Gıpta Fresco Spiralli Pp Kapak A4 96 Yaprak Defter Seti - 4 Kareli, 4 Çizgili 8'li

355,98 TL
(44,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
341,44 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
388,70 TL
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gıpta Fresco Spiralli Pp Kapak A4 96 Yaprak Defter Seti - 4 Kareli, 4 Çizgili 8'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MANKAN Satıcı Ünvanı: MANKAN MÜHENDİSLİK İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612135928500001 Vergi Kimlik Numarası: 6121359285
    Bu ürün MANKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Gıpta Fresco Spiralli PP Kapak A4 96 Yaprak Defter Seti - 4 Kareli, 4 Çizgili 8'li GIPTA FRESCO SP.PP KAPAK A4 96 YAPRAK DEFTER SETİ - 8'Lİ ( 4 KARELİ, 4 ÇİZGİLİ)Üzerindeki plastik kapak sayesinde defterin yaprakları deforme olmaz.Plastik helezon spiral sayesinde rahat kullanım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kapak Türü Sert
  • Tel Tipi Spiralli
  • Sayfa Tipi Kareli
  • Sayfa Sayısı 96 Yaprak
  • Boyut Orta Boy
  • Renk Turuncu
  • Defter Tipi Okul Defterleri
  • Kağıt Boyutu A4
Geri Bildirim Ver

Gıpta Fresco Spiralli PP Kapak A4 96 Yaprak 4 Kareli 4 Çizgili 8'li Defter Seti

Ders ya da toplantı gibi önemli görüşme konularında not almaya ihtiyaç duyabiliriz. Söz konusu notlar, iş ve ders çalışma düzeninde başarı sağlamanıza yardımcı olur. Önemli notları unutulmaz hâle getirebilmek için kaliteli defterler önem kazanır. Gıpta Fresco spiralli pp kapak A4 96 yaprak defter seti 4 kareli 4 çizgili 8’li model kullanıcıya ergonomi sunmak üzere geliştirilmiştir. Her ihtiyaca aynı anda hitap edebilmek için defter setinin içerisinde çizgili ve kareli modeller bulunur. Kaliteli üretimi sayesinde defterlerin uzun süre kullanımda deformasyon ihtimali ortadan kalkar. Muntazam şekilde dizilmiş spiraller, defter setinin kullanımına kolaylık kazandırır. Size sadece önemli toplantı ve ders notlarını uzun süre korumak kalır. Geri kalan her şeyi Gıpta Fresco serisi halleder.

  • Boyut: A4
  • Yaprak: 96
  • Model: Spiralli

Gıpta Fresco Spiralli A4 96 Yaprak Defter Seti Özellikleri

Gıpta Fresco Spiralli A4 96 Yaprak Defter Seti Özellikleri

Gıpta Fresco spiralli pp kapak A4 96 yaprak defter seti 4 kareli 4 çizgili 8’li modelin özellikleri kullanıcıların istekleri temel alınarak tasarlanmıştır. Takım içeriği 4 kareli ve 4 çizgili olmak üzere toplam 8 adet üründen oluşur. Set içerisinde bulunan her bir defterin yaprak sayısı 96 olarak belirlenmiştir. Paket içeriğinde bulunan her bir ürün farklı renklerde tasarlanmıştır. Bir diğer renge kolay biçimde uyum sağlayan defterleri kütüphanenizde kolayca bulundurabilirsiniz. Üretiminde ve tasarımında konforu geliştirmek üzere kaliteli spiraller kullanılmıştır. Düzenli biçimde dizilmiş spiraller sayesinde sayfaları kolayca çevirmek mümkün hâle gelir. Setin her bir parçası kaliteli materyallerden üretilmiştir. Defterlerin kapağında kullanılan plastik malzeme deformasyona karşı koruma sağlar. Bu sayede uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Gıpta Fresco Spiralli Pp Kapak Defter Seti Kaliteli mi?

Gıpta Fresco Spiralli Pp Kapak Defter Seti Kaliteli mi?

Gıpta Fresco spiralli pp kapak A4 96 yaprak defter seti 4 kareli 4 çizgili 8’li yorumlarında kullanıcı beğenisini karşılayan bir kırtasiye ürünü olduğu görülür. Set içinde yer alan her bir parçanın üretiminde PP kapak teknolojisi kullanılmıştır. PP kapak modeli defteri korumak üzere geliştirilir. Gıpta Fresco serisinde kullanılan bu teknoloji sayfaların uzun süre korunmasına yardımcı olur. Malzemelerin spiralleri ise plastik helezon malzemeden üretilmiştir. Darbe ve ezilmeye karşı dayanma gücü gösteren spiraller sayesinde defter sayfaları uzun süre korunur. Bu sarmalların yumuşak dokusu, kullanılırken yaprakların zarar görmesini önler. Kullanıcıya kolaylık sunan spiraller sayesinde defterin sağ ve sol bölümü rahatlıkla kullanılabilir. Size de ergonomik bir defterin keyfini çıkarmak kalır.

Gıpta Fresco Spiralli Pp Kapak Defter Seti Kullanışlı mı?

Gıpta Fresco Spiralli Pp Kapak Defter Seti Kullanışlı mı?

Gıpta Fresco spiralli pp kapak A4 96 yaprak defter seti 4 kareli 4 çizgili 8’li modelin oldukça kullanışlı özellikleri bulunur. Defterlerin düzenli spiral teknolojisi kullanıcıya maksimum kolaylık sunmayı amaçlar. Ürünü açarken kapak ve sayfalar spirallerden düzgün bir biçimde geçer. Böylece kullanım esnasında aksilikler yaşamanıza gerek kalmaz. İsterseniz fonksiyonel sarmalları sayesinde katlayarak kullanabilirsiniz. Gıpta Fresco model bu ürünlerin boyutu A4 olarak belirlenmiştir. Bunun yanı sıra setin içerisinde kareli ve çizgili olmak üzere farklı çeşitler bulunur. Böylece set, her alanda not alma anını kolaylaştıran bir ürün olmayı başarır. Defter seti, kaliteli üretim ve kullanışlı özelliklerin yanı sıra şık tasarım öğelerine sahiptir. 8’li set içerisinde bulunan her bir gereç farklı kapak renklerinde üretilmiştir. Yaşamın her alanında kolaylık sunan defter setini soru işaretlerine maruz kalmadan kullanabilirsiniz. Gıpta garantisiyle üretilen Fresco model defter seti, Trendyol’da satışa sunulur ve adresinize hızlı bir biçimde teslim edilir.