumlu Ekran Dokunmatik Beyaz Set Full Lcd Ekran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EDA TEKNİK Satıcı Ünvanı: EDA TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324087626100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240876261
    Bu ürün EDA TEKNİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TEKNİK BİLGİNİZ YOK İSE PROFESYONEL SERVİS DESTEĞİ ALMANIZI TAVSİYE EDERİZ (Ürün montajında yapacağınız herhangi bir yanlış da Cihazınıza veya yedek parçaya zarar verdirebilirsiniz , bu gibi zarar durumlarında Firmamız kesinlikle mesul değildir.) Satmakta Olduğumuz Ürünler İçin Uyulması Gereken Kurallar (Lcd Ekran, Dokunmatik, Flexler, Batarya, Telefon Kasası, Kameralar, Vs.) * Ürünleri Montaj Yapmadan Vida Takmadan İlk Başta Soketleri İle Deneyip Çalıştığını Gördükten Sonra Montajını Sağlayın. * Montaj İşleminden Geçen Ürün İade Yada Değişime Tabi Değildir. * Kırık, Lehimli, Yıpranmış, Jelatinsiz, Etiketsiz Ekranların İadesi Ve Değişimi Yoktur. * Değişim Ve İadesi Olmayan Ürün Açıklamasındaki Tüm Maddeler Tüm İthalatçıları Kapsayan Genel Kuraldır. * Soketi Yırtık Batarya Ve Teknik Parçaların İadesi Ve Değişimi Kabul Edilemez.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver