Gripper Gpr-170 Iş Ayakkabısı Kompozit Burunlu

1.199 TL
Son 2 ürün!
Beden: 41
40
41
42
43
44

Ürün Bilgileri

Gripper Gpr-170 Iş Ayakkabısı Kompozit Burunlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Apaydın İş Güvenlik Satıcı Ünvanı: ŞEVKET APAYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2404379812000011 Vergi Kimlik Numarası: 0700037927
    Bu ürün Apaydın İş Güvenlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Unisex siyah kompozit burunlu iş ayakkabısı s1

Ürün Özellikleri

  • Tip Ayakkabı
Geri Bildirim Ver

Gripper GPR-170 İş Ayakkabısı Kompozit Burunlu

Gripper GPR-170 iş ayakkabısı kompozit burunlu iş emniyetinin sağlanması amacıyla üretilir. Zorlu güvenlik testlerinden geçer, üst düzey dayanıklılığa ulaşır ve müşterilere sunulur. Üretimde kullanılan malzemelerden yöntemlere kadar her bir aşama Avrupa standartlarıyla tam uyum sağlar. Güvenlik noktasında sunulan üst düzey korumanın yanı sıra tasarım kriterleri de dikkat çekicidir. Ayakkabının gözenekli yapısı kullanım esnasında ayağın hava almasına yardımcı olur. Ter emme ve antibakteriyel özellikler de kullanımda önemli avantajlar sağlar. Tüm bu üretim prensipleri müşterilerin ayağında kötü koku oluşumunu ve bakterilerin üremesini engeller. Modelin kışın ihtiyaç duyulan sıcaklığı yazın ise serinliği sunması önemli tercih sebeplerindendir. Siz de hem konforlu hem de güvenli bir iş ayakkabısı satın almak istiyorsanız seçiminizi GPR-170 modelinden yana kullanabilirsiniz.

  • Üst düzey güvenlik
  • Konforlu kullanım
  • Her mevsim giyilme imkanı

Gripper GPR-170 İş Ayakkabısı Kullanım Avantajları

Gripper GPR-170 İş Ayakkabısı Kullanım Avantajları

Tehlikeli, ağır ve ekstra dikkat gerektiren işlerde çalışanların tercih ettikleri ayakkabı son derece önemlidir. Bu kişiler, ihtiyaç duydukları güvenlik ve konfora ancak doğru bir seçimle ulaşır. Gripper iş ayakkabısı, kişilerin beklentilerini ve ihtiyaçlarını başarıyla karşılar. Öncelikle omurgayı destekler. Uzun süre ayakta durulsa dahi modele entegre edilen özel taban ağrı hissini minimuma indirir. Böylece müşteriler sadece başlarına gelecek iş kazalarına karşı tedbir almaz, genel sağlıklarını da koruma imkanına erişir. Esnek yapı hareket halinde maksimum özgürlüğün sağlanması noktasında devreye girer. Bu sayede rahatlık ve çalışma verimi artar. Esnek, hava alan ve darbe emici özellikleri bulunan model ayak sağlığının korunmasına katkıda bulunur. Ürünün verdiği destek müşterinin kendini psikolojik olarak da iyi hissetmesini sağlar. Siz de kendinizi her anlamda avantajlı hissetmek istiyorsanız GPR-170’i tercih edebilirsiniz.

Gripper GPR 170 İş Ayakkabısı Kompozit Burunlu Yorumları

Gripper GPR 170 İş Ayakkabısı Kompozit Burunlu Yorumları

Gripper GPR 170 detaylı düşünülmüş tasarımı ve kullanım konforuyla farklı beklentileri olan müşterileri yakalamayı başarır. Modelin hem iç hem dış dizaynı büyük bir titizlikle yapılır. Özel malzemelerden üretilen desenli ve delikli taban farklı zeminlerde kaymayan performansıyla dikkat çeker. SRA+SRB testlerinden geçmiş olması da önemli bir göstergedir. Modelin iç dizaynı ise ayakla tam uyum sağlar ve hissedilen konfor maksimuma çıkarılır. Titreşimlere karşı verdiği destekle müşterilerin rahatına katkıda bulunulur. Ayakkabının üretiminde tercih edilen malzemeden kaynaklı olarak su geçirmez özelliği de bulunur. Böylece farklı çalışma alanlarında rahatlıkla kullanım imkanı sunulur. Aşınmaları ve darbelere karşı da dayanıklıdır. Müşterilerin yaptığı Gripper GPR-170 iş ayakkabısı kompozit burunlu yorumları ise genelde memnuniyet odaklıdır. Siz de memnun müşteriler arasında yer almak istiyorsanız bu modeli satın alabilirsiniz.

Gripper GPR-170 İş Ayakkabısı Kompozit Burunlu Fiyatı

Gripper GPR-170 İş Ayakkabısı Kompozit Burunlu Fiyatı

Gripper, iş ayakkabısı seçiminde kalite, konfor ve fiyat gibi pek çok noktanın göz önüne alındığının farkındadır. Bu nedenle her zaman üretimde kaliteli malzeme ve üst düzey teknolojik sistemler kullanılır. Gerekli tüm güvenlik testlerinden başarıyla geçilmesinde markanın benimsemiş olduğu üretim prensibinin etkisi büyüktür. Yürütülen sürecin sonunda müşterilerden talep edilen Gripper GPR-170 iş ayakkabısı kompozit burunlu fiyatı ise makul bir seviyededir. Bu noktada sağlıklı değerlendirmenin yapılması için alınan verimle ödenen fiyat arasındaki dengeyi baz almak gerekir. Modelin müşterilere ESD özelliğini sunması önemli bir avantajdır. Bu sayede elektrostatik yükler dağıtılır. Elektrik şoku yaşanma riski ise minimuma indirilir. Bu noktada alınan ek tedbirlerle ihtiyaç duyulan koruma sağlanır. Siz de performansından fiyata kadar her noktada sizi tatmin edecek iş ayakkabısına sahip olmak için Trendyol'u tercih edebilirsiniz.