Enterogermina Yetişkin Probiyotik 5ml | 10 Flakon

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Enterogermina Yetişkin Probiyotik 5ml | 10 Flakon

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sanofi enterogermina yetişkin probiyotik 5ml | 10 flakon probiyotik mikroorganizma gıda takviyesi ürün özelliği
  • -enterogermina polyantibiyotik dirençli bacillus clausii sporları içeren bir probiyotik gıda takviyesidir. -enterogermina'nın diğer probiyotik ürünlerinden en büyük farkı, canlı spor formunda olan tek ürün olmasıdır. -bacillus clausii bakterisini koruyan spor, sert bir kabuktur ve bakterinin mideden kayba uğramadan bağırsağa ulaşmasını sağlar. Bu sayede 4 milyar bakteri, canlı olarak bağırsakta aktive olur. Bağırsak bakteriyel florasındaki değişiklikler önem taşır. Enterogermina içeriğindeki probiyotik mikroorganizmaların yararları -Bu gıda takviyesi probiyotik mikroorganizma içerir. Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur (1). Enterogermina 5 ml özellikleri nelerdir? -enterogermina 5 ml yetişkinler için olan versiyonunun öne çıkan özellikleri aşağıda listelenmiştir
  • -kutu içinde 5 ml' lik 10 adet flakon (ampul) bulunmaktadır, -4 milyar bakteri (koloni oluşturan birim), -Spor formunda olması sayesinde buzdolabında saklanması gerekmez, -Kullanıma hazır flakonlar tatsız ve kokusuzdur, -Sıcak içeceklerle birlikte tüketilebilir. -enterogermina, bağırsakların normal florasında bulunan ve patojenik özelliği olmayan bacillus clausii sporlarının bir preparatıdır. -ağızdan tatbik edildiğinde, bacillus clausii sporları, hem kimyasal hem de fiziksel maddelere karşı yüksek direnç göstermeleri nedeniyle, asit gastrik suların bariyerini, zarar görmeden aşar ve vücuda etki eder ürün kullanımı
  • 11 yaş ve üzeri bireylerde günde 1 flakon içilerek tüketilebilir. Ürün içeriği
Geri Bildirim Ver

Enterogermina Yetişkin Probiyotik 5 ml 10 Flakon

Bağırsak bakterileri, insan sağlığı için vücutta bulunmalıdır. Çeşitli sebeplerden bağırsak bakterilerin azalması sık görülen bir durumdur. Bu dönemlerde probiyotikler müşterilere yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve sağlıklı bir bedene sahip olmaya imkan tanır. Hemen hemen her yaş grubu için kullanımı gereklidir. Antibiyotik tüketimi sonrası kaybedilen yararlı bakterileri geri kazanma olanağı sunar. Enterogermina yetişkin probiyotik 5 ml 10 flakon da bu imkanları sağlamayı amaçlayan bir üründür. Gıda takviyesi olarak da alınmasıyla sağlıklı yaşama sahip olmanıza yardım eder. Canlı spor formunda olan ürün, bakterinin mideden kayba uğramadan direkt bağırsaklara geçebilmesini sağlar. Böylelikle 4 milyar canlı ve yararlı organizmanın bedeninizde bulunmasına olanak verir. Bakterilerin spor formunda olması sayesinde ilaç kutusunu buzdolabında saklamaya gerek olmaz.

  • 5 ml ölçek
  • Canlı spor bakteri
  • 11 yaş ve üzeri kullanım imkanı

Enterogermina Probiyotik 5 ml 10 Flakon Yorumları

Enterogermina Probiyotik 5 ml 10 Flakon Yorumları

Enterogermina yetişkin 10 flakon pek çok avantajlı özelliği ile bilinir. Bu özellikler sayesinde tercih edilir ve müşterisini memnun bırakır. Size sağlıklı ve keyifli bir deneyim sunar. Enterogermina yetişkin probiyotik 5 ml 10 flakon yorumları içerisinde ürünün özelliklerinden sıklıkla bahsedilir. Kolay kullanım fonksiyonu bunlar arasındadır. Ağızdan tüketilen ürün, ampul formundadır. 11 yaş ve üzeri müşteriler tarafından günde bir kez içilmesi tavsiye edilir. Her gün tüketildiğinde sindirim sistemindeki mikroorganizmaları düzenler. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. 5 ml olması sayesinde taşıması kolaydır. Gün içinde müşterinin yanında bulundurma imkanı vardır. Flakon içindeki bakteriler, canlı spor halindedir. Bu sebeple 4 milyar bakteri bağırsaklarda canlı olarak aktive olur. Böylelikle gıda takviyesi olarak kullanılması mümkündür. Sağlıklı yaşam sürdürmenizde önemli bir role sahip olur.

Yetişkin Probiyotik 5 ml 10 Flakon Avantajları

Yetişkin Probiyotik 5 ml 10 Flakon Avantajları

Enterogermina yetişkin probiyotik ürününün özellikleri sayesinde pek çok avantajı vardır. Müşterilerin isteklerini karşılar ve ihtiyaçlarına hizmet eder. Sağlıklı bir yaşam sürmenizde rol oynar. Enterogermina yetişkin probiyotik 5 ml 10 flakon kullananlar, bu probiyotik ürününden oldukça memnundur. Geniş bir yaş aralığı tarafından kullanılabilmesi bu avantajlardan biridir. 11 yaşından büyük her insan tarafından tüketilmesi mümkündür. Böylelikle ebeveynler bu yaştan büyük çocuklarına güvenle verebilir. Olası durumlar sebebiyle kaybedilen veya azalan yararlı bakterileri yeniler. Böylelikle bağışıklık sisteminin güçlenmesine olanak verir. 5 ml oluşu ve küçük ambalajı sayesinde yer kaplamaz. Gündelik hayatta yanınızda taşımanız mümkün hale gelir. Flakon yapısı ise kolay kullanım sunar. Ağızdan alınmasıyla tüketimi konfor sağlar. Sizi yormayan bir deneyim yaşatır. Günde bir defa olmak üzere tek flakon alınması tavsiye edilir.

Enterogermina Yetişkin 5 ml 10 Flakon Fiyatı

Enterogermina Yetişkin 5 ml 10 Flakon Fiyatı

Enterogermina yetişkin probiyotik 5 ml 10 flakon fiyatı, ürünün sunduğu bu avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Üretim aşaması, içerisinde yer alan materyal ile malzemeler de bu süreçte rol oynayan etkenlerdendir. Enterogermina yetişkinler için 5 ml x 10 flakon sağlığınızı korumayı hedefler. Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek sizi olası hastalıklardan korur. Sindirim sisteminize zararsız 4 milyon canlı spor bakteri yerleştirir. Ağızdan alınmasıyla tüketimi oldukça rahattır. 11 yaşından sonraki her birey tarafından kullanımı pratiktir. Küçük boyutuyla her yerde saklanabilir. Çanta, dolap, masa gibi pek çok farklı alanda bulundurulması mümkündür. Ürün uzun süreli sindirim sistemimi güçlendirebilir. Sunduğu imkanlar sayesinde etkili bir probiyotik takviyedir. Birçok özellik ile avantajı bulunan Enterogermina yetişkin probiyotik 5 ml 10 flakon satın almak için online alışverişin adresi Trendyol'u tercih edebilirsiniz.