Gomax Kablosuz Mini Klavye Mouse

229 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gomax Kablosuz Mini Klavye Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknomi Satıcı Ünvanı: IŞIK TEKNO BİLİŞİM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0467053360900014 Vergi Kimlik Numarası: 4670533609
    Bu ürün teknomi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz Led Işıklı Bluetooth Türkçe Mini Klavye Mouse Smart Tv Box - Siyah

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Bluetooth
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Renk Beyaz
  • Klavye Dili Türkçe
  • Aydınlatma Var
  • Touchpad Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Gomax Kablosuz Siyah Led Işıklı Bluetooth Türkçe Mini Klavye Mouse Smart Tv Box

Kullandığımız pek çok elektronik cihazı kontrol etmek için hemen yakınında bulunmamız gerekir. Bu gereklilik kimi zaman oldukça zorlayıcı olabilir. Gomax kablosuz LED ışıklı siyah mini klavye, bu sorunu çözmek üzere geliştirilmiş çok işlevsel ve kullanışlı bir üründür. Bu mini klavye ile USB girişi olan tüm cihazları rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Gomax kablosuz LED ışıklı siyah mini klavye çok geniş bir kullanım alanı sunar. Akıllı televizyondan bilgisayara kadar birçok cihazda, internette gezinmeyi, müzik dinlemeyi, video ya da film izlemeyi çok daha pratik hâle getirir.

  • USB girişi olan tüm cihazlara uyumludur
  • 10 m’ye kadar iletim alanına sahiptir
  • Şarj edilebilir lityum batarya

Gomax Kablosuz Işıklı Mini Klavye Nasıl Çalışır?

Gomax Kablosuz Işıklı Mini Klavye Nasıl Çalışır?

Gomax kablosuz LED ışıklı siyah mini klavye ürününün kutusunun içinde USB şarj kablosu ve ürünü cihazlara bağlamak için kullanılan bir aparat bulunur. Bu aparat, cihazın alt kısmındaki batarya bölmesinin içindedir. Hem USB 1.0 hem de USB 2.0 girişleri formatını destekleyen bu aparatı, klavyeyi kullanmak istediğiniz cihaza takmanız yeterlidir. Bu işlemi yaptıktan sonra Gomax kablosuz LED ışıklı siyah mini klavye kullanıma hazır hâle gelir; ekstra bir kurulum yapmanıza gerek kalmaz. Mini klavyenin sol üst kısmında müzik ve video dosyalarını kontrol etmenizi sağlayan tuşlar yer alır. Sağ üst bölgesinde ise yön tuşları bulunur. Bu ikisinin arasında ise touch pad yerleştirilmiştir. Bu touch pad vasıtası ile Gomax kablosuz LED ışıklı siyah mini klavye, mouse olarak da kullanılabilir.

Gomax Kablosuz Işıklı Mini Klavye Boyutu Nedir?

Gomax Kablosuz Işıklı Mini Klavye Boyutu Nedir?

Gomax kablosuz LED ışıklı siyah mini klavye, 14,68 x 9,75 x 1,9 cm boyutlarındadır. Bu ufak boyutları sayesinde hem çok yer kaplamaz hem de kolaylıkla kontrol edilebilir. Ürünün tuş takımı ışıklandırmasının renkleri isteğe bağlı olarak değiştirilebilir. Kırmızı, mavi, yeşil, sarı ve karışık renk seçenekleri arasından istediğinizi tercih edebilir, böylece klavyeyi karanlıkta bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünü ışıkları kapalı şekilde kullanmak da mümkündür. Gomax kablosuz LED ışıklı siyah mini klavye, Windows 2000, XP, Vista, CE, 7,8,10 ile Linux ve Android işletim sistemine sahip cihazlarla uyumlu olarak çalışır. Ürünün bataryası yaklaşık 30 dakika gibi kısa bir sürede şarj olur. Uzun bir süre boyunca yeniden şarja ihtiyaç duymadan kullanılabilir.

Gomax Kablosuz Işıklı Mini Klavye Ergonomik midir?

Gomax Kablosuz Işıklı Mini Klavye Ergonomik midir?

Gomax kablosuz LED ışıklı siyah mini klavye oldukça ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ele tam oturur. Pratik bir kullanım sağlar. Herhangi bir yorgunluk ya da zorlanma hissettirmez. Elden kaymayacak şekilde dizayn edilmiş olması da ürünün rahat kullanımına katkı yapar. Gomax kablosuz LED ışıklı siyah mini klavye, sadece 109 gr ağırlığındadır. Bu da kullanım açısından oldukça avantajlı bir özelliktir. Mini klavye, 10 metrelik kapsama alanına sahiptir. 2,4 GHz’lik kablosuz bağlantı ile bu alan içerisindeki cihazları kontrol etmenize olanak verir. Rahat bir basma hissi veren silikon tuşları ile özellikle televizyondan video veya film izlerken arzu ettiğiniz aramaları kolaylıkla yapabilirsiniz. Ürünün dokunmatik touch pad yüzeyi herhangi bir gecikme yapmaz, son derece kalitelidir. Gomax kablosuz LED ışıklı siyah mini klavye yorumlarında ürünün çok pratik bir kullanış sağladığının altını çizen görüşler bulunur. Bu ürünü Trendyol’dan en uygun fiyatla, güvenilir bir şekilde sipariş edebilirsiniz.