GÜÇLÜ Strafor Kartonpiyer (stropiyer)- 5 Ad 2*10 Mt

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GÜÇLÜ Strafor Kartonpiyer (stropiyer)- 5 Ad 2*10 Mt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IŞILTI DEKORASYON Satıcı Ünvanı: SUAT BAŞAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1440165523
    Bu ürün IŞILTI DEKORASYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 mt fiyatıdır

Ürün Özellikleri

  • Kalınlık 10 mm
Geri Bildirim Ver

GÜÇLÜ Strafor Kartonpiyer (Stropiyer)- 5 Adet PRA02

Strafor kartonpiyer, bozulmayan veya kolay kolay kırılmayan materyallerden üretilen sağlam bir üründür. Stropiyer, tavanları kaplamak için kullanılır. Yanmaz bir malzemedir ve yapılarda tercih edilir. Isıya dayanıklı olduğu için evde kullanımı çok güvenlidir. Tavan strafor kartonpiyer kaliteli yapısıyla iç mekan dekorunuz için uyumlu bir yapı sergiler. Odalarınızın atmosferine hoş bir hava katan bu ürün aynı zamanda detay tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Tavan, köşe pervaz tasarımlarına bakarak ev dekorasyonunuza kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Bu ürün kullanılan alana farklı görünüm sunar. Ürün tavanda hem modern hem de klasik görünüm oluşturmanıza olanak sağlamaktadır. Hazır plastik model, eve modern bir görünüm kazandıran tasarımda üretilmektedir. Evindeki tavanın görüntüsünü değiştirmek isteyenler bu seçeneği değerlendirebilir. Ürün, iç mekan dekoratif tasarımı olarak öne çıkmaktadır. Tavanı süslemek için kullanılan bu ürün beyaz renkte sunulmaktadır.

  • Dekoratif
  • Dayanıklı
  • Her eve uygun tasarım

Dayanıklılık Sunan Güçlü Strafor Kartonpiyer

Tavan döşemesi yaparken farklı ölçüleri istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Kartonpiyer strafor, sabitlenecek perdeye göre ayarlanarak yapılır. Stropiyer dayanıklı malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır. Neme dayanıklı dokusu ile banyoda kullanıma uygundur. Tavan köşelerinde yer alan kısa ve uzun duvarlara göre kesimi yapılarak uygulaması kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Her eve uygun bir şekilde tasarlanmaktadır. Kenarlar ve köşeler zahmetsizce döşenebilir. Tavan kaplamak isteyenler için uygun bir üründür. Güçlü markasının bünyesinde yer alan bu ürün her türlü ev dekorasyonunda kullanılarak kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Sevilerek tercih edilen bu ürüne sahip olarak evinizin dekoruna farklı bir dokunuş yapabilirsiniz. PRA02 koduna sahip olan bu ürünü koduyla rahatlıkla bulabilir, sayesinde en sevdiğiniz köşeyi kaplayabilir ve dilediğinizce keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Hafif ve kolay uygulanabilir bir yapıya sahip olan bu ürün su bazlı boyalarla boyanabilmektedir.

Güçlü Strafor Kartonpiyer Yorumları

Yapıştırma için özel yapıştırıcılar kullanılır. Güçlü ve dayanıklı bir kaplama sağlar. Köşeleri süslemek için stropiyer doğru bir seçimdir. Hoş bir görünüme sahip olan bu ürün, tavanın dekorunu iyileştirir. Duvarınızda farklı bir detay arıyorsanız bu ürüne yer verebilirsiniz. Dekoratif güçlü strafor kartonpiyer, duvar köşelerine yerleştirilir ve estetik bir görünüm sağlar. Dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Bu ürün, evin renk ve dekorasyon uyumuna göre ölçü seçilerek satın alınabilir. Beyaz rengi ile dikkatleri üzerine çeken bu ürün ile tavanı kapladıktan sonra fazlalığı kesebilirsiniz. Özel kesme aletlerinin ve yapıştırıcıların kullanılması montajı büyük ölçüde kolaylaştırır. Dekoratif ve fonksiyonel olan stropiyeri kolay bir şekilde yapıştırabilirsiniz. Güçlü strafor kartonpiyer yorumları üzerinden ürün hakkında daha fazla bilgi alabilir, tavsiye ve önerilere göz atabilirsiniz. Markanın bünyesinde yer alan bu ürün kullanıcılardan tam not almıştır.

Güçlü Strafor Kartonpiyer Fiyatı

Her ev dekorasyonuna uygun olan bu ürün, 5 adet olmak üzere 2 x 10 metre şeklinde kullanıcılara sunulmaktadır. Oldukça şık görünümüyle de dikkatleri üzerine çeken bu ürün geniş bir evin bile tavanını kolay bir şekilde kaplayacak uzunluğa sahiptir. Evlerde fonksiyonel ve dekoratif bir malzeme olarak kullanılmaktadır. Her eve uyacak şekilde tasarlanmıştır. Güçlü strafor kartonpiyer içeriği dayanıklı ve sağlam malzemelerden oluşması sayesinde uzun süreler hizmet sunabilmektedir. Markanın en etkili ürünleri arasında yer alan bu ürün kullanıcıların kullanmaktan en zevk aldığı ürünler arasında yer almaktadır. Tavanın daha iyi görünmesini sağlayan bu model beyaz rengi ile de etkili görünüm sunmaktadır. Güçlü strafor kartonpiyer özellikleri, fiyatı ve yorumlarına göz atmak için güvenilir alışverişin adresi olan Trendyol'u ziyaret edebilir ve kolay bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz.