Ezberbozan Çay EZBERBOZAN DEMLİK POŞET 5000GR (30GR DEMLİK POŞET)

1.950 TL
(390 TL / kg)
Şimdi Al
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
EZBERBOZANÇAY KOCAELİ İSMAİL TOPCAN
9.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.950 TL
TATDAY GIDA PAZARLAMA
9.7
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.950 TL
ORUÇ GRUP
9.7
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.950 TL
ŞEN GIDA
10
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.950 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ezberbozan Çay EZBERBOZAN DEMLİK POŞET 5000GR (30GR DEMLİK POŞET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EZBERBOZAN ÇAY SAYAR GIDA Satıcı Ünvanı: NEBİHAT SEYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7660658481 Adres: Mahalle/Semt:KOÇYAZI MAH. Cadde/Sokak:BULUT SK. No:19 A
    Bu ürün EZBERBOZAN ÇAY SAYAR GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNÜMÜZ 30 GR * 167 adettir Koli İçi 30 Gr x 167 Adet : 5 Kg Sade Çaylar %5 Fire Verilerek Toz Alma Sisteminden Geçirilir ve Tozsuz Bir Çay Harmanı İle Üretim Sürecine Girer.
  • Bu Özelliği Tüketilinceye Kadar Bulanmama Özelliği Kazandırır.
  • Ayrıca Yapılan Üretimde Bekletilmiş İlk Hasat Çaylar Kullanılır ki Bu Ayrı Bir İçim Keyfi Verir.
  • Özellikle Dem ve Kızıllığı Daha Fazla Öne Çıkarabilmek ve Yumuşak Bir İçim Kazandırmak İçin Harmanlarımıza %5 Sri?lanka Çayı Ekli?yoruz.
Geri Bildirim Ver