Guraba Yayınları Üzülme & Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Guraba Yayınları Üzülme & Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fatih Kitap Satıcı Ünvanı: FATİH KÖÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1367505757600013 Vergi Kimlik Numarası: 5820472406
    Bu ürün Fatih Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üzülme Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak Dr. Aiz B. Abdillah El-Karni / Guraba Yayınları Basım Yılı: 2010
  • Sayfa Sayısı: 551
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789758810772
  • Yazar: Dr. Aiz B. Abdillah El-Karni
  • Çevirmen: Dr. Ahmet İyibildiren
  • Bu kitap
  • insan hayatındaki acıklı ıstıraplı yönleri endişeyi tasayı güvensizliği şaşkınlığı üzüntüyükötümserliği gamı kederi hüznü ümitsizliği ve başarısızlığı tedavi etmeyi gaye edinen ciddi sorumlu ve çarpıcı bir araştırma eseridir. Bu kitap
  • asrın problemlerine vahyin ışığında ve Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem'in rehberliğinde
  • temiz fıtratla başarılı tecrübelerle canlı örneklerle cezbedici kıssalarla ve etkileyici bir üslupla uygun çözüm yolları üreten bir eserdir.İçinde
  • sahabe ve tabiinden nakiller büyük şairlerin şiirleri uzman doktorların tavsiyeleri filizofların öğütleri ve alimlerin yönlendirmeleri vardır. Dikkatli ve titiz bir çalışmanın ürünü olan bu kitap kısaca sana şunu diyor: Hedefimiz Asr-ı Saadet'te Yaşanan İslam'ı Yaymaktır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Guraba Yayınları Üzülme & Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak

Herkesin hayatında, önemli kararlar vermesine yardımcı olan kitaplar bulunur. Okudukça dersler çıkarılan, her sayfasında yeni şeyler keşfedilen ve bitirdiğinde, kişinin yaşama bambaşka pencereden bakmasını sağlayan eserler, rehber niteliğinde olabilir. Guraba Yayınları Üzülme Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak, bu eserlerden biridir. Kitap, okuyucuların hayatına yepyeni bir yön vererek kişinin mutsuzluk, üzüntü, keder gibi olumsuzluklarla vedalaşmasına yardımcı olmayı hedefler. Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak kitabı, pek çok özelliği dolayısıyla okuyucular tarafından tercih edilir.

  • Guraba Yayınları Üzülme & Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak, uzman doktorların tavsiyelerine ve alimlerin yönlendirmelerine yer verir.
  • Kitap, canlı örnekler ve kıssalar ile sürükleyici bir anlatıma sahiptir.
  • Üzülme & Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak, bir araştırma eseridir.

Guraba Yayınları Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak İçeriği

Guraba Yayınları Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak İçeriği

İnsan hayatına farklı biçimde bakılmasını teşvik eden, Guraba Yayınları tarafından yayımlanan Üzülme & Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak kitabı, yaşamın sorunlarını alışılmışın dışında bir tavırla ele alır. Üzüntü, hüzün, mutsuzluk gibi kavramlarla yakından ilgilenen kitapta, onları en başarılı şekilde bertaraf etmenin yolları aranır. Asrın problemlerine, vahyin ışığında ve Hz. Muhammed rehberliğinde çözümler üretilebileceğini belirten eser, akıcı bir üsluba sahiptir. İçeriği bakımından, mutsuz ve karamsar kişilerin hayatını olumlu etkileyecek niteliktedir. Özenli ve dikkatli bir çalışmanın ürünü olan Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak, özel kıssalar, büyük şairlerin şiirleri, başarılı hayat tecrübeleri ve uzman doktorların tavsiyeleri ile desteklenir. Bu yönüyle, okuyucuların başucu kitapları arasında yerini alabilecek söz konusu eser, kişinin iç huzuru yakalayabilmesine olanak tanır. Gamdan, hüzünden, kederden ve tasa gibi olumsuz duygulardan kurtulmak isteyen herkes için bu kitap, oldukça güzel bir tercih olabilir.

Guraba Yayınları Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak Yazarı Kim?

Üzülme & Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak kitabı, Prof. Dr. Aiz B. Abdillah El-Karni tarafından kaleme almıştır. Din kategorisinde yazdığı kitaplar ile geniş kitlelere seslenen El- Karni, daha pek çok esere sahiptir. İslamın yayılması konu edinen yazar, Hz. Muhammed’in hayatı ve hadislerine kitaplarında ağırlık verir. İnsanlara, günümüzün problemlerinden kurtulmanın yollarını gösteren Aiz B. Abdillah El-Karni, Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak kitabında, okuyucularına çeşitli örnekler ve tavsiyeler ile seslenir. İslam dünyasının, asıl mutluluğun kaynağı olduğunu belirten yazar, tüm kitaplarında İslamı anlatma gayesi içerisindedir. Bu sayede, insanların yaşamlarına dokunarak iyileştirmeyi amaçlayan yazar, hayatın karmaşası içerisinde kaybolanlara yardım eli olmak ister.

Guraba Yayınları Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak Konusu

Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak, insanı mutsuzluğa sürükleyen duyguları İslam’ın saadeti ile ortadan kaldırmayı amaçlayan bir kitaptır. İnsan hayatındaki güvensizlikleri, endişeleri, hüznü, başarsızları ele alan bir anlatıma sahiptir. Üzülme Üzüntüyü Bırak Mutlu Olmaya Bak yorumları, okuyucular tarafından her sayfada huzurlu ve mutlu hissetmelerini sağladığını belirtir. Kişiler kendilerini kötü hissettikleri anlarda, bu kitabın en büyük yardımcılarından biri olduğunu söylerler. Siz de söz konusu kitaba indirimli fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız, Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Platform, alışveriş deneyimlerinizi keyifli ve güvenli kılmak adına, kullanıcı dostu site tasarımı, kart bilgilerinizi koruyan güvenlik sertifikası ve kampanyalı fiyatlarla sizleri bekliyor. Kullanışlı arayüzü sayesinde satın aldığınız ürünün kargo takibi kolaylıkla yapabilir, ürünü beğenmediğiniz takdirde, kolay iade ve değişim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Türkiye’nin alışveriş sitesi Trendyol, her daim ilk tercihiniz olmaya kararlıdır.