Karaca Home Moddy Mavi %100 Pamuk Genç Tek Kişilik Nevresim Takımı

1.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Home Moddy Mavi %100 Pamuk Genç Tek Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuza Yakala Satıcı Ünvanı: BAYRAM AVM ZÜCCACİYE PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0158095396700001 Vergi Kimlik Numarası: 1580953967
    Bu ürün Ucuza Yakala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Home Moddy Mavi %100 Pamuk Genç Tek Kişilik Nevresim Takımı Set İçeriği Nevresim: 160 cm x 220 cm
  • Yatak Çarşafı: 160 cm x 240 cm
  • Volanlı Yastık Kılıfı : 50 cm x 70 cm (1 Adet)
  • Malzeme: %100 Pamuk Özellikler Çamaşır makinesinde yıkanabilir. 30 derecede yıkanması tavsiye edilir.
  • Kurutma makinesi kullanımına uygundur.
  • Kuru temizleme yapılabilir.
  • Ütü kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Çarşafsız
  • Renk Mavi
  • Beden Tek Ebat

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Karaca Home Moddy Mavi %100 Pamuk Genç Tek Kişilik Nevresim Takımı

Ev tekstilinin temel parçaları arasında yer alan nevresim takımları yastık kılıfı, çarşaf ve nevresimden oluşur. Bu takımlar kullanıldıkları alanın tasarımına şıklık katmanın yanı sıra yatak, yorgan ve yastık gibi eşyaların kirlenmesinin de önüne geçerler. Onlarca farklı tasarıma sahip olan ürünler her zevke hitap edebilecek çeşitliliğe sahiptir. Pamuk, mikrofiber, bambu, yün, polyester ve saten gibi birçok farklı malzemeden üretilen ürünler çeşitli düzeyde konfor sunarlar. Karaca Home Moddy mavi %100 pamuk genç tek kişilik nevresim takımı, şık tasarımı ve sağladığı yüksek konfor düzeyiyle sıklıkla tercih edilir. Tamamen pamuktan üretilen kumaşı terlemenin önüne geçer. Kaliteli malzemelerden üretilen dayanıklı yapısı sayesinde ürünü çamaşır makinesinde 30° sıcaklıkta zarar görmeden yıkayabilir ve uzun süre ilk günkü şıklığıyla kullanabilirsiniz.

  • %100 pamuk kumaş
  • Tek kişilik ideal ölçü
  • Şık tasarım

Şık ve Kullanışlı Karaca Home Tek Kişilik Nevresim Takımı

Şık ve Kullanışlı Karaca Home Tek Kişilik Nevresim Takımı

Karaca, sunduğu kaliteli ve kullanışlı ev tekstil ürünleri ile sıkça tercih edilen markalar arasındadır. Tek kişilik, çift kişilik ve battal boy yatak boyutlarına uygun olarak üretilen takımların yanı sıra çocuk nevresim takımları da seçenekler arasındadır. Karaca Home nevresim takımı tek kişilik yataklarda kullanıma uygun ideal ölçülere sahiptir. Set içeriğinde 160x220 cm ölçülerinde 1 adet nevresim, 160x240 cm ölçülerinde 1 adet lastiksiz çarşaf ve 50x70 cm ölçülerine sahip 1 adet volanlı yastık kılıfı bulunur. %100 pamuktan üretilen kumaşa sahip ürün, nefes alan yapısı sayesinde terlemenin önüne geçer. Yumuşak yapısıyla yüksek düzeyde konfor sağlar. Uyku kalitesini yükselterek verimli bir uyku almaya yardımcı olur. Hareketli ve modern tasarımıyla kullanıldığı alanın tasarımına şıklık katan modeli kaliteli ve uzun ömürlü bir seçenek olarak tercih edebilirsiniz.

Karaca Home Moddy Tek Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

Karaca Home Moddy Tek Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

Nevresim takımı seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta vardır. Ürünlerin tasarımının şıklığı kadar kumaş kalitesine de dikkat edilmelidir. Kaliteli kumaşların tercih edilmesi uzun ömürlü bir kullanım ve yüksek konfor sunar. Çamaşır makinesinde yıkanabilir ve kurutma makinesinde kurutulabilir ürünlerin tercih edilmesi pratik bir kullanım sağlar. Pamuk kumaşlar kırışmayan, esnek bir yapıya sahip olmaları ile avantajlı seçenekler olarak öne çıkarlar. Mevsim değişikliklerine de uyum sağlayabilen pamuk kumaşlar, nefes alan özel yapıları sayesinde her mevsim rahatça kullanılabilirler. Karaca markasının beğenilen pamuklu nevresim takımları arasında yer alan Karaca Home Moddy mavi %100 pamuk genç tek kişilik nevresim takımı yorumları oldukça olumludur. Günlük kullanıma uygun kullanışlı bir ürün arıyorsanız ürünü satın alan kişilerin yorumlarını inceleyebilir, konforlu ve şık bir seçenek olarak tercih edebilirsiniz.

Karaca Home Moddy Genç Tek Kişilik Nevresim Takımı Fiyatı

Karaca Home Moddy Genç Tek Kişilik Nevresim Takımı Fiyatı

Onlarca farklı boyut ve tasarımda sunulan nevresim takımları geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Ürünlerin fiyatını belirlemede önemli kriterlerden biri üretildiği malzemelerdir. Tamamen pamuktan üretilen takımlar nemi emmeleri sayesinde vücudu yazın serin, kışın ise sıcak tutarlar. Yüksek kalitede malzemelerden üretilmeleri sayesinde güneşe maruz kalındığında renklerinde solma olmaz. Dayanıklı yapılarıyla uzun süre boyunca ilk günkü görünümlerini korurlar. Çamaşır makinesinde deforme olmadan yıkanabilirler ve ütülenmeye uygundurlar. Pamuk ürünler arasında sıkça tercih edilen Karaca Home Moddy mavi %100 pamuk genç tek kişilik nevresim takımı fiyatı oldukça elverişli rakamlar ile satışa sunulur. Kalitesiyle dikkat çeken ürün canlı renkleri ve hareketli tasarımı ile de beğeni toplar. Yatak odanızın havasını değiştirecek uzun ömürlü ve şık bir ürün arıyorsanız ürünü Trendyol’da araştırabilir, müşteri yorumlarını okuyarak güvenle satın alabilirsiniz.