GÜLOĞLU STROPİYER Led'li Kartonpiyer Led-02 2 Metre

189,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

GÜLOĞLU STROPİYER Led'li Kartonpiyer Led-02 2 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IŞILTI DEKORASYON Satıcı Ünvanı: SUAT BAŞAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1440165523
    Bu ürün IŞILTI DEKORASYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LED KARTONPİYER BELİRTİLEN FİYATLAR 2 METRE FİYATIDIR ÜRÜNÜN STANDART BOYU 2 METREDİR. 10 METRE den(5 ADET) ten AZ OLAN SİPARİŞLERİNİZ, KARGODA HASAR GÖRMEMESİ İÇİN ORTADAN KESİLİP 1 METRE BOYUNDA 2 ADET OLARAK PAKETLENİP GÖNDERİLMEKTEDİR. ÜRÜNE ŞERİT LED IŞIK DAHİL DEĞİLDİR LED DÖŞENECEK BÖLÜME 1CM'LİK KABLO KANALI VEYA ALİMNYUM BANT KOYARAK LED IŞIĞI ONUN İÇERİSİNE DÖŞERSENİZ ÖN KISMINDAN IŞIK SIZDIRMASI YAPMAZ EKSTRA BİR PERDE TAKVİYESİNE İHTİYAÇ DUYULMAZ UZUN ÖMÜRLÜDÜR ERİME YAPMAZ KOLAY MONTE EDİLİR 42DNS XPS'DEN İMAL EDİLMİŞTİR. EPS GİBİ UFALANMA VE EZİLME KIRILMA YAPMAZ LED SICAKLIĞINA DAYANIKLIDIR SATEN ALÇI,ÇEKOMASTİK veya ŞEFFAF SİLİKON İLE YAPIŞTIRMANIZ YETERLİDİR LED-02 ÖLÇÜLERİ 5CM X 11CM ÖRNEK: 5CM X 11CM (5 CM TAVANDAN VE 11 CM DUVARDAN YER KAPLADIĞI ANLAMINA GELİYOR)
Geri Bildirim Ver